- Konu Sahibi ipek_smyrna
Bursa'da olmaması maalesef büyük kayıp, ama fondoteninin hastasıyım:)
MAC yaklaşık 5 aydır Zafer Plaza içerisindeki mağazasında hizmet veriyor. Bilgilendirmek istedim.. İhtiyacın var ise doğrudan görüp alabilirsin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bursa'da olmaması maalesef büyük kayıp, ama fondoteninin hastasıyım:)
Bende geçenlerde Mac den akmıyor diye göz kalemi aldım fakat bu da akıyor bir türlü akmayan göz kalemi bulamadım bir kaç saat içinde dağılıyor...
Mac markasını uzun zaman kulllandım high ligter ve msf leri mükemmel, power pointler falanda güzel ama, şöyle birşey var ki.
Aynı ürünleri muadili ve kalite olarak benzerleri bir çok markada var sadece araştırmak ve bir markaya bağlı kalmamak lazım.
Diğer yandan profesyonel make up falan değil bence sadece Türkiye de böyle lanse oldu.
Profesyonel make up markası aranıyorsa kryolan markası mace fark atar her türlü.
Diğer yandan kryolan markası bırakın hayvanlar üzerinde deney yapmayı hayvansal katkı bile kullanmıyor ürünlerinde.
Mac markası ise malumunuz hayvanlar üzerinde test yapan bir marka.
Mac den bu yüzden soğudum ve artık kryolan markasına yöneldim son zamanlarda.
Ve dahi diğer markaları kullanıyorum Mac sadece reklamasyon bir firma bence.
Bende geçenlerde Mac den akmıyor diye göz kalemi aldım fakat bu da akıyor bir türlü akmayan göz kalemi bulamadım bir kaç saat içinde dağılıyor...
bu mac'in fondotenin altına sürdüğünüz bir baz ürünü varmış. fondötenin daha pürüzsüz ve doğal görünmesini sağlıyormuş. primer sanırım. bundan kullanan var mı acaba?
bu mac'in fondotenin altına sürdüğünüz bir baz ürünü varmış. fondötenin daha pürüzsüz ve doğal görünmesini sağlıyormuş. primer sanırım. bundan kullanan var mı acaba?
Mac fondoten aldım ve yüzüme uygulayarak sattılar bende inanıp aldım 1 ay boyunca kullandım ilk başlarda evet memnun kaldım fakat gel gelelim yüzüme uyguladıkça suratımda bitmek bilmeyen sivilceler oluşmaya başladı, ne yaptıysam geçiremedim ilk başlarda fondoten den olmadığını ve Mac ın uzman profesyonel olduğunu düşündüm.
Daha sonra cilt uzmanına gittiğimde daha adını bile sormadan fondoteni mi bırakmam gerektiğini iletti ve sonuç olarak Mac bıraktım yüzüm cildim yerine geldi, Mac gibi uzman profesyonel bir ürün nasıl olur da böyle olur hiç ama hiç anlam veremedim.