MAC Ürünleri Kullanıcı Yorumları

Bende geçenlerde Mac den akmıyor diye göz kalemi aldım fakat bu da akıyor bir türlü akmayan göz kalemi bulamadım bir kaç saat içinde dağılıyor...

kızlarrr parlatıcılarını ve pudrasını kesinlikle denemelisiniz pudrası çok doğal durmakta fiyat olarak biraz pahalı olsalar da denemeye değer uzun sürede gidiyor:KK66:

Mac markasını uzun zaman kulllandım high ligter ve msf leri mükemmel, power pointler falanda güzel ama, şöyle birşey var ki.
Aynı ürünleri muadili ve kalite olarak benzerleri bir çok markada var sadece araştırmak ve bir markaya bağlı kalmamak lazım.
Diğer yandan profesyonel make up falan değil bence sadece Türkiye de böyle lanse oldu.
Profesyonel make up markası aranıyorsa kryolan markası mace fark atar her türlü.

Diğer yandan kryolan markası bırakın hayvanlar üzerinde deney yapmayı hayvansal katkı bile kullanmıyor ürünlerinde.
Mac markası ise malumunuz hayvanlar üzerinde test yapan bir marka.
Mac den bu yüzden soğudum ve artık kryolan markasına yöneldim son zamanlarda.
Ve dahi diğer markaları kullanıyorum Mac sadece reklamasyon bir firma bence.

nergiz73 max factor kullandınmı akmayan kalem için. Ben de bu konudan şikayetçiyim. Birde ben kullanmadım ama bir arkadaşım Lancome dan memnun. bir de ben baş edemiyeceğimi düşündüğümde kalem çekme şeklimi değiştirdim. Veya üstüe çekiyorsa alta çekmiyorum ve bence çok cok doğal duruyor. Ya da diplere hafifçe göz pınarlarına kadar uzamıcak şekilde kirpik diplerine hafif dokunuslar yapıyorum:) ufak bir tavsiye:)))

Bende geçenlerde Mac den akmıyor diye göz kalemi aldım fakat bu da akıyor bir türlü akmayan göz kalemi bulamadım bir kaç saat içinde dağılıyor...

Mac markasını uzun zaman kulllandım high ligter ve msf leri mükemmel, power pointler falanda güzel ama, şöyle birşey var ki.
Aynı ürünleri muadili ve kalite olarak benzerleri bir çok markada var sadece araştırmak ve bir markaya bağlı kalmamak lazım.
Diğer yandan profesyonel make up falan değil bence sadece Türkiye de böyle lanse oldu.
Profesyonel make up markası aranıyorsa kryolan markası mace fark atar her türlü.

Diğer yandan kryolan markası bırakın hayvanlar üzerinde deney yapmayı hayvansal katkı bile kullanmıyor ürünlerinde.
Mac markası ise malumunuz hayvanlar üzerinde test yapan bir marka.
Mac den bu yüzden soğudum ve artık kryolan markasına yöneldim son zamanlarda.
Ve dahi diğer markaları kullanıyorum Mac sadece reklamasyon bir firma bence.

Mac ülkemizde zam üzerine zam yaptıkça insanları kendinden soğurmayı başarıyor.
Kryolan güzel bir marka ama fondötenleri ağır yani günlük kullanıma çok uygun bulmuyorum.
Evet ürünleri çok bereketli bi kapatıcı aldınız mı senelerce gider ama benim gibi cildinde sorun olmayan, kapatıcılığı hafif ürün kullananlar için ağır gelebilir.
Allık, far paleti kryolan'dan alınınca baya uyguna gelecektir bir de cruelty free İnglot var gerçi ülkemizde mağazaları bir bir kapanmaya başladı sanırım başka bir firma İnglot'u yeniden ülkemize getirecekmiş.
Mac'in fırçaları profesyonel makyaj yapanlara ve ben bir fırça alayım senelerce kullanayım diyenler için vazgeçilmez bende Mac fırça yok kullanmadım, bilmiyorum bu yüzden bi yorum yapamayacağım.
Mac'in özellikle face&body fondöteni podyum makyajlarında sıkça kullanıldığı için Mac bir anda isim yaptı evet çok kaliteli ürünleri var ama bana göre bir Nars, Chanel değil.

Canım akmayan göz kalemi neredeyse yok gibi,
Ben sadece bir tane biliyorum o da BEYU markasınınkiler ama bulması biraz zor:/

arkadaşlar ben de mac fondoten kullanıyorum fakat cildim çok iyi bir durumdayken artık sivilcelendi. bu fondoten aslında günlük kullanım için ağır. ama özel günlerinizde hiç düşünmeden kullanın derim. ben gelin makyajımı mac la yaptırdım :)

bu mac'in fondotenin altına sürdüğünüz bir baz ürünü varmış. fondötenin daha pürüzsüz ve doğal görünmesini sağlıyormuş. primer sanırım. bundan kullanan var mı acaba?

ewttben kullanıyorum prımer skın bazdan benım kı ısıltılı olan gerckten guzel fondeten daha dogal duruyoo ınsanlar sureklı bana bugun daha farklısın dıyolr:)))

Ben de geçen gün aradığım mat kırmızı ruju mac'te buldum sonunda. Retro matte-ruby woo ismi. Heryerde bi parlaklıktır gidiyo artık mat renkler moda degil diyolar, en klasigi budur ama bence :)

Mac'in sadece fondotenlerini beğenmiyorum . kapatıcılığı orta seviyede olan likit fondotenleri , yüze sürüldüğünde maske gibi oluyor . kapatıcılı hiç olmayan su bazlı fondotenleri de çok fazla sarı alt tonlu oluyor . O yüzden fondotenlerini sevmiyorum .

fondotenleri dışında hemen hemen her ürünü çok güzel . Fırçaları gerçekten çok başarılı , ama inglot ve sigma gibi markalarda fırçalarının muadilleri olduğundan mac'in fırçalarına o kadar para vermeye gerek görmüyorum . rujları ,msf ve allıkları gerçekten çok güzel .
msf soft and gentle aydınlatıcısını severek kullanıyorum. russian red , ruby woo ve creme cup rujları çok güzel . En beğendiğim allıklar da desert rose ,pink swoon ,peachykeen ,gentle ve well dressed allıkları . :KK12:

Mac fondoten aldım ve yüzüme uygulayarak sattılar bende inanıp aldım 1 ay boyunca kullandım ilk başlarda evet memnun kaldım fakat gel gelelim yüzüme uyguladıkça suratımda bitmek bilmeyen sivilceler oluşmaya başladı, ne yaptıysam geçiremedim ilk başlarda fondoten den olmadığını ve Mac ın uzman profesyonel olduğunu düşündüm.

Daha sonra cilt uzmanına gittiğimde daha adını bile sormadan fondoteni mi bırakmam gerektiğini iletti ve sonuç olarak Mac bıraktım yüzüm cildim yerine geldi, Mac gibi uzman profesyonel bir ürün nasıl olur da böyle olur hiç ama hiç anlam veremedim.

Mac fondoten aldım ve yüzüme uygulayarak sattılar bende inanıp aldım 1 ay boyunca kullandım ilk başlarda evet memnun kaldım fakat gel gelelim yüzüme uyguladıkça suratımda bitmek bilmeyen sivilceler oluşmaya başladı, ne yaptıysam geçiremedim ilk başlarda fondoten den olmadığını ve Mac ın uzman profesyonel olduğunu düşündüm.

Daha sonra cilt uzmanına gittiğimde daha adını bile sormadan fondoteni mi bırakmam gerektiğini iletti ve sonuç olarak Mac bıraktım yüzüm cildim yerine geldi, Mac gibi uzman profesyonel bir ürün nasıl olur da böyle olur hiç ama hiç anlam veremedim.

sırf fondöten değil bazı pudra ve benzeri ürünleri de bunu yapıyor, biraz şans işi sanırım, kimisinde sorun çıkmazken kimisinde cilt problemlerine, hassaslıklarına yol açıyor. Ben de şansızımdır bu konuda , fondöten kullanmayı tamamen bıraktım,bb krem kullanıyorum mutluyum şimdilik :KK16:

Mac artık online satış yoluyla da hizmet verecekmiş.Yaşadığı yerde mac bulunmayan veya alışverişimi internetten yaparım diyenler için duyurulur :) Ben de studio fix fondötenini bir senedir kullanıyorum renk tonu tam tutmasa da (tabi ki sebebi ordaki görevlilerin tavırları çabucak alıp kaçtım fondöteni) güzel bir görüntü veriyor.Yüzümdeki sivilce izlerini güzel kapatıyor.

Son düzenleme:
Transparan bir pudrası var, hafif ışıltılı...
Makyajı sabitliyor ve kalıcı olmasını sağlıyor. Çok başarılı bir ürün.
Ancak sahne makyajı ayarında kapatıcılık ve kusursuz cilt görünümü istiyorsam
favorim Kryolan.

X