MAC Ürünleri Kullanıcı Yorumları

Bu zamana kadar hiç Mac ürünü kullanmadım. Açıkçası akmayan siyah göz kalemine çok ihtiyacım var.Fiyatı ne kadar bilmiyorum ama pahalı olduğu için hiç denemedim bile.

Ben açılır kapanır göz kaleminden çok memnunum. Akmıyo da. Eyeliner çekmişin gibi bir görüntü veriyor.

makyaj denilince, ben mac'ten daha profesyonelini göremiyorum..
kapatıcı, pudra, allık ve fırçalarını kullanıyorum.
fondotenini uzun bir süre kullandım, sonra Make-up forever'ın mineralli kim kardashian serisiyle tanıştım, onu daha kusursuz buldum.
deep dark diye bir pudrasına aşığım özellikle mac'in, fondotenle yüzümü ağırlaştırmak istemediğim zaman onu kullanıyorum, beyaz tenli olmama rağmen "deep dark" ismiyle kandırmasın, zenci olmuyorsunuz sürünce.. hafif bronzluk oluyor ve doğal gözüküyor.
fırçaları ise zaten bir numara.

tek sorun, fazla pahalı. hadi makyaj ürünlerine veriliyor bir şekilde de, fırçaları alacağım derken bildiğiniz kendimi soyulmuş gibi hissetmiştim.
allahtan pudrası ve allığı diğer markalara göre oldukça uzun süre dayanıyor.

rimellerini hiç denemedim.

bende mac ın oldukca prfesyonel oldugunu dusunuyorum.bagdat caddesındekıne gıtmıstım cokkkkk kalabalık ama ordakı emre bey acayıp ılgılı soyle bır seyde var kızlar 250 tlye ozel ders alıyosunuz 90 dakıkalık ardından sıze 250 tl lıkhedıye cekı verıolar yanı 250 tllık alısverıs yapana ozel ders bedava:)bu dersı ozellıkle emre beyden alın derım.bende makyaj bazını cokkkkkkkkkkkkk beyendım normalde bende hersey sıvılce yapar ama bunu surup ustune 3 kat boyada gecsem cıldıme hıc bısı olmuyo:nazar: ama bronzlastırıcısını hıc beyenmedım cok kullanıslı ama hemen sıvılce yapıo allıgını sevdım makyaj sabıtleyıcısı cok guzel gozaltı aydınlatıcısı da harıka fırcalarında bahsetmeme gerek bıle yok cok dayanıklı ama rujları ıgrennnnnnnnnnnnnnc ınanılmaz dudakları kurutuyo putur putur oluo.ben dıor addıctedın rujunu kullanıorm bır ruj bu kadarmı kalıcı ve kadıfe gıbı olabılır herkese onerırım:)goz kalemlerı guzel kullanımı rahat ama hemen bıtıo rımelı harıka otesı ben ucu mor olanını kullanıorm daha once avondan tuttun kaneboya kadar her cesıt urun kullandım hıcbırı bunun kadar ıyı degıldı .aslında seyı sorucaktım sıze yanı ben macten goz cevresı ıcın ve cıldım ıcın bı bakım kremı almıstım boyle beyaz bı sısede bunu hıc kullanan varmı aramızda.benım gozlerımı ınanılmaz yakıo bıde cok guzel ısıltı verıo ama cıldımın alısmasından da korkuorm:KK43:

ben de mac ruj ve göz kaleminden çok memnunum kullandığim göz kalemi simli parlak bakışlarıma daha bi derinlik katıyor... mac ürünleri bence gayet kaliteli kızlar.. şimdi de fondoten ve pudrasını denemek istıyorum..

bana mac in fırçalarını tavsiye eder mısınız kızlarr........ allık ve far fırcasına ihtiyacım var...... bi de kaliteli bi fondoten fırçası istıyorum. önerir misiniz...

bana mac in fırçalarını tavsiye eder mısınız kızlarr........ allık ve far fırcasına ihtiyacım var...... bi de kaliteli bi fondoten fırçası istıyorum. önerir misiniz...

nette okuduğum çoğu yorumlarda bayılıyorlar mac fırçalarına. yalnız tek sorun çok pahalı.

tatlım bende macın butun fırcalarını kullanıyorum cok memnunum ozellıkle fondoten fırcasından ama oldukca pahalı fırcalar bunlar eger durumun musaıtse hıc dusunmeden al omurluk kullanırsın.ama cok fazla butce ayıramıosan oncelıkle fondoten ve allık fırcasını al bence far ıcın pekte gerek yok yanı ztn sureklı baska renklerle kullanıcksın pazardan ucuz olanlarınıda alsan ısını halleder cok bı farkı yok ama fondoten ve allık fırcasının kalıtelı olması sart

fırçaları bana da biraz pahalı gibi geldi ama kesinlikle denemek istıyorm... çünkü mac fırçalarıyla uygulamanın harikasonuçlar verdiğini bir çok kişiden duyuyorum ve en prof makyözler mac fırçaları kullanıyor.....bence deger... bi de senelerce kullanacağimızı düşünürsek kesinlikle bi kaç tane mac fırcası edinicem

bende studio fix pudrasını aldım yapısı kapatıcılığı çok güzel fakat ambalajında öyle duruyor ürünü alıp dışarıı çıktığımda rengin yüzüme koyu geldiğini farkettim ve değişimde yapmadılar,isteyen olursa makul bir fiyata gönderebilirim renk C4

X