-
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
Saatlik 1200 TL mi?Branşınız nedir bilmiyorum.
Matematik dersi aldırıyorum oğluma.
Lise düzeyinde.
Saati 1200 tl.
Ve gelen hocanın 23 öğrencisi var.
Canınıza yazık 5 bin nedir
Kocaeli'de yaşıyorum,böyle fiyatlar.Saatlik 1200 TL mi?
Ne düzeyde bir ders bu 1200 de çok değil mi? Çocuk okutamayacagim sanırım
Ayda 3 gün mü ? Günde kaç saat ?Ve 3gun gideceğim
birebirlerle 14 saat max3 günde kaç dersin var?
17 alıyordum.Buyuk ihtimal asgari artacak diye böyle birsey yaptılarSaatlige çevirmeden önce ne kadar aliyordunuz?5 bin TL şaka mı gidin pazarda limon satın daha çok kazanırsınız.ben olsam basar istifayı kendinize başka köle bulun derdim.yol parası beş bin tutar zaten
Aslında özel ders sitesine üyeyim.Oradan çok ders talebi oldu.Ama hepsi yuzyuze.Ben online düşünüyorumYapmayın hocam, özel ders yolu arayın.
Hatta online özel dersler de epey yaygınlaştı, ilanlar koyunca yavaş yavaş çevreniz de olur. Ona katlarsınız
Şuan max 14 saat.Birebirlerle beraberHaftada 3 gün kaç saat derse 5 bin??
Günlük değil.3 güne dersleri yayacak.Birazda azaltacak sanirim.Ayda 3 gün mü ? Günde kaç saat ?
Yani 3 günde 14 saat ders. 90 liraya geliyor saati. Pes valla. Bizde dershanecilik yaptık senelerce neler gördüm neler de bu kadarını görmedim hiç. O maaşa kimi bulacak bırakıp gidinŞuan max 14 saat.Birebirlerle beraber
Yani öyle evet en en düşük fiyatını yazdım ben. Asgari ücretle tabi onlara da zam gelir. Bunların ki tam tersi zam gelince düşürmüş fiyatı şaka gibiBiz de küçük ildeyiz burada da Ocak ayına kadar 1,5 saati 500-1000 tl arasında değişiyor. Ocakta zam gelecek muhtemelen
Yani tabi ki tercih edeni de vardır ama ben online özel ders olayını mantıklı bulmuyorum. Kendim de almazdım çocuğuma da aldırmazdım. Yüzüze ile çok daha fazla piyasa yapma şansınız var bence onu değerlendirin.Aslında özel ders sitesine üyeyim.Oradan çok ders talebi oldu.Ama hepsi yuzyuze.Ben online düşünüyorum
Normalde bakmam ama birine benzetip Eski konularınıza baktim da yurt dışında yaşıyorum demişsiniz. Türkiye de 5 bine razı gelmek için mi döndünüz? lütfen emeğinizi çiğnetmeyin kimseye. özel ders falan verin.Ağustostan beri bir dershanede çalışıyorum.Bugün dershanedeki kadrolu öğretmenleri saatliğe çevirdiler.Beni de maalesef.Elime 5 6 bin TL ancak geçecek.Yeni bir kurum mu bakmalıyım? Devam mı etmeliyim?