Maaş konusu

Yapmayın hocam, özel ders yolu arayın.
Hatta online özel dersler de epey yaygınlaştı, ilanlar koyunca yavaş yavaş çevreniz de olur. Ona katlarsınız
Aslında özel ders sitesine üyeyim.Oradan çok ders talebi oldu.Ama hepsi yuzyuze.Ben online düşünüyorum

Sekreterlik, asistanlık işi yapın daha iyi. Asgari ücretten biraz fazla alırsınız ve çocukların vızıltısını çekmezsiniz.

Biz de küçük ildeyiz burada da Ocak ayına kadar 1,5 saati 500-1000 tl arasında değişiyor. Ocakta zam gelecek muhtemelen
Yani öyle evet en en düşük fiyatını yazdım ben. Asgari ücretle tabi onlara da zam gelir. Bunların ki tam tersi zam gelince düşürmüş fiyatı şaka gibi

Kararsız kalmanı gerektirecek bir durum yok ki ortada. Ne iş yaparsanız yapın bundan daha bir ücret alırsınız zaten Çok üzüldüm açıkçası

Aslında özel ders sitesine üyeyim.Oradan çok ders talebi oldu.Ama hepsi yuzyuze.Ben online düşünüyorum
Yani tabi ki tercih edeni de vardır ama ben online özel ders olayını mantıklı bulmuyorum. Kendim de almazdım çocuğuma da aldırmazdım. Yüzüze ile çok daha fazla piyasa yapma şansınız var bence onu değerlendirin.

Insanlar birbirini öpmeye fırsat kolluyor Ben olsam yeni bir iş arardım konu sahibi

5 bini haftada 3 gün temizlikçi çağırsan o bile beğenmez. Emeğinize yazık ucuza satmayın emeğinizi. Part time işe girseniz kalan zamanlarda da özel ders verseniz bundan kat kat iyidir

Ağustostan beri bir dershanede çalışıyorum.Bugün dershanedeki kadrolu öğretmenleri saatliğe çevirdiler.Beni de maalesef.Elime 5 6 bin TL ancak geçecek.Yeni bir kurum mu bakmalıyım? Devam mı etmeliyim?
Normalde bakmam ama birine benzetip Eski konularınıza baktim da yurt dışında yaşıyorum demişsiniz. Türkiye de 5 bine razı gelmek için mi döndünüz? lütfen emeğinizi çiğnetmeyin kimseye. özel ders falan verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…