- 17 Şubat 2016
- 846
- 167
- 33
-
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
Hayır maalesef aylık5 bin haftalıktır umarım. Gerçi o bile bi şey değilde aylık ihtimalini düşünemiyorum bile.
Hayır onlarda iş arayışına girdiEmeğinize hakaret gibi bir para... Asgari ücrete göre bir saate çevirim olmamış herhalde? Asgari ücretin yarısı bile değil 3 gün gitmenize rağmen. Diğer öğretmenler de çok devam etmez herhalde bu durumdayken?
Bende bırakmayı düşünüyorum3-5 tane online özel ders öğrencin olsa o parayı bir haftada rahat kazanırsın, hem de evden çıkmadan. Canına yazık ya.
3 günde kaç dersin var?Hayır onlarda iş arayışına girdi
Bu para anca üniversitede öğrenci olsanız part-time çalışıyor olsanız BELKİ kabul edilebilecek bir para. Onda da aktif olarak öğretmenlik değil de belki sınavlarda gözetmenlik falan olabilirdi.Hayır maalesef aylık
Biz de küçük ildeyiz burada da Ocak ayına kadar 1,5 saati 500-1000 tl arasında değişiyor. Ocakta zam gelecek muhtemelenKüçük bir yerde yaşıyorum burda piyasa ders saati ücreti en kötü 200 liradan başlar.
Evde özel ders verdim,( ödev ablaligi gibi )5 bin teklif etseler gülerdim. saatlik 500 istiyordum. Her gün geliyorlardi.Ve 3gun gideceğim
Bakıcılık yapan mahalle teyzesi 30bin akıyor. Daha başka söyleyeceğim bir şey yok..Dershanede kadrolu öğretmenim.Full sigorta asgari ücret alıyorum.Ama saat ücretliye çevirirlerse aylık 5bin tl alacağım. Ve ssk çok az yatar.Ya da yatmaz.Haftada 3 gün gideceğim ayrica