Maaş konusu

Ağustostan beri bir dershanede çalışıyorum.Bugün dershanedeki kadrolu öğretmenleri saatliğe çevirdiler.Beni de maalesef.Elime 5 6 bin TL ancak geçecek.Yeni bir kurum mu bakmalıyım? Devam mı etmeliyim?
Öğretmen olarak aktif bir okulda eğitim veriyorsunuz. Bu da ekstra dershaneden alacağınız ücret mi?

Aktif olarak dershanede calisiyorum.Ama saat ucretli yaptılar.Evet artık 5 bin alacağım.Arkadaşimda öyle
Anlayamadım hocam kusura bakmayın. Siz şimdi 1 ay boyunca 5 bin TL ücret mi alacaksinız?
Bu sizin tek geliriniz mi?
Siz okulda örgün eğitim veren aktif bir öğretmen misiniz onu sordum aslında. Yani dershane ikinci işiniz ek gelir mi? (Kadrolu yazmışsınız o nedenle soruyorum)

Dershanede kadrolu öğretmenim.Full sigorta asgari ücret alıyorum.Ama saat ücretliye çevirirlerse aylık 5bin tl alacağım. Ve ssk çok az yatar.Ya da yatmaz.Haftada 3 gün gideceğim ayrica

Dershanede kadrolu öğretmenim.Full sigorta asgari ücret alıyorum.Ama saat ücretliye çevirirlerse aylık 5bin tl alacağım. Ve ssk çok az yatar.Ya da yatmaz.Haftada 3 gün gideceğim ayrica
Dershanede kadrolu öğretmen terimini ilk defa duyuyorum kusura bakmayın. Devlet dershanesi mi ? Ki zannetmiyorum. Devlette bir öğretmenin bu kadar düşük maaş alması imkansız.
Sizi öğretmen olarak görmüyorlar hocam. 5 bin TL yemek masrafinizi karsilamaz. Kaldı ki siz eğitim vereceksiniz. Ayrılın özel ders verin evden online veya yüzyüze. Böyle saçmalık olur mu? İşten çıkmanız için yapılıyor olabilir mi?

Ağustostan beri bir dershanede çalışıyorum.Bugün dershanedeki kadrolu öğretmenleri saatliğe çevirdiler.Beni de maalesef.Elime 5 6 bin TL ancak geçecek.Yeni bir kurum mu bakmalıyım? Devam mı etmeliyim?
Üzülerek söylüyorum ama çok çok az... Bir süre sonra maddi anlamdaki doyumsuzluk ister istemez öğrencilere de negatif olarak yansir. Kesinlikle farklı iş alternatifleri arayın. İş bulana kadar mevcut işinizi birakmayin ama.

ya insanlarla dalga geciyorlar korkunc bir sektor bu ozel okul, dershaneler. Elini uzatsan kolunu kaptiriyorsun tamamen somuru uzerine. Allah yardimciniz olsun. Arkaniza bakmadan kacin lutfen. 2 tane ozel ogrenci baglayin daha fazla kazanirsiniz… ben su an trde degilim ama 2023 yilinda sadece ozel ders veriyordum. O zaman kazandigim para kadrolu memur maasiydi. Belki daha fazla. Ve calistigim sadece haftada 10 saatti. Lutfen kendinize bunu yapmayin..

3-5 tane online özel ders öğrencin olsa o parayı bir haftada rahat kazanırsın, hem de evden çıkmadan. Canına yazık ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…