- 17 Şubat 2016
- 846
- 167
- 33
-
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
Öğretmen olarak aktif bir okulda eğitim veriyorsunuz. Bu da ekstra dershaneden alacağınız ücret mi?Ağustostan beri bir dershanede çalışıyorum.Bugün dershanedeki kadrolu öğretmenleri saatliğe çevirdiler.Beni de maalesef.Elime 5 6 bin TL ancak geçecek.Yeni bir kurum mu bakmalıyım? Devam mı etmeliyim?
Aktif olarak dershanede calisiyorum.Ama saat ucretli yaptılar.Evet artık 5 bin alacağım.Arkadaşimda öyleÖğretmen olarak aktif bir okulda eğitim veriyorsunuz. Bu da ekstra dershaneden alacağınız ücret mi?
Anlayamadım hocam kusura bakmayın. Siz şimdi 1 ay boyunca 5 bin TL ücret mi alacaksinız?Aktif olarak dershanede calisiyorum.Ama saat ucretli yaptılar.Evet artık 5 bin alacağım.Arkadaşimda öyle
5 bin için soru bile çözmem.Aktif olarak dershanede calisiyorum.Ama saat ucretli yaptılar.Evet artık 5 bin alacağım.Arkadaşimda öyle
Ve 3gun gideceğim5 bin için soru bile çözmem.
Dershanede kadrolu öğretmenim.Full sigorta asgari ücret alıyorum.Ama saat ücretliye çevirirlerse aylık 5bin tl alacağım. Ve ssk çok az yatar.Ya da yatmaz.Haftada 3 gün gideceğim ayricaAnlayamadım hocam kusura bakmayın. Siz şimdi 1 ay boyunca 5 bin TL ücret mi alacaksinız?
Bu sizin tek geliriniz mi?
Siz okulda örgün eğitim veren aktif bir öğretmen misiniz onu sordum aslında. Yani dershane ikinci işiniz ek gelir mi? (Kadrolu yazmışsınız o nedenle soruyorum)
Dershanede kadrolu öğretmen terimini ilk defa duyuyorum kusura bakmayın. Devlet dershanesi mi ? Ki zannetmiyorum. Devlette bir öğretmenin bu kadar düşük maaş alması imkansız.Dershanede kadrolu öğretmenim.Full sigorta asgari ücret alıyorum.Ama saat ücretliye çevirirlerse aylık 5bin tl alacağım. Ve ssk çok az yatar.Ya da yatmaz.Haftada 3 gün gideceğim ayrica
Üzülerek söylüyorum ama çok çok az... Bir süre sonra maddi anlamdaki doyumsuzluk ister istemez öğrencilere de negatif olarak yansir. Kesinlikle farklı iş alternatifleri arayın. İş bulana kadar mevcut işinizi birakmayin ama.Ağustostan beri bir dershanede çalışıyorum.Bugün dershanedeki kadrolu öğretmenleri saatliğe çevirdiler.Beni de maalesef.Elime 5 6 bin TL ancak geçecek.Yeni bir kurum mu bakmalıyım? Devam mı etmeliyim?
3-5 tane online özel ders öğrencin olsa o parayı bir haftada rahat kazanırsın, hem de evden çıkmadan. Canına yazık ya.Ağustostan beri bir dershanede çalışıyorum.Bugün dershanedeki kadrolu öğretmenleri saatliğe çevirdiler.Beni de maalesef.Elime 5 6 bin TL ancak geçecek.Yeni bir kurum mu bakmalıyım? Devam mı etmeliyim?