maaş konusu

Maaşınız az değil mi.Benim tanıdığım öğretmenler bayağı fazla maaş alıyor.
Maalesef tam bu şekilde. Zaten vergi dilimine giriyoruz erkenden kesintiler artiyor. Esi çalışmayan çocuklu ogretmen benden biraz daha fazla alıyor ama genel olarak bu şekilde. Tabi yeni maasimiz böyle Ocak ayından önce 5300 falandı.

Arkadaşımın eşi öğretmen.O ek derslerle bayağı fazla aldığını söyledi de şaşırdım size.13 bin civarı

Maaş yetersiz tabi ki bu pahalılıkta ama şartlarınıza göre(günde 3.5 saat ders,yol,yemek masrafı yok)düşününce az diyemiyorum.
Birde sınıf öğretmeni ile eşit olmaz,belki bir tık düşük kalmış olabilir zira onlar sabah erken gelip çocukları karşılıyorlar,yemeleri,içmeleri,terledi üstünü değiştirmeleri vs derken daha yorucu ve sorumluluk açısından branş öğretmenine nazaran daha zor. Bu sebeple kıyas yapmayın derim.
Yılbaşında zam iyileştirme olur muhtemelen.
Şu an maaş konusunu konuşmanız yersiz olur.
Bir dahaki iş görüşmenizde en başında bir fiyat araştırır ona göre pazarlık yaparsınız.
Hakkınızda hayırlısı olsun, başarılar.

bu pahalılıkta cogu maaşlar yetersiz maalesef her şey ateş pahası artık.. tabiki sınıf öğretmenleriyle karşılaştırmıyorum kendimi ama baska kurumlarda branş öğretmen maaşı nasıldır diye emin olamadım ya da ben mi az söyledim acaba daha yükseğini verirler miydi diye üzüldüm. ama yapacak bişey yok artık. ocak ayını beklemem gerekiyor.

Ozel okul icin maasiniz gayet iyi ucretli ogretmenlerbutun hafta ders veriyor 5 bin bile alamiyor sizin saatinizde az zaten

evet tecrübeli bir öğretmene ve hayat şartlarına göre az bir maaş ama çalışma saatiniz de azmış
burda bazı özel okullarda öğretmenlere asgari ücret oda sabahtan akşama canları çıkarcasına kadar
hatta danışmanlara asgari ücret yatırıp elden 1000TL geri aldıklarını duydum
şunu deseniz olurmuş tecrübeli bir öğretmen maaşı talep ediyorum
canınızı sıkmayın aralıkta tekrar konuşursunuz işinize gelmezse ayrılacağınızı belirtirsiniz

kabul etmişsiniz işe de başlamışsınız. şimdi neden para konusunu düşünüp kendinizi strese sokuyorsunuz zaten çok bilinçli olsaydınız önden bir araştırma yapardınız.

ben o yavrucaklara üzülürüm umarım işinizi para kaygısına girmeden layıkıyla yaparsınız.

Benim bir arkadaşım anasınıfı öğretmeni. 20 seneye yakındır özel kurumlarda ya da devlet okulunda sözleşmeli olarak çalıştı. Kendini geliştirdi özel ilgi isteyen çocuklarla ilgili sertifika aldı. 3 senedir özel bir kurumda günde 8 saat mesai yapıyor ve 40 dk lık 8 dersi oluyor. Hepsi özel eğitime ihtiyaç duyan çocuklar. Bu ara cumartesi günleri de çalışıyor. Yani haftanın 6 günü 8 saat mesai.

Bu ay maaşına zam aldı. 6 bin yapmışlar. 20 senedir ilk defa maaşı asgari ücreti bir tık da olsa geçti. Büyük şehirde yaşıyor bu ara.

Evet 6 bin de çok az para ama arkadaşım bu parayı alabildiği için şu an mutlu malesef.

Bulunduğunuz konum ve branş konusunda aşağı yukarı maaş konusunda bilgi sahibiyim. Okullar aşağı yukarı bu civarda veriyor, hatta asgari.

Eğitim camiasında 3 yıllık öğretmen için tecrübeli demezler ki. 3 yıl cok da uzun bir süre değil yeterli tecrübe için benim fikrim. Maaş konusunda da özel okullar öğretmeni sömürmeyi severler. Sizin çalışma kosullarınıza bakınca pek cok özel okul öğretmenine göre iyi ücret aldığınızı düşünüyorum ben. Tabiki yeterli değil ama ülkede şartlar bu maalesef

Öğretmen maaşı da ek ders olmadan düz 9,5
8-17 memurlarda 3 yıllık olan 9 bin falan. Günde 3,5 saat ve aslında branşınız da değil genelde öğretmenin branşımı diye bakıyor veliler diploma falan soruyorlar o nedenle bence iyi

Aslında branşınız olmayan bir branşta sizi çalıştırıyorlar doğru mu anladım? Şimdi buna şükredin diyeceğim linç başlayacak… Günde 3.5 saatten dört gün gideceksiniz. Özel sektör şartlarında bence gayet iyi. Bu sene kendinizi gösterin, seneye sözleşmede eliniz güçlü olsun

Isverenlerinde maaş bekletiniz nedir sorusuna gıcık oluyorum.resmen ağız yokluyorlar. Belki 10000 verecekler,aaaaa bak 7000 e razı, 3000 kârım var diye düşünüyorlar herhalde.yahu işveren sensin,sen fiyatı söyleyeceksin, ben düşüneceğim.ben nereden bileyim senin bütçeni?

Bana bir iş görüşmesinde IK şey demişti gülerek : gerçi bunu da soruyoruz ama sonuçta bizim kafamızda ne vericeğimiz belli sizin dediğinizin bir önemi yok. ne saygısız adamdı yine sinirlendim hatırlayınca

Sacma sapan şeyler soruyorlar.zaten bu maaş konusu ilk sırada.sonra cv leri okumuyorlar.bana kendinizi anlatın?gerçekten buna ne denir?cv de yazıyor işte. Yazmayan şeylerden ne söylenir?hirsliyimmi diyeyim?inatciyim mi diyeyim? Bizi neden tercih ettiniz?herkeste kollarını açmış sanki beni bekliyor da ,bende o piti piti diye sayıp onları buldumparaya ihtiyacım var işte.neyse iş arıyorum ve moralim bozum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…