• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

maaş konusu

Anaokulu branş öğretmeni Eskişehir'de şuan 6000 den başlıyor ücretler.
Ve saatleriniz aşırı iyi.
Yardımcı öğretmenler asgari ücret alıyor ve full ders,full çalışma ile asgari ücret.
3.5 saat toplam yarım saat ders ve anaokulu branş öğretmeni için iyi ücret.
9.000 alan branş öğretmeni anaokulu öğretmeni değildir.
zaten lisede tüm gün derslere gir çık bi branşım olsaydı bu maaş benim için de az gelirdi ama yarımşar saat dersler için birde çoğunlugu dans şarkı oyun şeklinde geçtiği için maaş sanki iyi gibi gelnmişti ilk görüşmede. haftasonu yok yemek giderim yok yol için de servis var, ortaokul lise icin zaten az olurdu bu maaş

Anaokulunda vranş öğretmeni nasıl oluyor anlamadım? Açar mısınız?
anaokulu derken bahsettiğim kurum kreş. ve her gün branş dersleri var ingilizce her gün yani. müzik görsel sanatlar dans satranç gibi dersleri de var ayrıca.3-5 yaş arası sınıflar var

Yardimci öğretmenin bir üstü 🤭
Onu demek istemiş galiba
yardımcı öğretmenin bir tık üstü değil. kreşlerde branş dersleri çok yeni bi durum değil aslında. ingilizceden tutun müzik dans jimlastik gibi bir çok ders var ve öğretmenleri yardımcı öğretmen üstü değil

zaten lisede tüm gün derslere gir çık bi branşım olsaydı bu maaş benim için de az gelirdi ama yarımşar saat dersler için birde çoğunlugu dans şarkı oyun şeklinde geçtiği için maaş sanki iyi gibi gelnmişti ilk görüşmede. haftasonu yok yemek giderim yok yol için de servis var, ortaokul lise icin zaten az olurdu bu maaş
Ben yardımcı öğretmenliğe başlıyorum pazartesi.
9-5 full ders,hafta sonu izin.
Yemek ve yol.ucreti ayrı verilecek.
Asgari ücretle başlıyorum.
Arkadaşlarımın genele 6000 bin maaş alıyor ama 5 yıl aynı okulda çalışan arkadaşım 7-7.500 arası maaş alıyor.
Sizin maaşınız bana uygun geldi.
Bilirsiniz yardımcı öğretmen daha fazla çalışmak durumunda,daha yorucu ama genelde kurumlar bu fiyata çalıştırıyor zaten.

Ben yardımcı öğretmenliğe başlıyorum pazartesi.
9-5 full ders,hafta sonu izin.
Yemek ve yol.ucreti ayrı verilecek.
Asgari ücretle başlıyorum.
Arkadaşlarımın genele 6000 bin maaş alıyor ama 5 yıl aynı okulda çalışan arkadaşım 7-7.500 arası maaş alıyor.
Sizin maaşınız bana uygun geldi.
Bilirsiniz yardımcı öğretmen daha fazla çalışmak durumunda,daha yorucu ama genelde kurumlar bu fiyata çalıştırıyor zaten.
hayırlı olsun :) evet haklısınız yardımcı öğretmenler için daha yorucu, umarım cok memnun kalırsınız calıstıgınız kurumdan.

Gayet iyi bence belli başlı kurumlar haricinde özelde maaşlar çok yüksek değil zaten. Hoş benim 16.yilim devlette maaşım on bin oldu. Boşuna konuşup sıkıntı yaşamayın.
aslında gözüaçıklık da yapmak istemiyorum, ekonominin durumu ortada ama ona ragmen yine de nankörlük olur aldıgım maaşı begenmemek. tek yaşamıyorum allahtan

hayırlı olsun :) evet haklısınız yardımcı öğretmenler için daha yorucu, umarım cok memnun kalırsınız calıstıgınız kurumdan.
Teşekkür ederim 🙏
Umarım sizde rahat edersiniz bence maaşa çok takılmayın.
Yılbaşında daha fazla alırsınız diye düşünüyorum
Bu arada lise de sayısal öğretmenleri de çok az alıyor.
Şu ekonomide 9-10 bin olsa da yeterli görünmüyor zaten.

Ankara'daki maaşlar asla İstanbul gibi değil yüksek ücret bulmak çok zor ama veren var mı var aşırı tutarsız maaş kavramı var.
ben de ilk görüşmede ne söyleyecegimi bilemedim müdür de bi teklifte bulunmadı, acaba su an diğerlerinden daha düşük maaşa mı çalışıyorum diye bi kafam karıştı ama şu saatten sonra yapacak bişey yok. ocaktan sonra iyileştirme yapacagını söyledi zaten.

Teşekkür ederim 🙏
Umarım sizde rahat edersiniz bence maaşa çok takılmayın.
Yılbaşında daha fazla alırsınız diye düşünüyorum
Bu arada lise de sayısal öğretmenleri de çok az alıyor.
Şu ekonomide 9-10 bin olsa da yeterli görünmüyor zaten.
şu ekonomide orta kalitede yemek ve gezmek ayrıca giyinmek istiyorsak en az 20 bin almalıyız. daha dün üstüme başıma bişeyler alıyım diye çıktım ki eskiden basit bi marka olan magazaya girdim kazaklar 250 liradan başlıyodu. durumumuz içler acısı gerçekten..

ben de ilk görüşmede ne söyleyecegimi bilemedim müdür de bi teklifte bulunmadı, acaba su an diğerlerinden daha düşük maaşa mı çalışıyorum diye bi kafam karıştı ama şu saatten sonra yapacak bişey yok. ocaktan sonra iyileştirme yapacagını söyledi zaten.
Üzülmeyin Ankara'ya göre aşırı kötü bir maaş değil. Büyükşehir gibi takılmıyor maaşlar burda bildiğiniz küçük şehir gibi davranıyor işveren. Asgari vermemiş iyi ki..

aslında gözüaçıklık da yapmak istemiyorum, ekonominin durumu ortada ama ona ragmen yine de nankörlük olur aldıgım maaşı begenmemek. tek yaşamıyorum allahtan
Teklif edilen rakama calisacak bir sürü ogretmen bulabilirler maalesef.Ayrica her okulun öğrenciden aldığı ücret farkl oldugundan öğretmene sunduğu ücrette farklıdır.Kiyas pek mantıklı değil bu anlamda.

Back