- 17 Ağustos 2023
- 7.684
- 22.182
- 268
- Konu Sahibi duvarsaatii
-
Ay herkes birşeyler söylemiş konu sahibi hakkinda ne oluyor tam olarak dalgami geçiyor?Siz bu adamdan ayrılmamış mıydınız? O zamandan belliydi tavrı. Ben barışıp devam etmenize çok şaşırdım
Ay herkes birşeyler söylemiş konu sahibi hakkinda ne oluyor tam olarak dalgami geçiyor?
Ben böyle bir üyeyi hatırlıyorum ama o tesettürlü değildi
Sende biliyorsun o üyeyi. Profil paylaşımlarında hep görüyordukturuncu sonradan kapandım dedi
zihnimi çalıştırmam lazımSende biliyorsun o üyeyi. Profil paylaşımlarında hep görüyorduk
Yok sizi demiyorum konu sahibi diyorum dalgami geçiyor diye konulari uyuşmuyor falan sizden başka üyelerde yazmiş bu konuyu acmiştin naptin ne zaman evlendinde bosandin falan filanDalga geçmiyorum ben. eskiden çok geyik yapardım ama evet şu an ciddiyim. Bu adamla devam etmesine şaşırdım. Kavgaları normal bir kavga değildi yani. affedilecek bir durum değildi bence. Ha devam etmiş ama ben hala şaşkınım
Aynen çok doğru yorum. Teşekkür ederim.Çok rezil şeyler yapmıştı size. Babasına da "Napim yalvarayım mı?" demişti. Yalvardı mı?
Başınız onun çocuğu ile uğraşırken açılmıştı, herif video çekmeye devam ediyordu, siz haklı olarak çekme demiştiniz de yapmadığını koymamıştı. Belli yani sizdeki mahrem anlayışı yok onda. Aranızdaki sorunlar büyük oranda çözüldüyse bu kadarını da idare edeceksiniz başka çare görünmüyor gibi. Adam el gördümlük muhafazakarlardan belli o. Çocuğunu bir kalıba sokmaya çalışıyordu annesi de ona izin vermiyor. İyi yapıyor kadın.
Yok sizi demiyorum konu sahibi diyorum dalgami geçiyor diye konulari uyuşmuyor falan sizden başka üyelerde yazmiş bu konuyu acmiştin naptin ne zaman evlendinde bosandin falan filan
Evet konuşmuştuk geçenlerde hatta uzun uzun duvarda calcinin yıldönümüydu falan:)Sende biliyorsun o üyeyi. Profil paylaşımlarında hep görüyorduk
Namaz kılmasının kılmamasının irdelenmesi zaten çok saçma bide hep bu adam mı namaza kaldırmış bu zamana kadar kalksın kendisi kılmak istiyorsa kılsın ailece bi tuhaflar kple aynı odada yatmak nedir yaniBaba namaza kaldırmış. Namaz kılmamasının bir sebebi olmalı. Kılmicam ben bugün canım istemiyor diyemeyeceğine göre gerçeği söylemiş. Sonrasında mevzunun anne baba tarafından dile dolanması tuhaf tabi. Ama konu gerçek mi o bile muallak şu an.
Şimdi ben anlamadım gerçekten rüyalanma mı yoksa birlikte oldunuz ama öyle mi söyledi?Selam kızlar.
Çok utanarak yazıyorum. Öncellikle affedin böyle konuya girdiğim için.
Biz dört beş günlüğüne eşimin ailesini almaya geldik memleketteki evlerine. Oradan İstanbul'a götüreceğiz onları diye. Karlı bir yer. Baya soğuk. Ev sobalı tarz hani eskiye özenle o tarz yapılmış. Diğer odalar buz.
İlk üç gün eşle biz o odada yattık kv ve kp elektrikli battaniye ile yatiyor yatak odalarında. Kayınpeder rahatsızlandı son gece bizle aynı odada yattı yani sobalı odada. Ben eşimle yatak odasında yatalım biz dedim ilk günden beri yaşlı insanlar sonuçta biz üşümeyiz hasta olunca eşim kp yi de aynı odaya aldı fakat diğer yerde yatmak istemedi ben çok üşüyorum dedi.
Neyse buralar biraz boş muhabbet oldu:)
Sabah namazina kaldırıyor bizi kp . Biz kalkamıyoruz diye kapıya vuruyor. Neyse bu sabah da oldu eşim de ben gusül almam gerekti dedi rüyalandim gibi bir şey söyledi. Ben şok...
Nasıl karısı varken babasına bunu söyler diye.ben de hiç bilmiyorum bu işleri ilk kez şahit oldum kadınsız bir şeymiş yani biyolojik bir şey oldugunu söyledi.
Kahvaltıda da banyo yapmasına kv duşa girmek istemedin soğukta ama nasıl girdin deyip güldü. Ben de dedim 40 yaşında adamsın sadece karınin bileceği bu mahrem bilgiyi baban ne alaka... Ya söylenir mi hiç sen 13 yaşında misin dedim.
Konusamiyorum kendisi ile. Kendi yetistigim ailede bu çok mahrem bir şey. Midem bulanıyor yüzüne bakınca. Nasıl bu kadar gereksiz bir bilgiyi paylaşır koca adam diye.
Kim haklı ? Cidden soğuma geldi
Bi ben hatırlamıyorum turuncu halini yav konularına çok yorum yapmasiydam demek aklımda hiç kalmamış.Üyenini 2. evliliği bu. daha önce çok büyük kavga etti eşiyle sonra evden kovuldu falan. boşanıyorum dedi. sonra kocası cihat için yollara düştü. Meğerse çoktan barışmış vs vs.
Kafası karışık her telden çalıyor yani
Evden kovuldu sonra o eve gerimi döndu yaniÜyenini 2. evliliği bu. daha önce çok büyük kavga etti eşiyle sonra evden kovuldu falan. boşanıyorum dedi. sonra kocası cihat için yollara düştü. Meğerse çoktan barışmış vs vs.
Kafası karışık her telden çalıyor yani
Banyo girişleri açıklamaya tabi demek kiSelam kızlar.
Çok utanarak yazıyorum. Öncellikle affedin böyle konuya girdiğim için.
Biz dört beş günlüğüne eşimin ailesini almaya geldik memleketteki evlerine. Oradan İstanbul'a götüreceğiz onları diye. Karlı bir yer. Baya soğuk. Ev sobalı tarz hani eskiye özenle o tarz yapılmış. Diğer odalar buz.
İlk üç gün eşle biz o odada yattık kv ve kp elektrikli battaniye ile yatiyor yatak odalarında. Kayınpeder rahatsızlandı son gece bizle aynı odada yattı yani sobalı odada. Ben eşimle yatak odasında yatalım biz dedim ilk günden beri yaşlı insanlar sonuçta biz üşümeyiz hasta olunca eşim kp yi de aynı odaya aldı fakat diğer yerde yatmak istemedi ben çok üşüyorum dedi.
Neyse buralar biraz boş muhabbet oldu:)
Sabah namazina kaldırıyor bizi kp . Biz kalkamıyoruz diye kapıya vuruyor. Neyse bu sabah da oldu eşim de ben gusül almam gerekti dedi rüyalandim gibi bir şey söyledi. Ben şok...
Nasıl karısı varken babasına bunu söyler diye.ben de hiç bilmiyorum bu işleri ilk kez şahit oldum kadınsız bir şeymiş yani biyolojik bir şey oldugunu söyledi.
Kahvaltıda da banyo yapmasına kv duşa girmek istemedin soğukta ama nasıl girdin deyip güldü. Ben de dedim 40 yaşında adamsın sadece karınin bileceği bu mahrem bilgiyi baban ne alaka... Ya söylenir mi hiç sen 13 yaşında misin dedim.
Konusamiyorum kendisi ile. Kendi yetistigim ailede bu çok mahrem bir şey. Midem bulanıyor yüzüne bakınca. Nasıl bu kadar gereksiz bir bilgiyi paylaşır koca adam diye.
Kim haklı ? Cidden soğuma geldi
Sen o zamanlar duvarsaatiydin. Ben daha eskilerden bahsediyorum.Evet konuşmuştuk geçenlerde hatta uzun uzun duvarda calcinin yıldönümüydu falan:)
Bana normal geldi söylemesi. Şöyle ki adam namaza kaldırıyor zaten o an vakit dardır. Eşiniz de açıklama yapmış gusül almam lazım kılamam diye. Direkt dese sizinle bir şey yaşadığını düşünebilirdi babası hoş o da normal de ama o bu ihtimali ortadan kaldırmış. Açıklamış işte düzgünce. Yani ortam soğukmuş kombi falan da yoktur sabah sabah ne duşu bu soğukta derler bi duş almam lazım dese. Üstelik sabah namazı vakti sabah baya erken oluyor.
İşte ev soğuk ya ne alaka namaz kaçıyor duş derler diye düşünmüştür"duşa girmem lazım 5 dk öyle namaz kılacağım" demesi yeterli bence ya. Açık açığa gusül alacağım çünkü rüyalandım demesi hoş değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?