Maalesef konu biraz mahrem

Ay herkes birşeyler söylemiş konu sahibi hakkinda ne oluyor tam olarak dalgami geçiyor?

Dalga geçmiyorum ben. eskiden çok geyik yapardım ama evet şu an ciddiyim. Bu adamla devam etmesine şaşırdım. Kavgaları normal bir kavga değildi yani. affedilecek bir durum değildi bence. Ha devam etmiş ama ben hala şaşkınım

Yok sizi demiyorum konu sahibi diyorum dalgami geçiyor diye konulari uyuşmuyor falan sizden başka üyelerde yazmiş bu konuyu acmiştin naptin ne zaman evlendinde bosandin falan filan

Aynen çok doğru yorum. Teşekkür ederim.
Yalvardı daha çok yalvarır gibi duruyor.

O olaydan ve uğraşmasindan sonra el bebek gül bebek davrandı el üstünde tuttu. Yola geldi diyebilirim maalesef bu kötü bir tabir olacak ama.

Şimdi yine ahlaki degerlerimiz çatıştı bu mevzuda.

Yok sizi demiyorum konu sahibi diyorum dalgami geçiyor diye konulari uyuşmuyor falan sizden başka üyelerde yazmiş bu konuyu acmiştin naptin ne zaman evlendinde bosandin falan filan

Üyenini 2. evliliği bu. daha önce çok büyük kavga etti eşiyle sonra evden kovuldu falan. boşanıyorum dedi. sonra kocası cihat için yollara düştü. Meğerse çoktan barışmış vs vs.
Kafası karışık her telden çalıyor yani

Bana normal geldi söylemesi. Şöyle ki adam namaza kaldırıyor zaten o an vakit dardır. Eşiniz de açıklama yapmış gusül almam lazım kılamam diye. Direkt dese sizinle bir şey yaşadığını düşünebilirdi babası hoş o da normal de ama o bu ihtimali ortadan kaldırmış. Açıklamış işte düzgünce. Yani ortam soğukmuş kombi falan da yoktur sabah sabah ne duşu bu soğukta derler bi duş almam lazım dese. Üstelik sabah namazı vakti sabah baya erken oluyor.

Namaz kılmasının kılmamasının irdelenmesi zaten çok saçma bide hep bu adam mı namaza kaldırmış bu zamana kadar kalksın kendisi kılmak istiyorsa kılsın ailece bi tuhaflar kple aynı odada yatmak nedir yani

Şimdi ben anlamadım gerçekten rüyalanma mı yoksa birlikte oldunuz ama öyle mi söyledi?

Bence çok gereksiz bir bilgi olmuş ama demek ki onlar ayıp görmüyor böyle şeyleri.

Mecburi kaldığınızda ağzınızı burnunuzu elinizi yıkayın su için bir şeyler yiyebilirsiniz yazıyordu okuduğum bir kitapta. Keşke öyle yapsaymış

Sabah bir şey olmamış gibi banyo yapsaymış takmayın kafanıza yapacak bir şeyiniz yok su an

Bi ben hatırlamıyorum turuncu halini yav konularına çok yorum yapmasiydam demek aklımda hiç kalmamış.

Evden kovuldu sonra o eve gerimi döndu yani
Bazi şeyler vardirki onu napsanda aff edemezsin unutamazsin yani böyle şeyler duyunca anlamiyorum nasil öyle büyük olaylardan sonra yine o adamla ayni yataga uzanirsinki

Banyo girişleri açıklamaya tabi demek ki

"duşa girmem lazım 5 dk öyle namaz kılacağım" demesi yeterli bence ya. Açık açığa gusül alacağım çünkü rüyalandım demesi hoş değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…