Maalesef konu biraz mahrem

Ya duş almakta sıkıntı yokta dur ben bir abdest alaym deyip 2dkka gusül uzun surmezdi ki rüyada boşaldım ne demek herşeyin bir adabı var bende 5 vakit namazımı kılarım kadınların da başıma geliyor bu durum daha kimseye ruyalandik demedm banyo yapmak 2 dkka ayrıca teyemmüm de bazı şartlarda helal su olsa bile ..kum ile toprak ile hatta duvardaki alciyla bile alınıyor

Bu evlat ile ebeveynin arasındaki ilişkiyle alakalı.Ben annemin yanında giyinip-soyunmam. Ablam çocuğu olduktan sonra 4 ay boyunca annemde kaldı. Anneme ”biz bu evde kocamla rahat cinsel ilişki yaşayamıyoruz” demiş. Evlerine döndüler sonrasında.
Belki ben hayatım boyunca yüz-göz olmamak adına sınırlar koydum diye dışlandım. Bilmiyorum.

Çok hastalarda onları evinize goturseydiniz rahat edemediğiniz yerde kalmasaydiniz.Babasi çok ısrar edince adam napsin söylemiştir.

Bende halamlarda mecburi kalıyorum. Duşa giremedim çamaşırımin yıkanması lazım.

Ailede seviye yerlerde yani evli olsun olmasın mahrem diye birşey var yaa iğrenç böyle ailede ilk gecenizde konusulmustur valla ben beklerim

Haklısınız da olan olmuş. Eşiniz boşboğaz. Yine de bunun için küsmek,konuşmamak bana abartı geldi. Rahatsızlığınızı söylemişsiniz normal olarak ama daha da uzatmanın manası yok.

Cok ilginç ama var böyle aileler.Ben regli konusunda tabusu olan biri hic olmadım rahatla ped alıp ramazanda oruc tutmadığım zamanlarda rahatla yemek yiyebilirim kuran tutulacaksa tutamıyorum diyebilirim ama detay vermeyi dogru bulmuyorum görümcem ve kv esimin yanında adet kanamalarınin yoğunluğundan pıhtılı kanamadan konuşmuşlardi ben şok olmustum ama bazi aileler biraz daha rahat bu konularda

Siz evli misiniz? Bekar misiniz? caniniz sıkılınca kafaniza esen konuyu mu aciyorsunuz ben sizi cozemedim ya. Eski konunuzu yanlis mi hatirliyorum diye baktim simdi evet ayni uyesiniz.
Valla bende anlayamadım.
Evliysede yıldırım nikahı falan oldu sanırım. Daha 24 Ağustosta konu açmış çok yalnızım diye.

Sabah namazı vakti ne bu duş diye sorardı o anne baba. Eninde sonunda yapılacaktı bi açıklama

sizi bilmiyorum da ben bir köy evinde doğdum büyüdüm
o işler öyle olmuyor işte

havlusu bile olmayabilir adamın o banyoda, annesi kalkacak havlu verecek, en basitinden...ben duş alıyoum diye girebildiğiniz bir duş yoksa ortada duşa girmeniz tüm aileye konu olur.

Kayınpederiniz ile aynı odada nasıl uyudunuz ya. Totom açılır diye sabaha kadar uyumam herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…