- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
- Konu Sahibi duvarsaatii
-
İşte ev soğuk ya ne alaka namaz kaçıyor duş derler diye düşünmüştür
Anlasilir da kp ile ayni odada yatarken karisiyla fingirdemis gibi anlasilirBence anlayacak insanlar. Kocası da 40 yaşındaymış baba da kaç yaşında belli. E bunlar yeni evli zaten. duş deyince anlaşılır
Ya duş almakta sıkıntı yokta dur ben bir abdest alaym deyip 2dkka gusül uzun surmezdi ki rüyada boşaldım ne demekya onu demezdi tabii de adam namaza kalkmamış benim anladığım, teyemmüm de etmemiş duş da almamış.
e baba da gelmiş kaldırıyor namaza. birşeyler diyecek yani. ne yapın? canım istemiyor baba mı diycek?
valla gayet muhafazakar bir ortamda yetiştim, tüm vakit namazlarını cemaat olarak kılan aileler biliyorum (25 sene önce tabi) mesela.
sanıyor musunuz ki kadınlar ayın 30 günü namaz kılsın, e kılmıyorlar tabi.. mesela karısı kılmıor adetli adam biliyor ama kızlar arkada yatıp kalkıyor mesela çünü babaya adet oldum ben yokum demiyor. eskiden bunlar denemiyordu.
böyle adet de olsa sahura kalkan zaten tonladır, kalabalık evlerde.
ben evin ilk kızıyım bir de benim kendi ailem muhafazakarlıktan da değil ama görgü olarak adet, cinsel ilişki, rüyalanma (konu sahibi ne olduğunu bile bimiyormuş mesea hayret edilesi, bir de tesettürlü, evli hem de 2. kez evli bir kadın nasıl bilmiyormuş?) gibi birşeylerin bizde konuşulması mümkün değildi, asla konuşulmadı. ben biraz daha büyüdükten sonra mesela ben kalkmıyorum, namaz kılmıyorum ya da oruç tumuyorum gibi şeyleri rahat rahat söyledim...erkek kardeşim var, babam var eşşek değiller ya kalkmadığımda regl olduğumu anladılar tabii ki.
ama bizdeki şey gibi diğer bir yandan
annem yeryüzünde cinsellik diye birşey yokmuş gibi davranıyor.
defalarce gece kalmış doğum yapmış bir kadın bir de bu.
ben bunu da doğru bulmuyorum. hala anneme kızarım bu konularda bizi kalas gibi yetiştirdin anne diye.
belki bizim gibi yetişmiş insanlara bana ben rüyalandım demek de fazla geliyordur (bana da fazla) ama günde 5 vakit birlikte namaz kılınan bir ortamdan geliyorsunuz düşünün, köy evi, sobayla su ısıtılıyor vs. onlara normal gelir. gelenleri var. annem de öyle bir ortamda büyümüş asla konuşmaz, mümkünatı yok. ama yengelerim çok rahat konuşur mesela....
burada kendi hayatını ayırmış bir erkeğin kendi sınırlarının ne olduğuna karar vermesi durumu var, belli o da beis görmemiş.
Anlasilir da kp ile ayni odada yatarken karisiyla fingirdemis gibi anlasilir
Çok hastalarda onları evinize goturseydiniz rahat edemediğiniz yerde kalmasaydiniz.Babasi çok ısrar edince adam napsin söylemiştir.Selam kızlar.
Çok utanarak yazıyorum. Öncellikle affedin böyle konuya girdiğim için.
Biz dört beş günlüğüne eşimin ailesini almaya geldik memleketteki evlerine. Oradan İstanbul'a götüreceğiz onları diye. Karlı bir yer. Baya soğuk. Ev sobalı tarz hani eskiye özenle o tarz yapılmış. Diğer odalar buz.
İlk üç gün eşle biz o odada yattık kv ve kp elektrikli battaniye ile yatiyor yatak odalarında. Kayınpeder rahatsızlandı son gece bizle aynı odada yattı yani sobalı odada. Ben eşimle yatak odasında yatalım biz dedim ilk günden beri yaşlı insanlar sonuçta biz üşümeyiz hasta olunca eşim kp yi de aynı odaya aldı fakat diğer yerde yatmak istemedi ben çok üşüyorum dedi.
Neyse buralar biraz boş muhabbet oldu:)
Sabah namazina kaldırıyor bizi kp . Biz kalkamıyoruz diye kapıya vuruyor. Neyse bu sabah da oldu eşim de ben gusül almam gerekti dedi rüyalandim gibi bir şey söyledi. Ben şok...
Nasıl karısı varken babasına bunu söyler diye.ben de hiç bilmiyorum bu işleri ilk kez şahit oldum kadınsız bir şeymiş yani biyolojik bir şey oldugunu söyledi.
Kahvaltıda da banyo yapmasına kv duşa girmek istemedin soğukta ama nasıl girdin deyip güldü. Ben de dedim 40 yaşında adamsın sadece karınin bileceği bu mahrem bilgiyi baban ne alaka... Ya söylenir mi hiç sen 13 yaşında misin dedim.
Konusamiyorum kendisi ile. Kendi yetistigim ailede bu çok mahrem bir şey. Midem bulanıyor yüzüne bakınca. Nasıl bu kadar gereksiz bir bilgiyi paylaşır koca adam diye.
Kim haklı ? Cidden soğuma geldi
Ailede seviye yerlerde yani evli olsun olmasın mahrem diye birşey var yaa iğrenç böyle ailede ilk gecenizde konusulmustur valla ben beklerimSelam kızlar.
Çok utanarak yazıyorum. Öncellikle affedin böyle konuya girdiğim için.
Biz dört beş günlüğüne eşimin ailesini almaya geldik memleketteki evlerine. Oradan İstanbul'a götüreceğiz onları diye. Karlı bir yer. Baya soğuk. Ev sobalı tarz hani eskiye özenle o tarz yapılmış. Diğer odalar buz.
İlk üç gün eşle biz o odada yattık kv ve kp elektrikli battaniye ile yatiyor yatak odalarında. Kayınpeder rahatsızlandı son gece bizle aynı odada yattı yani sobalı odada. Ben eşimle yatak odasında yatalım biz dedim ilk günden beri yaşlı insanlar sonuçta biz üşümeyiz hasta olunca eşim kp yi de aynı odaya aldı fakat diğer yerde yatmak istemedi ben çok üşüyorum dedi.
Neyse buralar biraz boş muhabbet oldu:)
Sabah namazina kaldırıyor bizi kp . Biz kalkamıyoruz diye kapıya vuruyor. Neyse bu sabah da oldu eşim de ben gusül almam gerekti dedi rüyalandim gibi bir şey söyledi. Ben şok...
Nasıl karısı varken babasına bunu söyler diye.ben de hiç bilmiyorum bu işleri ilk kez şahit oldum kadınsız bir şeymiş yani biyolojik bir şey oldugunu söyledi.
Kahvaltıda da banyo yapmasına kv duşa girmek istemedin soğukta ama nasıl girdin deyip güldü. Ben de dedim 40 yaşında adamsın sadece karınin bileceği bu mahrem bilgiyi baban ne alaka... Ya söylenir mi hiç sen 13 yaşında misin dedim.
Konusamiyorum kendisi ile. Kendi yetistigim ailede bu çok mahrem bir şey. Midem bulanıyor yüzüne bakınca. Nasıl bu kadar gereksiz bir bilgiyi paylaşır koca adam diye.
Kim haklı ? Cidden soğuma geldi
Yani nolmuş 3 ayda koca bulup nişan düğün yapıp evlendi ve de kv ailesine gezmeye gittiyse. Çağımızda zaman hızlı akıyo yaniBu konunuzun tarihi 24 agustos 2023. Ben sizi cozemedim.
tanınmamak için yapıyormuş. Bir bakıyorum açık bir bakıyorum Sufle giyinmiş.Bu konunuzun tarihi 24 agustos 2023. Ben sizi cozemedim.
Valla bende anlayamadım.Siz evli misiniz? Bekar misiniz? caniniz sıkılınca kafaniza esen konuyu mu aciyorsunuz ben sizi cozemedim ya. Eski konunuzu yanlis mi hatirliyorum diye baktim simdi evet ayni uyesiniz.
Başkası için birden fazla konu açtınız sanırım. Bu kadar zahmete girene kadar o kişi için yeni hesap açsanız daha kolay olurmuş.Hesabı iki kişi kullanmadim. Konuyu başkası için yazmıştık. O konu sonrası da yapmadım öyle bir şey zaten . Yanlış anlaşılınca
ve de 2. kere evlenmiş bir kadın rüyalanmak ne demek bilmiyor, eşi açıklıyor kadınsız olan bir şey o diye....40 yaşında cinsel hayatı olan adamın ergen oğlan gibi nasıl kamyon devirdiğini bi ben mi anlamadım bu arada?
Sabah namazı vakti ne bu duş diye sorardı o anne baba. Eninde sonunda yapılacaktı bi açıklamaYa duş almakta sıkıntı yokta dur ben bir abdest alaym deyip 2dkka gusül uzun surmezdi ki rüyada boşaldım ne demekherşeyin bir adabı var bende 5 vakit namazımı kılarım kadınların da başıma geliyor bu durum daha kimseye ruyalandik demedm banyo yapmak 2 dkka ayrıca teyemmüm de bazı şartlarda helal su olsa bile ..kum ile toprak ile hatta duvardaki alciyla bile alınıyor
25 Eylül 2022 evlilik tarihim. O konu başkası için açılmış bir şeydi. Ve sadece o konu benim değildi açtıklarımdan.Valla bende anlayamadım.
Evliysede yıldırım nikahı falan oldu sanırım. Daha 24 Ağustosta konu açmış çok yalnızım diye.
ve de 2. kere evlenmiş bir kadın rüyalanmak ne demek bilmiyor, eşi açıklıyor kadınsız olan bir şey o diye....
sizi bilmiyorum da ben bir köy evinde doğdum büyüdümYa duş almakta sıkıntı yokta dur ben bir abdest alaym deyip 2dkka gusül uzun surmezdi ki rüyada boşaldım ne demekherşeyin bir adabı var bende 5 vakit namazımı kılarım kadınların da başıma geliyor bu durum daha kimseye ruyalandik demedm banyo yapmak 2 dkka ayrıca teyemmüm de bazı şartlarda helal su olsa bile ..kum ile toprak ile hatta duvardaki alciyla bile alınıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?