• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maalesef konu biraz mahrem

Kisknmadim ki zaten bir kadın falan görmüyor rüyada ya da müstehcen şeyler görmemiş. Biyolojik bir şey.

Olay kıskançlık değil... Ahlaki yapımız:KK43:
Rüyalanmanın ahlakla ne alakası var?
Ha evet babasına söylemesi iyi olmamış ama diğer türlü de senle birliktelik olduğunu düşünecekti kp

Konu gerçek... O konuyu anlatmıştım daha önce siz gormemişsiniz galiba o konuyu kendim için acmamistim. Uzun uzadıya anlatmıştım da. Ben 1yillik evliyim. O konu öncesi de eski hesabım Turuncuu idi. Yalan yok yani.
Aaa Turuncuu musun? Boşanmıştın sen?

Selam kızlar.

Çok utanarak yazıyorum. Öncellikle affedin böyle konuya girdiğim için.

Biz dört beş günlüğüne eşimin ailesini almaya geldik memleketteki evlerine. Oradan İstanbul'a götüreceğiz onları diye. Karlı bir yer. Baya soğuk. Ev sobalı tarz hani eskiye özenle o tarz yapılmış. Diğer odalar buz.

İlk üç gün eşle biz o odada yattık kv ve kp elektrikli battaniye ile yatiyor yatak odalarında. Kayınpeder rahatsızlandı son gece bizle aynı odada yattı yani sobalı odada. Ben eşimle yatak odasında yatalım biz dedim ilk günden beri yaşlı insanlar sonuçta biz üşümeyiz hasta olunca eşim kp yi de aynı odaya aldı fakat diğer yerde yatmak istemedi ben çok üşüyorum dedi.

Neyse buralar biraz boş muhabbet oldu:)
Sabah namazina kaldırıyor bizi kp . Biz kalkamıyoruz diye kapıya vuruyor. Neyse bu sabah da oldu eşim de ben gusül almam gerekti dedi rüyalandim gibi bir şey söyledi. Ben şok...
Nasıl karısı varken babasına bunu söyler diye.ben de hiç bilmiyorum bu işleri ilk kez şahit oldum kadınsız bir şeymiş yani biyolojik bir şey oldugunu söyledi.

Kahvaltıda da banyo yapmasına kv duşa girmek istemedin soğukta ama nasıl girdin deyip güldü. Ben de dedim 40 yaşında adamsın sadece karınin bileceği bu mahrem bilgiyi baban ne alaka... Ya söylenir mi hiç sen 13 yaşında misin dedim.

Konusamiyorum kendisi ile. Kendi yetistigim ailede bu çok mahrem bir şey. Midem bulanıyor yüzüne bakınca. Nasıl bu kadar gereksiz bir bilgiyi paylaşır koca adam diye.

Kim haklı ? Cidden soğuma geldi :KK43:

Bu konuları babasıyla konuşmuş, ondan öğrenmiş biriyse garip değil. Babası sonuçta. Ulu orta anası, bacısı varken anlatmamış.

Doğalgazlı ev değilki, rahatça banyoya girip çıksın. Böyle kısa süreli misafirliğe geldiğinizde adam banyoya girse ilişkiye girdiğinizi düşünebilirdi. Onun yerine babasına söylemiş.

Bu adam 40 yaşındaysa, senin de bu adama yaşın yakın olsa, sen bu olayı nasıl ilk defa hem de bir senelik evliyken öğrenip, böyle tepki verdin bu daha garip bence.

Anladığım kadarıyla köy evi. Adam da o eve gittiğinden beri banyo yapmicam hava soğuk diyormuş. Öyle bir evde de kombi neyim yoktur doğal olarak beş dk duş alıp çıkayım imkanı olmuyordur. Sabah namazına kaldırmış adam sabahın köründe banyo ısıtıp soba yakıp duş alamayacağına göre mecbur açıklama yapacak. Baba zaten açıklama yapmadan peşini bırakacak gibi görünmüyormuş.
İyi de insan bir dus alayım kendime geleyim de diyebilir ya da terledim dersin en kötüsü kokuyorum baba bir duş alayım öyle dersin. Rüyalandim demezsin ya 😁

O değilde burdan böyle hayal gücüyle birşeyler yazıp okuyarak nasıl bi haz alıyorsunuz anlamıyorum hangi boyut bu bilen varmı kızlar 😂😂

Anladığım kadarıyla köy evi. Adam da o eve gittiğinden beri banyo yapmicam hava soğuk diyormuş. Öyle bir evde de kombi neyim yoktur doğal olarak beş dk duş alıp çıkayım imkanı olmuyordur. Sabah namazına kaldırmış adam sabahın köründe banyo ısıtıp soba yakıp duş alamayacağına göre mecbur açıklama yapacak. Baba zaten açıklama yapmadan peşini bırakacak gibi görünmüyormuş.
Öyle taş evi, tandırı olan köy evlerini biliyorum. Bizim de şofben vardı. Hiç yoksa şofben vardır sanırım. Yani açıkçası şartlar gereği dediğin gibidir belki de çabuk duş alamazdı olabilir; ama takıldığım nokta üstü kapalı açıklama yerine, bu kadar ayrıntı vermesi. İsterse rüyalanır isterse karısıyla beraber olur. Karısıyla olsaydı karımla yattım mübarek, az dur da gusülleneyim mi diyecekti?

Son düzenleme:
Ruyalandim kelimesini bu kadar rahat söyleyebilen birisi sen de "adet oldum namaz kilmayacagim" diye açık açık soylediginde tepkisini merak ediyorum. Çünkü eşin bende ataerkil bir tip izlenimi bıraktı. Erkeklikle ilgili şeylerden gurur duyan bir tip. Oğlu olunca pipisini de sallamaz umarım pllkjgf

Back