• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maalesef konu biraz mahrem

Selam kızlar.

Çok utanarak yazıyorum. Öncellikle affedin böyle konuya girdiğim için.

Biz dört beş günlüğüne eşimin ailesini almaya geldik memleketteki evlerine. Oradan İstanbul'a götüreceğiz onları diye. Karlı bir yer. Baya soğuk. Ev sobalı tarz hani eskiye özenle o tarz yapılmış. Diğer odalar buz.

İlk üç gün eşle biz o odada yattık kv ve kp elektrikli battaniye ile yatiyor yatak odalarında. Kayınpeder rahatsızlandı son gece bizle aynı odada yattı yani sobalı odada. Ben eşimle yatak odasında yatalım biz dedim ilk günden beri yaşlı insanlar sonuçta biz üşümeyiz hasta olunca eşim kp yi de aynı odaya aldı fakat diğer yerde yatmak istemedi ben çok üşüyorum dedi.

Neyse buralar biraz boş muhabbet oldu:)
Sabah namazina kaldırıyor bizi kp . Biz kalkamıyoruz diye kapıya vuruyor. Neyse bu sabah da oldu eşim de ben gusül almam gerekti dedi rüyalandim gibi bir şey söyledi. Ben şok...
Nasıl karısı varken babasına bunu söyler diye.ben de hiç bilmiyorum bu işleri ilk kez şahit oldum kadınsız bir şeymiş yani biyolojik bir şey oldugunu söyledi.

Kahvaltıda da banyo yapmasına kv duşa girmek istemedin soğukta ama nasıl girdin deyip güldü. Ben de dedim 40 yaşında adamsın sadece karınin bileceği bu mahrem bilgiyi baban ne alaka... Ya söylenir mi hiç sen 13 yaşında misin dedim.

Konusamiyorum kendisi ile. Kendi yetistigim ailede bu çok mahrem bir şey. Midem bulanıyor yüzüne bakınca. Nasıl bu kadar gereksiz bir bilgiyi paylaşır koca adam diye.

Kim haklı ? Cidden soğuma geldi :KK43:
E yani bu kadar detaya gerek yokmuş yersiz olmuş.

Kv kp ile kalmak yaşamak ibreti alem olsun işte 😀 evli insanların da kapısına dayanmazsın ya kalkın diye sabahın kör karanlığında.
Kıl geç kendin amca hayırdır 😅

Back