Maalesef konu biraz mahrem

Siz bu adamdan ayrılmamış mıydınız? O zamandan belliydi tavrı. Ben barışıp devam etmenize çok şaşırdım

İyi de insan bir dus alayım kendime geleyim de diyebilir ya da terledim dersin en kötüsü kokuyorum baba bir duş alayım öyle dersin. Rüyalandim demezsin ya
Adam direkt orda kaldığı sürece yıkanmayacağını söylemiş. Ordan çevirememiş. Ya da uyku sersemi aklına gelmemiştir başka bir şey demek.

Konu neresinden tutsam elimde kalıyor. Kayınpederle aynı odada kalmanız bile tuhaf zaten. Kocanız çok istiyorsa kendi kalsaydı. Ayrıca altı üstü bir duş için bu kadar ayrıntılı açıklama yapması da tuhaf ve gereksiz. Siz gitmeden önce konaklama koşullarınızı bilmiyor muydunuz mesela? Eşiniz alsaydı anne ve babasını siz neden gittiniz ki?

Karın niye duş almıyor derlerdi o zaman

Annemle bikaç sene önce buna benzer bişey yaşadım. Yaşlılar bir şeye takıldılar mı asla vazgeçmeyebiliyorlar. Duş falan değildi mesele de müsait değilim dedikçe ısrar etmişti o geldi aklıma neredeyse bağıracaktım anne sevişiyoruuuum diye

Şu da çok garip değil mi ?!
Namaza baba uyandirmaya gelmiş olabilir bizi de kayınbaba uyandırmaya geliyor o an geç yatmış kalkmak istemiyor da olabilirsin tamam der uyumaya devam edersin. Demek ki kalkmayinca kayınbaba bin kere rahatsız ediyor ki adam açıklama yapmış yani. Buradan da kayinbabanin patron ruhlu eşinin de emir eri olduğunu anlıyoruz. (Bu tahlili yapacak kadar niye onemsedim ben konuyu )

İyi de insan bir dus alayım kendime geleyim de diyebilir ya da terledim dersin en kötüsü kokuyorum baba bir duş alayım öyle dersin. Rüyalandim demezsin ya
İyi de sabah namazı vakti duş alayım derse bu sefer de eşiyle birlikte olduğunu düşünecek kayınbaba. Öyle düşünmesindense böyle söylemesi daha iyi.

Çocuğu anne gorusturmuyor ben pek bilmiyorum ama en üst mahkemeye gitmiş özel hoca tutamaz cocuga ödevleri aksar sebepli görüşturmuyor. Mahkemelikler.
Çok rezil şeyler yapmıştı size. Babasına da "Napim yalvarayım mı?" demişti. Yalvardı mı?

Başınız onun çocuğu ile uğraşırken açılmıştı, herif video çekmeye devam ediyordu, siz haklı olarak çekme demiştiniz de yapmadığını koymamıştı. Belli yani sizdeki mahrem anlayışı yok onda. Aranızdaki sorunlar büyük oranda çözüldüyse bu kadarını da idare edeceksiniz başka çare görünmüyor gibi. Adam el gördümlük muhafazakarlardan belli o. Çocuğunu bir kalıba sokmaya çalışıyordu annesi de ona izin vermiyor. İyi yapıyor kadın.

Simdi bunun ahlakla alakasi sizin anlayisiniza uymamasi ama ahlaksizlik mi degil. Bazi aileler bu konularda daha rahatken bazi aileler tabulastirabilir, bunun muhafazakar olmakla da alakasi yok. Bu sadece ve sadece bakis acisi farkliligi.

Siz boyle birseyi konusmasini bakis aciniza uymadigi icin yadirgamissiniz, o da bakis acisina uydugu icin rahatca soylemis.

Oncesinde "gereksiz" diye verdiginiz bilgi bence gereksiz degil.

Anladigim kadariyla bulundugunuz yer cok soguk dolayisiyla yine soğuk olan banyoda dus almak ister istemez aciklamaya hacet bi durumda (artik su mu isitiliyor, sofben mi ayarlaniyor bilemedim?) Ama belli ki bir hazirlik gerekiyor banyo icin, esiniz de siz ve babasiyla ayni odada yatarken, sogukta da banyo yapmak istemedigini (bunu annesinin soktugu laftan anladim) soylemisken banyonun hazirlanmasi icin mazeret bildirmek zorunda kalmis. Aslinda sizi korumus, yorgan altinda bi halt yemedik ben kendi kendime ruyalandim demis.

Bence esinizden igrenecek ciddiyette bir konu da degil ama sizi korudugunu dusunuyorum. Su sogukta kp yanindayken gelin yoldan cikmis oglumuda kendine benzetmis diye dusunulecekti belkide?

Ekleme: ben diger tum konulardan bagimsiz yorumladim, 4 sayfayi birden okumadim, eski konularinizi da bilmiyorum

Son düzenleme:
Beraber olsaydınız hanımla seviştik ben bir duş yapayım diyecekti galiba ağzım açık kaldı şuan bebek sanki ya aklı büyümemis

Bu açıdan bakınca bende mantıklı buldum.
Bazen herhangi bi konuda erkek esini korumak icin bir şeyler söylüyor.

Eşiniz belli ki ailesinin yanında şımarmış. Çocukluğuna verin..

Beraber olsaydınız hanımla seviştik ben bir duş yapayım diyecekti galiba ağzım açık kaldı şuan bebek sanki ya aklı büyümemis
ya onu demezdi tabii de adam namaza kalkmamış benim anladığım, teyemmüm de etmemiş duş da almamış.

e baba da gelmiş kaldırıyor namaza. birşeyler diyecek yani. ne yapın? canım istemiyor baba mı diycek?

valla gayet muhafazakar bir ortamda yetiştim, tüm vakit namazlarını cemaat olarak kılan aileler biliyorum (25 sene önce tabi) mesela.
sanıyor musunuz ki kadınlar ayın 30 günü namaz kılsın, e kılmıyorlar tabi.. mesela karısı kılmıor adetli adam biliyor ama kızlar arkada yatıp kalkıyor mesela çünü babaya adet oldum ben yokum demiyor. eskiden bunlar denemiyordu.

böyle adet de olsa sahura kalkan zaten tonladır, kalabalık evlerde.

ben evin ilk kızıyım bir de benim kendi ailem muhafazakarlıktan da değil ama görgü olarak adet, cinsel ilişki, rüyalanma (konu sahibi ne olduğunu bile bimiyormuş mesea hayret edilesi, bir de tesettürlü, evli hem de 2. kez evli bir kadın nasıl bilmiyormuş?) gibi birşeylerin bizde konuşulması mümkün değildi, asla konuşulmadı. ben biraz daha büyüdükten sonra mesela ben kalkmıyorum, namaz kılmıyorum ya da oruç tumuyorum gibi şeyleri rahat rahat söyledim...erkek kardeşim var, babam var eşşek değiller ya kalkmadığımda regl olduğumu anladılar tabii ki.

ama bizdeki şey gibi diğer bir yandan
annem yeryüzünde cinsellik diye birşey yokmuş gibi davranıyor.
defalarce gece kalmış doğum yapmış bir kadın bir de bu.
ben bunu da doğru bulmuyorum. hala anneme kızarım bu konularda bizi kalas gibi yetiştirdin anne diye.

belki bizim gibi yetişmiş insanlara bana ben rüyalandım demek de fazla geliyordur (bana da fazla) ama günde 5 vakit birlikte namaz kılınan bir ortamdan geliyorsunuz düşünün, köy evi, sobayla su ısıtılıyor vs. onlara normal gelir. gelenleri var. annem de öyle bir ortamda büyümüş asla konuşmaz, mümkünatı yok. ama yengelerim çok rahat konuşur mesela....

burada kendi hayatını ayırmış bir erkeğin kendi sınırlarının ne olduğuna karar vermesi durumu var, belli o da beis görmemiş.

Benim evim de kalorifersiz. Kışın sabahin köründe duş yapma huyum da yok. Durduk yere uykudan uyanip duşa girsem benim annem de hayirdir noldu der yani.

Adam aciklama yapmak durumunda kalmis. Babasinin yaninda esiyle sevismis durumuna düşmemek icin de oyle soylemis.

Bunda sorun yok bence ama annesinin yorumlari cok gereksiz. Babasina da sizin yaninizda soylemek yerine kenara cekip soyleyebilirmis.

Babasina soylemesi elbetde tuhaf ve hoş degil ama bu kadar abartilcak birşey yokki ortada yuzune bakamiyorum filan biraz abartmiyormusunuz?

O eşinin ayıbı sen niye bu kadar kafaya takıyorsun ki

Aslinda erkek uzun sure cinsel ilişikiye girmeyince boyle istemsiz uykudayken oluveriyor yada çok istemiṣ adam belki yapmamiṣ onlarinda organlari öyle çalişiyor
Yani bu ruyada birseyler gordugu anlamina gelmez tabi sapiklar hariç

40 yaşında cinsel hayatı olan adamın ergen oğlan gibi nasıl kamyon devirdiğini bi ben mi anlamadım bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…