• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maalesef konu biraz mahrem

Bilemedim ayıp geldi bana da. Duş alacağım biraz kendime geleyim de diyebilirdi yani yalan makinesine bağlı değil neticede, biyolojik bi konu olsa da zıçtım dötümü temizlemeye giriyorum diye açıklama yapmıyoruz kimseye. Yersiz olmuş
Aynen böyle...

Annem ahlaki yapiniz birbirinizden farklı demişti evlenmeden önce. Maalesef Allah yaşatıyor işte.

Benim ailem de dindar değil ben de yeni dinle tanişanlardanim... Yetistigim kültüre göre çok ters ama bunun dinle değil görgü kuralları ile alakası var. Dindar olan eşin ailesi.
Nerede ne konuşulacağını bilmeyen, adab-ı muaşeretten bir haber biriyse işiniz zor;ama konuşun, rahatsız olduğunuzu söyleyin. Hoşlanmadığınızı düzgün bir dille açıklayın. Bir daha yapmasın.

Bu kadar iğrenç konuşan bir kayinvalideye daha da iğrenç konuşur bozarım orada 🤢 sizin kuş ucmuyor galiba sen unutmussundur gusül almayı vb diyerek.
Ayrıca herhangi bir açıklama yapmadan direk banyoya girseymis Esin ne saçma bir durum. Herkes neden girdin banyoya diyecek hali yok anlasilirdi yani. Bence de eşin patavatsızlik yapmış

Baba namaza kaldırmış. Namaz kılmamasının bir sebebi olmalı. Kılmicam ben bugün canım istemiyor diyemeyeceğine göre gerçeği söylemiş. Sonrasında mevzunun anne baba tarafından dile dolanması tuhaf tabi. Ama konu gerçek mi o bile muallak şu an.
Konu gerçek... O konuyu anlatmıştım daha önce siz gormemişsiniz galiba o konuyu kendim için acmamistim. Uzun uzadıya anlatmıştım da. Ben 1yillik evliyim. O konu öncesi de eski hesabım Turuncuu idi. Yalan yok yani.

Kisknmadim ki zaten bir kadın falan görmüyor rüyada ya da müstehcen şeyler görmemiş. Biyolojik bir şey.

Olay kıskançlık değil... Ahlaki yapımız:KK43:
Olayın ahlaki yapıyla ilgisi yok. Babasına rüyalandım diyor bu kadar basit. Demese daha iyi olur ama sizlik bir durum yok ortada.

Patavatsız eşin canım. Galiba o an ağzının ortasına yapıştırabilirdim salakmısın sen diye :bicak: hayır ne gerek var rüyayı niye söyluyonki amannnn be

Baba namaza kaldırmış. Namaz kılmamasının bir sebebi olmalı. Kılmicam ben bugün canım istemiyor diyemeyeceğine göre gerçeği söylemiş. Sonrasında mevzunun anne baba tarafından dile dolanması tuhaf tabi. Ama konu gerçek mi o bile muallak şu an.
Ayrıntılı açıklama yapmak zorunda değil ki; babacığım az işim var deyip guslünü alıp namaza durabilirdi. Babası banyo yaptığını belki anlar;ama evli barklı adam diye sorgulamazdı. Diline doluyorsa da o onun ahlâksızlığıdır; fakat adamın bu konuyu gerçek kabul edersek babasına bu şekilde ayrıntı vermesi hoş değil.

Nerede ne konuşulacağını bilmeyen, adab-ı muaşeretten bir haber biriyse işiniz zor;ama konuşun, rahatsız olduğunuzu söyleyin. Hoşlanmadığınızı düzgün bir dille açıklayın. Bir daha yapmasın.
İç sesim...
Genel müdür bu arada. Şirkette tanıştık.
Takım elbiseyle takılan vs bunun dışında eğitimci
İşin garibi öyle bir adamdan böyle biri çıkması şok şok... Gerçekten üzgünüm.

Ama işte insan kendi kendini eğitemedikten sonra ya da bu görgü kuralları çok küçüklükten oturan bir şey.

Ayrıntılı açıklama yapmak zorunda değil ki; babacığım az işim var deyip guslünü alıp namaza durabilirdi. Babası banyo yaptığını belki anlar;ama evli barklı adam diye sorgulamazdı. Diline doluyorsa da o onun ahlâksızlığıdır; fakat adamın bu konuyu gerçek kabul edersek babasına bu şekilde ayrıntı vermesi hoş değil.
Anladığım kadarıyla köy evi. Adam da o eve gittiğinden beri banyo yapmicam hava soğuk diyormuş. Öyle bir evde de kombi neyim yoktur doğal olarak beş dk duş alıp çıkayım imkanı olmuyordur. Sabah namazına kaldırmış adam sabahın köründe banyo ısıtıp soba yakıp duş alamayacağına göre mecbur açıklama yapacak. Baba zaten açıklama yapmadan peşini bırakacak gibi görünmüyormuş.

Back