amin canım allah razı olsun!Ağız tadıyla oturun canım
ablam beğendiğine sevindim saol ablam..nerede istersen orda içeriz kahvemizi sen yeter ki rahat et ablacım...Maşallah evin çok güzelmiş sihirim...gözü yormuyor...tertipli, düzenli...alkisalkisalkishele Mira'nın odasına bayıldım...cıvıl cıvıl...rengarenk....tam çocuk odası:icecream:..dubleks evleri severim ben de...güle güle oturun inşallah eşinle, kzınla...:Saruboceq:bir gün nasip olursa kahve içmek isterim salonunda...
gel ne mamalr yer içeriz şekerim ..evimi şenlendir huzurunla güzelliğinle sen btnm!Sihircim mutfağın da çok hoş.Bigün geleyim de bana mamalar hazırla ordacokacimcoook
amin canım allah razı olsun!
ablam beğendiğine sevindim saol ablam..nerede istersen orda içeriz kahvemizi sen yeter ki rahat et ablacım...
gel ne mamalr yer içeriz şekerim ..evimi şenlendir huzurunla güzelliğinle sen btnm!
amin canım allah razı olsun!
ablam beğendiğine sevindim saol ablam..nerede istersen orda içeriz kahvemizi sen yeter ki rahat et ablacım...
gel ne mamalr yer içeriz şekerim ..evimi şenlendir huzurunla güzelliğinle sen btnm!
inşallah canım beklerim...okulumuz bugün başladı nihayet dediğim gibi heyecandan uyuyamadık maalesef..bakalım bugün yetmedi okul yarın yeteck mi 2 saat teyzesi...sağlık mutluk hzuru hepimizin olsun inşallah canım!evin çok güzel cnm ama en güzeli miranın odası
ben yakında gelcem zati davetini unutmadım
mira bugün okulada başladı hadi hayırlısı olsun
ağzınızın tadı hiç bozulmasın
sağlıkla huzur ve mtlulukla yaşayın bu güzel evinizde opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?