• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünsüz evlenmek ?

Merhabalar hanımlar.
Yine sizlere bir sorum var. İnanıyorum ki kk hanimlari beni bu soru işaretlerimden kurtaracak..
Yakında evleniyorum ancak şöyle bir durum var ki düğün yapmak istemiyorum, bana çok stresli geliyor. Kalabalığı, gürültüsü, koşuşturması ayrı dert. Onun yerine sade bir nikah töreni ve yakın çevre ile yemek organizasyonu daha hoş geliyor.
Bizimkiler de düğün olmazsa takı gelmeyeceğini söylüyor. Bu bana çok saçma geldi, düğüne takı getiren nikaha getirmiyor mu gerçekten ? Nikahta da bildiğim kadarıyla takı töreni oluyor, neden getirmiyorlar hiç anlamadım.
Tecrübesi olanlar yazar mı, sadece nikah yapanlar pişman oldu mu ?
Şimdiden çok teşekkür ederim..
Bu arada konuyu taşımayin lütfen. Çünkü bu benim için tamamen bir dert. Ne yapmak lazım ?
Sadece nikah yaptım baya da takım oldu nikahtan sonra 50 kişilik bir kutlama yaptık o kadar akrabaları eğlendirmek istemiyorum

Altını konu komşu zaten takmıyor. Nakit para takıyorlar. Düğün yapsanız nakit paralar salonu bile karşılamaz. Aile üyeleri takı takıyor onlarda nikaha zaten gelirler orda takısını takarlar.
Bizim düğün oldu, bende düğün istememiştim ama ailelerin böyle kaygısı olduğu için ufak bir mekanda yaptık 300 kişilik bir salondu. 2 saat anca sürdü. Eşimin akrabaları, benim akrabalarımdan yakın olanlar altın taktı. Geri kalan herkes nakit taktı gün sonunda takılan nakit para salon parasını bile geçmemişti. Hala çok pişmanım yaptığım için.
Bizim salon ücretimizi kp ödemişti sağ olsun, nakitte bizde kalmıştı ama yapmasakta olurdu yani.

Back