Lütfen yorumlayın hanımlar🙏❣️

İkinci çizgi var mi

• Evet ❣️🙏

• Hayır 🙁🙁

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım ya inşallah hamilesin bence bu test öyle söylüyor sağlıkla al kucağına hayırlısını iste bak ben 8 kere kaldım da ne oldu hep düştü o yüzden vardır zamanı de
Doğru diyorsun canım . Hayırlısı diyoruz zaten hep . Çok üzüldüm canım . Çok zor evlat deyince akan sular duruyor . Rabbim hepimize zor zamanlarımızda hayırlı evlatlar nasip etsin .

Yeni yaptım Kızlar benim yok olsaydı çıkardı çizgi diye düşünüyorum

Eklentiler

• DE1CCBB9-02F2-4424-B55B-EABAEC6915F0.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 52
Yeni yaptım Kızlar benim yok olsaydı çıkardı çizgi diye düşünüyorum
Adet bile olsan ağır iş yapma canım . Ve yokdiye sakın kendini yorma olur mu . Çizgi ben yine azcık görüyorum gözüm iyice artık çizgi araya araya uzmanlaştı yıllarca

Adet bile olsan ağır iş yapma canım . Ve yokdiye sakın kendini yorma olur mu . Çizgi ben yine azcık görüyorum gözüm iyice artık çizgi araya araya uzmanlaştı yıllarca
İnşallah kuzum öyledir umudum yok hiç neden se çıkardı normalde senin iki gün önceki testtin de çıkmışmıydı var mı çektiğin fotoğrafı elinde çok merak ettim varsa

İnşallah kuzum öyledir umudum yok hiç neden se çıkardı normalde senin iki gün önceki testtin de çıkmışmıydı var mı çektiğin fotoğrafı elinde çok merak ettim varsa
Cumartesi akşam yapmıştım bunu canım

Eklentiler

• 20200331_124725.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 45
Benim bir keresinde aynı böyle çıkmıyordu testte ve ben gittim aynı gün kan verdim idrarda yoktu gölge bile ama kan 298 çıkmıştı şok olmuştum o yüzden hep ihtimal vardır başıma gelmese inanmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…