- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
- 198
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
Cnm sen naptın yaptınmı Bugun testCanım ya inşallah hamilesin bence bu test öyle söylüyor sağlıkla al kucağına hayırlısını iste bak ben 8 kere kaldım da ne oldu hep düştü o yüzden vardır zamanı de❣
Doğru diyorsun canım . Hayırlısı diyoruz zaten hep . Çok üzüldüm canım . Çok zor evlat deyince akan sular duruyor . Rabbim hepimize zor zamanlarımızda hayırlı evlatlar nasip etsin .Canım ya inşallah hamilesin bence bu test öyle söylüyor sağlıkla al kucağına hayırlısını iste bak ben 8 kere kaldım da ne oldu hep düştü o yüzden vardır zamanı de❣
GözünüzaydınSon hali böyle canım ama cumartesi adet oldum diye pazar temizlik yaptım pazar günü de yapmıştım test çıkmamıştı . Adetim 2 günde bitti günlük ped bile dolmayınca sabahtan yaptım böyleydi . Ama 2 gün önce yoktu ki çizgi
Sende test yapacaktın canım yaptın mıCanım ya inşallah hamilesin bence bu test öyle söylüyor sağlıkla al kucağına hayırlısını iste bak ben 8 kere kaldım da ne oldu hep düştü o yüzden vardır zamanı de❣
Ben hala inanamıyorum canım test bozuktur diyorum. ☹Gözünüzaydın
Test varsa elinde tekrar Yap canım çıkarsa kesinlikle vardırBen hala inanamıyorum canım test bozuktur diyorum. ☹
Adet bile olsan ağır iş yapma canım . Ve yokdiye sakın kendini yorma olur mu . Çizgi ben yine azcık görüyorum gözüm iyice artık çizgi araya araya uzmanlaştı yıllarcaYeni yaptım Kızlar benim yok olsaydı çıkardı çizgi diye düşünüyorum
İnşallah kuzum öyledirAdet bile olsan ağır iş yapma canım . Ve yokdiye sakın kendini yorma olur mu . Çizgi ben yine azcık görüyorum gözüm iyice artık çizgi araya araya uzmanlaştı yıllarca
Cumartesi akşam yapmıştım bunu canımİnşallah kuzum öyledirumudum yok hiç neden se çıkardı normalde senin iki gün önceki testtin de çıkmışmıydı var mı çektiğin fotoğrafı elinde çok merak ettim varsa
Hiç belli olmuyor gerçekten beklemek de fayda Var o vakit kuzum haklısınCumartesi akşam yapmıştım bunu canım
Aradan 2.5 gün geçti sabah yaptım bunu böyle çıktı canım ama testte hatalı olablir bilmiyorumHiç belli olmuyor gerçekten beklemek de fayda Var o vakit kuzum haklısın
Değildir kuzum değildir bence varAradan 2.5 gün geçti sabah yaptım bunu böyle çıktı canım ama testte hatalı olablir bilmiyorum
Kuzum testin kuruyunca atsana tekrarDeğildir kuzum değildir bence var
Tamam kuzum atarımKuzum testin kuruyunca atsana tekrar
Kurumuş halimizde böyle canımKuzum testin kuruyunca atsana tekrar
Cnm gözüküyor çizgi elinde varsa iğne başlaKurumuş halimizde böyle canım
Var kuzum elimde iğne başlayım kesin dimi kuzumCnm gözüküyor çizgi elinde varsa iğne başla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?