• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Hpv virüsü lütfen bakar mısınız

Eşimden eminim kesinlikle. Biz eşimle 2024 ağustos ayında korunmasız ilişkiye girdik. 1 günde 6 defa içime boşaldı. Ertesi günde ella kullandım. Ella tüm hormonlarımı bozdu. Bundan olduğunu düşünüyorum ben. Aradan 1 ay geçti vajinamın kenarlarında siğil farkettim

Ella hapından hpv mi kaptığınızı iddia ettiniz az önce 🤣

Eşimden eminim kesinlikle. Biz eşimle 2024 ağustos ayında korunmasız ilişkiye girdik. 1 günde 6 defa içime boşaldı. Ertesi günde ella kullandım. Ella tüm hormonlarımı bozdu. Bundan olduğunu düşünüyorum ben. Aradan 1 ay geçti vajinamın kenarlarında siğil farkettim
Hpv elladan bulaşmaz ki çok saçma. Cinsel ilişkiyle bulaşan bir hastalık. Maalesef eşinizden kapmışsınız ella içince de bağışıklığınız düştüğü için siğiller ortaya çıkmış.

Eşinizin sizden önceki geçmiş ilişkilerinden kaynaklı da olabilir bu aldattığını göstermez elbette.

Cok can yakıyormuş diyorlar korkuyorum açıkçası
Biyopsiden korkma eğer hala olmadıysan en erken vakitte olmalısın önceliğin aşı olsun ben kredi çekip yaptım aşılarımı ve hala da yüksek riskli tipleri atamadım vücudumdan sigara ve alkol kullanıyorsan bırakmalısın ve üzme kendini herkesin bağışıklığı farklıdır takip et hastalığını aileden gizlemek daha da zor anlıyorum seni motivasyonunu yüksek tut bazıları 5 yılda atar bazıları 1 yılda sen ümidini kaybetme bende aynı süreçlerdeyim umarım atlatırız

Biyopsiden korkma eğer hala olmadıysan en erken vakitte olmalısın önceliğin aşı olsun ben kredi çekip yaptım aşılarımı ve hala da yüksek riskli tipleri atamadım vücudumdan sigara ve alkol kullanıyorsan bırakmalısın ve üzme kendini herkesin bağışıklığı farklıdır takip et hastalığını aileden gizlemek daha da zor anlıyorum seni motivasyonunu yüksek tut bazıları 5 yılda atar bazıları 1 yılda sen ümidini kaybetme bende aynı süreçlerdeyim umarım atlatırız
Merhaba sonucum çıktı Hpv 16-18 dışında diğer yüksek tiplilerden geldi. Doktorum smear negatif olduğu için kolposkopi yapmaya gerek duymadı. Siğillerimi yaktırdım 1. Doz aşımı oldum. 1 sene sonra tekrar gel smear alalım dedi bağışıklığımın yenebileceğini söyledi. Benim alkol sigara yok dışardan da bir şey yemiyorum ekstra ahcc almaya gerek var mı bilemiyorum bütçemi çok aşıyor ama siz ne düşünüyorsunuz ahcc konusunda kesin alınmalı mı

Back