• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yorumlayın hanımlar🙏❣️

İkinci çizgi var mi

• Evet ❣️🙏

• Hayır 🙁🙁

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cnm bende aşırı silik gördüğüm gün başlamıştım yanlışa yönlendirmeyeyim kan verme ihtimalin olsaydı keşme
Kuzum reçetesiz zaten satılıyor dimi parasıyla alırım bir iki hafta 1 haftalık var elimde iğne sonra yazdırıpta alırım diye düşündüm ilerleyen zaman da

Aradım eczacımı kuzum sordum veririz sıkıntı olmaz sonra yazdırırsın dediler
Kuzum bende çizgi görüyorum bence hamilesin inşallah🙏🏻🙏🏻 Sen test etmeye devam et. Benim de çok çok silikti gördün sonradan koyulaştı. Akşam vakti yaptıklarım daha koyu çıkardı mesela.. Test yaparsan gene at 🧿🙏🏻

Kelebek nerdesin sonuç ne oldu merak ettim

Bu Kızlar en son testim sabah yapacağım yine

Eklentiler

• D812EBEF-FFFA-408D-BEF1-46E5DD891F57.jpeg
    D812EBEF-FFFA-408D-BEF1-46E5DD891F57.jpeg
    131 KB · Görüntüleme: 58
İnşallah canım sen yarın test yap onda da çıkarsa kan ver canım inşallah sağlıklı bir evladın olur tüm acılarını unutturur sana :KK68: :KK200:
Canım ya çok ama çok teşekkür ediyorum güzel yüreğin gibi güzel dileklerin içinde bekleyen herkesi yavrusuna kavuştursun Rabbim 🙏❣️🥰

Canım ya çok ama çok teşekkür ediyorum güzel yüreğin gibi güzel dileklerin içinde bekleyen herkesi yavrusuna kavuştursun Rabbim 🙏🥰
Amin canım inşallah en kısa zamanda meğer anne olmak bazılarımız için ne çok zormuş bende onlardan biriyim Allah nasip edermi bilemem ama evladımı kucağıma alıp kokusunu içime çekmek için nelerimi vermem sen hele bi al hayırlı haberi sonra bana ve tüm isteyenlere dua edersin :nazar: :KK200:

Amin canım inşallah en kısa zamanda meğer anne olmak bazılarımız için ne çok zormuş bende onlardan biriyim Allah nasip edermi bilemem ama evladımı kucağıma alıp kokusunu içime çekmek için nelerimi vermem sen hele bi al hayırlı haberi sonra bana ve tüm isteyenlere dua edersin :nazar: :KK200:
Etmem mi kuzum Rabbimden herşey herkesin sınavı başka başka ama insan hiç birşeyle kıyaslayamıyor bu sınavı evlat kokusunu içimize çekmeyi güzel fidanlar yetiştirmeyi vatanımıza milletimize hayırlı bireyler olarak sağlıkla büyütmeyi Yaşar ilken acılarını göstermemeyi nasip etsin Rabbim herkese 🙏❣️🥰

Etmem mi kuzum Rabbimden herşey herkesin sınavı başka başka ama insan hiç birşeyle kıyaslayamıyor bu sınavı evlat kokusunu içimize çekmeyi güzel fidanlar yetiştirmeyi vatanımıza milletimize hayırlı bireyler olarak sağlıkla büyütmeyi Yaşar ilken acılarını göstermemeyi nasip etsin Rabbim herkese 🙏🥰
Evet canım haklısın sabretmek lazım inşallah tükenmeden dediğin gibi nasip etsin Rabbim herkese :KK36::KK200:

Back