- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
Yoksa sonra bırakırsam bişey olmaz sonuçta dimi başlamakta fayda vardır diye düşündüm bendeVar kuzum elimde iğne başlayım kesin dimi kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoksa sonra bırakırsam bişey olmaz sonuçta dimi başlamakta fayda vardır diye düşündüm bendeVar kuzum elimde iğne başlayım kesin dimi kuzum
Cnm bende aşırı silik gördüğüm gün başlamıştım yanlışa yönlendirmeyeyim kan verme ihtimalin olsaydı keşmeVar kuzum elimde iğne başlayım kesin dimi kuzum
Kuzum reçetesiz zaten satılıyor dimi parasıyla alırım bir iki hafta 1 haftalık var elimde iğne sonra yazdırıpta alırım diye düşündüm ilerleyen zaman daCnm bende aşırı silik gördüğüm gün başlamıştım yanlışa yönlendirmeyeyim kan verme ihtimalin olsaydı keşme
1 haftalık varsa kullan sonra Dr yazar zaten cnmKuzum reçetesiz zaten satılıyor dimi parasıyla alırım bir iki hafta 1 haftalık var elimde iğne sonra yazdırıpta alırım diye düşündüm ilerleyen zaman da
Ya gidemezsem doktora alabiliyoruz dimi eczaneden kuzum1 haftalık varsa kullan sonra Dr yazar zaten cnm
İnan hiç bilmiyorum cnm Dr bana kalpatımı duyunca heyet raporu çıkarıyor ve 9 kutu birden veriyoYa gidemezsem doktora alabiliyoruz dimi eczaneden kuzum
Aradım eczacımı kuzum sordum veririz sıkıntı olmaz sonra yazdırırsın dedilerİnan hiç bilmiyorum cnm Dr bana kalpatımı duyunca heyet raporu çıkarıyor ve 9 kutu birden veriyo
Kuzum bende çizgi görüyorum bence hamilesin inşallahAradım eczacımı kuzum sordum veririz sıkıntı olmaz sonra yazdırırsın dediler
Canım çizgi var bundaKurumuş halimizde böyle canım
Canım tekrar yaptın mı hiç testAradım eczacımı kuzum sordum veririz sıkıntı olmaz sonra yazdırırsın dediler
İkinci çizgi var canım yine yanlış görmüyorum değilmiBu Kızlar en son testim sabah yapacağım yine
Sanırım var kuzum inşallah vardırİkinci çizgi var canım yine yanlış görmüyorum değilmi
İnşallah canım sen yarın test yap onda da çıkarsa kan ver canım inşallah sağlıklı bir evladın olur tüm acılarını unutturur sanaSanırım var kuzum inşallah vardır❣
Canım ya çok ama çok teşekkür ediyorum güzel yüreğin gibi güzel dileklerin içinde bekleyen herkesi yavrusuna kavuştursun Rabbimİnşallah canım sen yarın test yap onda da çıkarsa kan ver canım inşallah sağlıklı bir evladın olur tüm acılarını unutturur sana![]()
![]()
Amin canım inşallah en kısa zamanda meğer anne olmak bazılarımız için ne çok zormuş bende onlardan biriyim Allah nasip edermi bilemem ama evladımı kucağıma alıp kokusunu içime çekmek için nelerimi vermem sen hele bi al hayırlı haberi sonra bana ve tüm isteyenlere dua edersinCanım ya çok ama çok teşekkür ediyorum güzel yüreğin gibi güzel dileklerin içinde bekleyen herkesi yavrusuna kavuştursun Rabbim❣
![]()
Etmem mi kuzum Rabbimden herşey herkesin sınavı başka başka ama insan hiç birşeyle kıyaslayamıyor bu sınavı evlat kokusunu içimize çekmeyi güzel fidanlar yetiştirmeyi vatanımıza milletimize hayırlı bireyler olarak sağlıkla büyütmeyi Yaşar ilken acılarını göstermemeyi nasip etsin Rabbim herkeseAmin canım inşallah en kısa zamanda meğer anne olmak bazılarımız için ne çok zormuş bende onlardan biriyim Allah nasip edermi bilemem ama evladımı kucağıma alıp kokusunu içime çekmek için nelerimi vermem sen hele bi al hayırlı haberi sonra bana ve tüm isteyenlere dua edersin![]()
![]()
Evet canım haklısın sabretmek lazım inşallah tükenmeden dediğin gibi nasip etsin Rabbim herkeseEtmem mi kuzum Rabbimden herşey herkesin sınavı başka başka ama insan hiç birşeyle kıyaslayamıyor bu sınavı evlat kokusunu içimize çekmeyi güzel fidanlar yetiştirmeyi vatanımıza milletimize hayırlı bireyler olarak sağlıkla büyütmeyi Yaşar ilken acılarını göstermemeyi nasip etsin Rabbim herkese❣
![]()
Aynen canım AMİN inşallahEvet canım haklısın sabretmek lazım inşallah tükenmeden dediğin gibi nasip etsin Rabbim herkese![]()