- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
- 198
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
Cnm bende varls yok arası görüyorum bat nezamandu
Ndı
Ndı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen çıplak gözle daha iyi görürsün tabi hadi inşallah elinde testin varsa sabah idrarıyla yaparsan daha net çıkar varsa daha belirginleşirVar canım görüyorum sanki
Kesinlikle öyle evlat hasreti yanıp tutuşturuyor bizi baksana insan kendisiymiş gibi seviniyorHadi bakalım sabaha ne olcak . Ya bu annelik duygusu ne kutsal rahme düşmeden bile yaşanıyor başlıyor fedakarlık baksana![]()
Canımsınız ya inşallah benim gibi bekleyen Beklemeyen herkese versin Rabbim gerçekten çok zorKesinlikle öyle evlat hasreti yanıp tutuşturuyor bizi baksana insan kendisiymiş gibi seviniyor
İnşallah canım inşallah rabim duysun güzel dileklerini Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınRabbim cümle dileyene isteyene aratmasın kızlar en yakın zamanda sizlerinde güzel haberlerini duyarız inş
Bu sabah gelmezse bat 31 MartCnm bende varls yok arası görüyorum bat nezamandu
Ndı
Amin kuzum inşallahİnşallah canım inşallah rabim duysun güzel dileklerini Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Kızlar bu teste bi bakabilir misinizKesinlikle öyle evlat hasreti yanıp tutuşturuyor bizi baksana insan kendisiymiş gibi seviniyor
Testlerinden görmeyi bizede nasip etsin Rabbim inşallah canımYumurtlamadan 10 gün sonra öğrenmişim bende buldum testlerimin fotosunuçizgi koyulaşana kadar yapmıştım sabah öğle akşam
sende böyle bakarsın inşallah regl olmazsın da
![]()
Var kuzum senin mi bu test öyleyse var gebelikBuda biraz bekledikten sonraki hali
Son hali böyle canım ama cumartesi adet oldum diye pazar temizlik yaptım pazar günü de yapmıştım test çıkmamıştı . Adetim 2 günde bitti günlük ped bile dolmayınca sabahtan yaptım böyleydi . Ama 2 gün önce yoktu ki çizgiVar kuzum senin mi bu test öyleyse var gebelik❣
![]()
MaşallahSon hali böyle canım ama cumartesi adet oldum diye pazar temizlik yaptım pazar günü de yapmıştım test çıkmamıştı . Adetim 2 günde bitti günlük ped bile dolmayınca sabahtan yaptım böyleydi . Ama 2 gün önce yoktu ki çizgi
İnşallah öyledir canım . Rabbim hepimize versin inşallah . 4 yıldır hiç gebe kalamadım hiç çift çizgi görmemiştimMaşallahkuzum hamilesin darısı başımıza
yerleşme kanamasıdır o bahsettiğin ❣
![]()
Canım ya inşallah hamilesin bence bu test öyle söylüyor sağlıkla al kucağına hayırlısını iste bak ben 8 kere kaldım da ne oldu hep düştü o yüzden vardır zamanı deİnşallah öyledir canım . Rabbim hepimize versin inşallah . 4 yıldır hiç gebe kalamadım hiç çift çizgi görmemiştim