Lütfen yorumlayın hanımlar🙏❣️

İkinci çizgi var mi

• Evet ❣️🙏

• Hayır 🙁🙁

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bu da şimdiki hali kızlar

Eklentiler

• 77BC44EF-50EB-4F2F-8901-A4165C7AAFDB.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 72
Bu test erken test ve şuan ki hamileliğimi öğrendiğim test ve reglime 7 gün falan vardı. Bende senin testinde görüyorum sanki ama tekrarlaman gerek canım. Net bir çizgi almadan da boş yere hastaneye gitme. Önümüzdeki günlerde tekrar et bakalım canım merak ettim çok. İnşallah vardır

Eklentiler

• 13FCB4F6-62F9-4237-809F-9D523EA27783.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 49
Yumurtlamadan 10 gün sonra öğrenmişim bende buldum testlerimin fotosunu çizgi koyulaşana kadar yapmıştım sabah öğle akşam sende böyle bakarsın inşallah regl olmazsın da

Eklentiler

• 8FD17867-5E4B-4F6C-BF88-6C5756FD27FC.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 61
Yumurtlamadan 10 gün sonra öğrenmişim bende buldum testlerimin fotosunu çizgi koyulaşana kadar yapmıştım sabah öğle akşam sende böyle bakarsın inşallah regl olmazsın da
Testlerinden görmeyi bizede nasip etsin Rabbim inşallah canım

Var kuzum senin mi bu test öyleyse var gebelik
Son hali böyle canım ama cumartesi adet oldum diye pazar temizlik yaptım pazar günü de yapmıştım test çıkmamıştı . Adetim 2 günde bitti günlük ped bile dolmayınca sabahtan yaptım böyleydi . Ama 2 gün önce yoktu ki çizgi

Eklentiler

• 20200331_114143.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 47
Maşallah kuzum hamilesin darısı başımıza yerleşme kanamasıdır o bahsettiğin

İnşallah öyledir canım . Rabbim hepimize versin inşallah . 4 yıldır hiç gebe kalamadım hiç çift çizgi görmemiştim
Canım ya inşallah hamilesin bence bu test öyle söylüyor sağlıkla al kucağına hayırlısını iste bak ben 8 kere kaldım da ne oldu hep düştü o yüzden vardır zamanı de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…