- 11 Ocak 2020
- 722
- 574
- 53
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
Yaaa sabaha nasıl bekleyeceğiz . Hadi tut çişini biraz da testin varsa yap . Sabah yine yaparsın çok silik bi çizgi görüyorum ben oradaEvet canım ben görebiliyorum hemen çıkıyor çizgi sabah yapıp paylaşırım
Yorum ve telkinleriniz için çok teşekkür ediyorumTamam o zaman ben de kendımden bılıyorumda o yuzdenahh ahh bu bekleyısler heyecanlar sabırsızlıklar..
canım ben ıkıncı cızgıyı goremedım ama kanda daha net cıkar testlerde cıkmayabılıyor umutsuz olma hemen
Allah razı olsun amin amin isteyen herkese inşallah evet canım bende bekliyorum benim bat 17 Nisan bende bu ay ovu testiyle takip ediyorum inşallah hayırlı haberler alırızCanım sende mi bekliyorsun benim gibi inşallah gölünden geçenin en güzelini en kıymetlisini nasip etsin Rabbim tez vakitteEki Görüntüle 2611566
Tamam ama bekler misin o kadar canımYaaa sabaha nasıl bekleyeceğiz . Hadi tut çişini biraz da testin varsa yap . Sabah yine yaparsın çok silik bi çizgi görüyorum ben orada
Allah razı olsun amin amin isteyen herkese inşallah evet canım bende bekliyorum benim bat 17 Nisan bende bu ay ovu testiyle takip ediyorum inşallah hayırlı haberler alırız
O zaman bıraz daha bekle canım 1 hafta sonra tekrar test yap acele etmeYorum ve telkinleriniz için çok teşekkür ediyorum ❣dikkate alacağım ama eşim Hastaneye asla göndermez ki testte çıkana kadar Devam
Valla bende beklerimTamam ama bekler misin o kadar canım
Eşim şuan pes oynuyor canım bende onunla bir oturuyorum onun pesi bitmez 3 e kadr . Buralarda olurum büyük ihtimal . Ama testin az ise sabahda yaparsın canımTamam ama bekler misin o kadar canım
Tamam ama çok sabırsızım kan sulandırıcı başlamam gerekiyor o yüzden bu sabırsızlık 8 düşüğüm var çünküO zaman bıraz daha bekle canım 1 hafta sonra tekrar test yap acele etme
Ya işte buna üzüldümTamam ama çok sabırsızım kan sulandırıcı başlamam gerekiyor o yüzden bu sabırsızlık 8 düşüğüm var çünkü
Net değil canım foto gölge gelmiş üstüne biraz yakından çekseneKızlar yok dimi
Ya umutlandır mak istemiyorum ama sanki görünüyor gibi . Ben mi yanlış görüyorum acaba . 10 dakka geçince tekrar çek bakalım fotoğrafKızlar yok dimi
Net değil canım foto gölge gelmiş üstüne biraz yakından çeksene
Var canım görüyorum sankiSenin elinde daha nettir var mı hafiften çizgi canım
Hadi bakalım sabaha ne olcak . Ya bu annelik duygusu ne kutsal rahme düşmeden bile yaşanıyor başlıyor fedakarlık baksanaVar canım görüyorum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?