• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yorumlayın hanımlar🙏❣️

İkinci çizgi var mi

• Evet ❣️🙏

• Hayır 🙁🙁

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım ya inşallah hamilesin bence bu test öyle söylüyor sağlıkla al kucağına hayırlısını iste bak ben 8 kere kaldım da ne oldu hep düştü o yüzden vardır zamanı de 🙏
Doğru diyorsun canım . Hayırlısı diyoruz zaten hep . Çok üzüldüm canım . Çok zor evlat deyince akan sular duruyor . Rabbim hepimize zor zamanlarımızda hayırlı evlatlar nasip etsin .

Yeni yaptım Kızlar benim yok olsaydı çıkardı çizgi diye düşünüyorum 🤔

Eklentiler

• DE1CCBB9-02F2-4424-B55B-EABAEC6915F0.jpeg
    DE1CCBB9-02F2-4424-B55B-EABAEC6915F0.jpeg
    96,9 KB · Görüntüleme: 52
Yeni yaptım Kızlar benim yok olsaydı çıkardı çizgi diye düşünüyorum 🤔
Adet bile olsan ağır iş yapma canım . Ve yokdiye sakın kendini yorma olur mu . Çizgi ben yine azcık görüyorum gözüm iyice artık çizgi araya araya uzmanlaştı yıllarca

Adet bile olsan ağır iş yapma canım . Ve yokdiye sakın kendini yorma olur mu . Çizgi ben yine azcık görüyorum gözüm iyice artık çizgi araya araya uzmanlaştı yıllarca
İnşallah kuzum öyledir 🙏umudum yok hiç neden se çıkardı normalde senin iki gün önceki testtin de çıkmışmıydı var mı çektiğin fotoğrafı elinde çok merak ettim varsa 🙄

İnşallah kuzum öyledir 🙏umudum yok hiç neden se çıkardı normalde senin iki gün önceki testtin de çıkmışmıydı var mı çektiğin fotoğrafı elinde çok merak ettim varsa 🙄
Cumartesi akşam yapmıştım bunu canım

Eklentiler

• 20200331_124725.jpg
    20200331_124725.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 45
Benim bir keresinde aynı böyle çıkmıyordu testte ve ben gittim aynı gün kan verdim idrarda yoktu gölge bile ama kan 298 çıkmıştı şok olmuştum o yüzden hep ihtimal vardır başıma gelmese inanmazdım

Back