• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yorumlayın hanımlar🙏❣️

İkinci çizgi var mi

• Evet ❣️🙏

• Hayır 🙁🙁

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Tamam o zaman ben de kendımden bılıyorumda o yuzden 🙈 ahh ahh bu bekleyısler heyecanlar sabırsızlıklar..
canım ben ıkıncı cızgıyı goremedım ama kanda daha net cıkar testlerde cıkmayabılıyor umutsuz olma hemen😇
Yorum ve telkinleriniz için çok teşekkür ediyorum ❣️🥰 dikkate alacağım ama eşim Hastaneye asla göndermez ki testte çıkana kadar Devam 🙃🙃

Canım sende mi bekliyorsun benim gibi inşallah gölünden geçenin en güzelini en kıymetlisini nasip etsin Rabbim tez vakitte 🙏Eki Görüntüle 2611566
Allah razı olsun amin amin isteyen herkese inşallah evet canım bende bekliyorum benim bat 17 Nisan bende bu ay ovu testiyle takip ediyorum inşallah hayırlı haberler alırız

Hepinize cevap veriyorum az biraz bekleyin kızçeler geliyorum
1585607250966.webp

Tamam ama çok sabırsızım kan sulandırıcı başlamam gerekiyor o yüzden bu sabırsızlık 8 düşüğüm var çünkü 🙁
Ya işte buna üzüldüm :KK43: ama sen üzülme sakın Allah sana en güzelini nasip edicek sabret canım bende boş gebelik yaşadım anlıyorum seni çok zor evlat başka birşey çünkü

Kızlar yok dimi 🙁🙄

Eklentiler

• 001DD2EF-45BE-4D3D-8EC7-44C64914A2A0.webp
    001DD2EF-45BE-4D3D-8EC7-44C64914A2A0.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 72
Bende görüyorum aslında yakında
Canım seni umutlandırmak istemem ama sanki çok silik hayalet çizgi var yada benmi görüyorum

Back