Lütfen yargılamadan iyi bir şekilde okuyunuz

Psikoloğa gidecekmişsiniz daha önce, gittiniz mi?
Konularınız umarım gerçek değildir.
Eğer gerçekse sanırım öyle biri yok düş gücünüzle size “dokunan” ve yengesi olan birini uydurdunuz evde canınız sıkılmasın diye.

Özetlersek:
1) Görücü usulüyle tanışmışsınız yani zaten ortada baştan büyük bir aşk yok. İlişkiniz kavgalarla başlamış bir barışıp bir ayrılmışsınız.
2) Geleneksel ortamda evlilik önce ilişki hoş karşılanmaz, o sizi zorlamaya çalışmış, reddetmişsiniz.
3) Şerefsiz bir daha denemiş bir daha reddetmişsiniz.

Gerisi inanın önemli değil.
Saygı yoksa sevgi de olmaz. Size dokunmaya çalıştığı ve ısrar ettiği anda iş bitmişti zaten.

Aşk bu kadar zor birşey değil. Zaten evlilik öncesi hazırlıklar çift uyumlu mu görebilsin diye yapılıyor. Görücü evliliğinde saygı da yoksa geriye ne kalıyor?

Böyle bir durumda peşinden giderek ancak değerinizi düşürürsünüz. Sizin bacadan kovmanız gerekirken oturup o sizi terkeder.

Kendi kıymetinizi bilenlerle görüşün, böyle uyumsuz kişilere takılmayın.

Yukarılarda kisaca özet gectim tek istedigim mutlu yuca umursanmakdi çok mu sey istemişim acaba da insanlar bana kotu davranıyorlar anlamıyorum
Kimse senin kendine davrandığından , daha iyi davranamaz sana.Kendini değerli görmüyorsun .Her şeyi affedip , geçiyorsun. Kendini umursamazsan kimse seni umursamaz ve bu döngüden çıkamazsın.

Kimse senin kendine davrandığından , daha iyi davranamaz sana.Kendini değerli görmüyorsun .Her şeyi affedip , geçiyorsun. Kendini umursamazsan kimse seni umursamaz ve bu döngüden çıkamazsın.
Herkes uydurdugumu düsünuyor ama ben bunlari yaşadım salak gerizekalı muamelesi yapıyorlar bana ama ben bunları yaşadım hayal kirıkliğım çok buyük benim anlamaz kimse beni ancak yargılamayı biliyorlar beni anlayan acimı paylaşan destek olan herkese TEŞEKKÜR EDERIM ALLAH RAZI OLSUN

Ben sana inaniyorum kuzum. Seni anliyorum.Sen burada yazilanlara uzulme. Yazarken cumleleri biraz yanlis yazdigin icin yanlis anlamis olabilirler.
Yasadiklarini en iyi sen bilirsin tabii.
Bu ayrildigin kisi yalniz kaldiginizda elini tutmaktan baska seyler de yapmis olabilir. Ama bu senin artik eskisi gibi olamayacagin anlamina gelmez.
Sen cok temiz bir kizsin. Kimsenin ne dedigine aldirma.
Ve lutfen hemen bir devlet hastanesine git. Hangi doktor olursa olsun. Sen ona utanmadan regl doneminde yasadiklarini anlat ve ruyalarindan da bahset. Doktorlara guvenebilirsin onlar seni yargilamazlar hem de seni gitmen gereken doktora yonlendirirler en azindan sen de bilgi almis olursun.

Aranızdaki yaş farkından başlarsak kendi adıma konuşayım 20 li yaşlarım ile 30 lu yaşlarım aynı değil. O yaşlarda daha gözü kara, enerjik, her şeye heves eden, daha çok ılımlı birisiydim. Şekil A pembe gözlük...

İstisnaları tenzih ederek konuşuyorum ama rn fazla 5 yaş olmalı arada. Çünkü büyük taraf çoğu şeyden hevesini almış durulmaya başlamış oluyor. Dolayısı ile 10 yaş küçük biri ile uyum sağlaması daha zor. Şahsen ben, 10 yaş kücük birinin enerjisine yetişemezdim, belki bir yere kadar ama, sonra tıkanırdı.

Sevgili, nişanlı çiftler birbirine dokunabilir bu çok normal lakin, sizin ki taciz olmuş, adamın size saygısı yok.

Bazı şeyler dizilerdeki gibi değil malesef. Siz evde durup, hobi edinmemisseniz, uğraşı yoksa daha fazla ilgi beklersiniz. Hele bizim gibi bir çalışın bakalım, valla 3-4 saatte bir telefona ancak bakabiliyorum. Eşim mesaj atsa full ilgisiz gibi görünecek demek ki ya da o çalışırken adam kendinden geçiyor.

Eve gelince kendimize ayıracağımız zaman dolayısı ile bir tatil, bir izin gününe göre daha az oluyor. Depresyona bile zaman yok

Buna geçmiş ola, bundan sonrasına beklentinizi düşük tutun, kendi değerinizi düşürmeyin, çalışın veya hobi edinin, mutlulugunuzu başkasına endeksli yaşamayın, kendinize yetin. Ben ne istiyorumlarınızı listeleyin alın önünüze sonra karşıdaki kişi buna yetecekse ilişkiye başlayın, listeyi abartmayın.

Yine anlamakta güçlük çektiğim,anlamlandiramadigim bir konu olmuş..
Bunu biraz daha yazım kuralları dahilinde bizimle paylassaydiniz keşke.

Bazıları evlenmek istemez ailelerinin bulduğu kisiyle sadece görüşmeyi kabul ederler sadece oyalanmak ve ailelerinin ağzını kapatmak için. Sen evlilik istiyorsun bu yuzden dikkatli olmalisin gidenin ardindan gitme

Size, beklentinize uymayan adamı neden kabul ettiniz?
Önce adamla sürekli küsüp, çiçeklerle gelince barışıyorsunuz; tabi “köpek çekmek” keyifli geliyordur başlarda. Sonra adam bu oyunlardan sıkılıp kaçınca da peşinden koşturuyorsunuz.

Kendinize göre birini bulmadan evlenmeyi düşünmeyin, mutsuz olursunuz.

Ben gerçek olmadığını düşündüm çünkü eski konularınız da gerçek dışı geldi.
Belki de üyelerin yazdığı gibi belli konularda takıntılarınız vardır bilemiyorum.
Konu gerçek diyorsanız yorumumu yazayım.
Adam size beni seviyor musun dediğinde hayır demişsiniz ama ayrıldıktan sonra adama gidip ben seni seviyorum demişsiniz. Duygunuzu anlayamadım. Seviyor musunuz, sevmiyor musunuz?
İkinci bir noktada adam size nasıl "dokunmaya" kalktı.
Ormanda çişinizi yaparken bekaretinizin bozulduğundan şüphelendiğiniz için acaba adam da sadece sarılmak falan mı istedi de siz yanlış anladınız diye düşündüm.
Ama ne olursa olsun zaten sürmesi için çabası olmamış adamın. Üzerinde durmamaya çalışsanız sizin için daha sağlıklı olur.

Size ne desek az kalır ama nokta icat edileli çok oldu. Böyle bir şeyden haberiniz var değil mi?

Ormanda çiş yaparken ne olmuş ne olmuş? Ahahahahaha

Eski konularınıza bakınca gerçekten üzüldüm durumunuza
Bence acilen cinsellik konusunda bilgi sahibi birinden bilgi alın
Çok yanlış düşünceler içindesiniz
Ama hepsi cahillikten

Baştan sona sabirla okuyabilene helal olsun, gönülden tebrik ediyorumm Denedim ama başaramadim. Yorumlara bakayim da durumu anlayayim dedim. Baktim yorumlari okuyacak da sabrim kalmadi. Neyse gideyim de 55 yaşindaki kocasinin poposunu sıkan ablanin yorumlarini okuyayim.

Kim o ya gül abla mı yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…