Arkadaşlar daha öncede bir konu açmıştım bu konu hakkında. 6 senelik ilişkim bitti. Eski sevgilim beni aramıyor msj atmıyordu falan bunu sık sık tekrarlıyordu. Ve en sonunda yine bigün aramadı msj yok. Saat öğlen 12. Günaydın askim yazdım cevap yok. 1 saat gecti bi baktım nete foto eklemiş. Is yerindeki kız arkadaşları ile. Niye aradım niye msj atmadın niye cevap yazmadın diye çalışıyorm dedi. Bende foto eklemeye vaktin var da bana mı yok dedim kavga ettik. Çok kırıcı konuştu bana. Her dakka senimi arıycam senden başka işim yokmu senden baska kimseyle konusamazmıym falan. Bu olayın öncesinde de beni kırcak sozleri olmuştu zaten ben buna ilgisizliği ile ilgili konuşmuştum niye böyle yapıyosun diyip duruyodum. Cevapları kisa kısa takmiyo gibiydi falan. Sonradan duzelmiştik. Gece bana seni seviyorum dedi yarin arycam seslide olsun duymuyosun bak dedi. ertesi gün bu olay oldu iste.Ben dedimki sabah kalkıp hazırlanıp işe gidip orda milletle resim cekinmeye sosyal medyada paylasmaya vaktin var bana mı yok dedim. Kavga sırasında bana anlamıyomusun gerizekalımsn kızım falan dedi hakaret edinxe hepten delirdim sen kimsin de benle böyle konusuyosun noldu san bi gecede dedim mutlu değilim seviyomuyum sevmiyomuyum bilmiyorum dedi. Bende ozaman ayrıl dedim. Ne halt yemeye duruyosun dedim bu kez seviyorum ama mutlu değilim dedi daha sevip sevmediğini bile bilmiyosun dedim kufrettim sakin beni arama dedim kapattım. 15 dk sonra aradı acmadm msj attı kim haklı kim haksız bilmiyorum belki sen gibi kalmak doğru belki ben gibi degişmek bilmiyorum hyalimdi senle evlenmek ama olmuyo bizden umarım bi şekilde mutlu etmeyi becerebilirsin dedi. Bende vicdan yapmayı kes beni düşünme rahat bırak beni biaha arama dedim boyle kufrederek mi ayrılcan benden dedi soylediklerinden sonra opup koklayarakmı ayrılcaktım dedim cok bencilsin bu bencillik seni kor ediyo sana seni seviyorum ama mutlu olamıyorum dedim dedi. Bende seviyomuyum sevmiyomuyum bilmiyorum dedin lan sen demedin mi mutlu degilim diye ozaman git mutlu ol mutsuz ediyomuşum ayrilıyorum bu mu bencillik dedim sen mutlumusun sen bu halde mutluysan çıkalım ben razıyım dedi. Bu beni daha cok mahvetti. Acır gibi. Ben de o iş gecti dedim o lafları demicektin bunlari yapmicaktın dedim mutlu degilmissin madem degilsin ayrıldık uste anladm beni isyemiyosun anlaşamıyoruz demekki dedim tek taraflı konusup durma dedi sen mutluysan bu sekilde ayrilmayalim anlamıyorum neyin cabasi bu dedi bende biseye çabaladgm yok ayrıldım hatta küfür ettim sonra arayan sensin dedim. Mutlu değilim dedin dahası varmı git mutlu ol dedim senin cesaret edemedigin seyi yaptım dedi. Bende iyi ozaman nye ariyosun dedim hicbi sey anlamıyosun benle mutlumusun ozaman beraber olalim bu sekilde razıysan ben istiyorum dedi. Resmen ayrlmamı ister gibi davrandın ya dedim neyine razı olcam beni aramayip baska kızlarla takılmana mı defol git ya dedim seven insan boyle yapmaz arar sorar dedim git diye yapmıyorum anlamiyosun bu benim. Sevmemek değil mutlu olamıyorum beni kim mutlu ederse onla vakit geciririm onla konusurum ve senlenmutlu olamiyoruz ne sen ne ben bunu soyledim ve senin anladigin ben ayrilmak icin yapiyorum dedi. Bende mutlu degilsen beraber olma git mutlu olcagin brini bul dedim ben boyle düşündüğünü bilsem dakka durmazdım dedim elimden geleni yaptm ben dedi. Bende yaptm ozaman zorlamann alemi yok nasip degilmis. Senden tek istegi var sakın arama bidaha beni ne olursa olsun hem benle olmak istiyosun hem vakit ayırmamak hem baska kızlarla yakin olmak. Yok oyle bi dunya dedim. Bitti dedim sende haklısın peki dedi ve ayrıldık. Şimdi sorun şu ben kpssye hazirlaniyorum. biz gecen sene ayriydik onla 1 sene ayrı kalmıştık sonra döndü aylarca yalvardı. Oyle seyler yaptıki herkes dedi ölüyor bu cocuk senin için diye. Kandım döndüm affettim. Ama şimdi tam sınav senemde hayatımın icine etti bıraktı 2 ay sonra kpss ye giricem. 1 ay olcak ayrılalı nerdeyse. o 1 sene boyu da unutamamistm. 6 sene var sonucta. Atamıyorum icimden. Ayrıca cinsel anlamda yakınlasmamiz da oldu birlikte olmadık ama. Sanki hayatım boyu kendimi ona ait hissedicem gibi geliyo. Beraberlik olmadı ancak bi gece beraber sarılıp uyuduk mesela. Esim gibiydi gonlumde. O kokisunu icime cekerek uyudgüm geceyi unutamıyorum. Kalbim sıkışıyo. Kollarında uyanmak onu uyurken izlemek onca anı onca sene ben onu nasıl unutucam ben kendimi nasil topluycam kızlar varmı oneriniz...