valla o bana küfür etmedi aksine ben ettim :/ ama olay söyle oldu. Bu msj atmama olayindan tartıştık ya kavga ettik kpattık yarım saat sonra ben
Sevmediği apacik ortada canim. En dogrusunu yapmissin. Hem seninle mutlu degilim diyor hem seviyorum diyor. Cocuk mu var karsisinda Allah askina! Mutlu olacagi birini bulunca seni basindan atacakti emin ol. Zaten bunun hazirligini yapmis. Ben yasadim aynisini. Ayrildimtan sonra elinde tutmaya calisip baskalarinda gezdi dolandi bana geldi yine. Ama kabul etmedim. Degismiyorlar cunku. Ve geri dönerek de senden safini bulamadim demek.istiyorlar aslinda.
Ben de senin.gibi aci cekerim diyordum omca guzel anidan sonra ama o kufurleri duydugum an oyle bir nefret bürüdü ki icimi.anlatamam. Karsima gecse bir kasik suda bogardim. O güzel gunlerin hatri olsaydi adam gibi giderdi seviyeyi dusurmezdi dedim ve sildim butun guzel gunleri. Cok da güzel unuttum bu sayede.
Dusunmeyeceksin eskiyi. Sadece son konusmanizi sana yaptiklarini hatirlayacaksin ve degmedini anladikca nefret bile etmeyeceksin zamanla. Hissizleseceksin yani. Hic tanimamissin gibi olacak. Sen.guzel gunlerin hatrini dusunurken onun seviyesizliklerini hatirlayip soguyacaksin! Ben bir kalemde silip attim. Hatta ettiği kufurleri yedirdim. Oyle agir konustuki. Melek dedigim adam canavar oldu. Sinir krizi gecirdim teli kapatinca döktüm icimi. Ve ertesi gun hicbir sey umrumda olmadi. Oyle bir insan hic hayatima girmedi!
dayanamadm aradım dün seni cok seviyorum yarın arycam ac telefonu sesliye al diyodun bi gunde noldu ya dedim falan bana o kadar kırıcı konuştu ki bi de nerdesin dedim musaitmi konusmak icin diye o da markete gidiyorum dedi çalıştığı yerden yollamıslar sonra bi kiz seslendi onla konuştu bekledim o kimdi dedim irem dedi çalıştığı yerdn bi kız beraber mi gidiyorsunuz markete dedim yok geciyodu yoldan selam verdi hem ne var gidemezmiyiz faln nasıl tersliyo beni ben gidemezsinizmi dedim ne var bunda is yerinden beraber gidn diye yollarlar gidersin ne varki birlikte markete gitmekte niye tersliyosun ya dedim. Ondan sonra da iste bu sacmalkları soyledi bunaldm mutlu değilim her dakka seni mi arycam bilmem ne. Ya ben her dakka ara demiyorum ki cokmu bisey istiyorum ya anormal mi sabah kalkınca bi gunaydin nasılsın der ise gider vakit buldukça yazar molada falan aksam da uyumadan bi konusur iyi geceler der ytarsın 7 24 konusalim demiyorum ki ama saat olmuş 2 adamdan tek bir msj yok hatta bazen aksam 4 e 5 e kadar aramiyodu