Lütfen yardım soğan suyu kullananlar veya bilenler yardımcı olur musunuz ???

Canım nasılsın. Nasıl gidiyor çalışmalar? Var mı bir gelişme ben pazar günü kırmzıı kart gördüm.Bu ayda olamdı yani.Klomene başladım hayırlısı bu aydan bakalım.
Yok cnm ya bu ay bıraktım ben klomen falanda kullanmadım öyle: (

bugün elma yağı kürünü okudum aldım aktarcdı kadında kullanabilirsin dedi onu yapıcam soğan kürünüde yapıyım onu yaparken bir sıkıntı olmaz heralde

merhaba soğan kürünü nasıl uyguluyorsunuz? 4 aydır bizde deniyoruz
Adetin bitiminden 2 gün sonra kahverengi kabuklu soğanı 4 e bölüp kaynar suya atıyosun 5 dk kaynatıp ılıyınca içiyorsun 15 gün boyunca sabah akşam aç karnına içiyorsun cnm

Maaesef cnm tedaviyi bir süre bıraktım eşim o arada ilaç kullanacak sen ne yapıyosun
Bende çatlama ignesi oldum canım beklemedeyim.Pazartesi doktora gittim cumartesiye kadar regli olmazsan test yap dedi.Bakalım hayırlısı yarını bekliyorum.Ama bugün 3. günüm adet agrısı çekiyorum 3 gündür.Umarım bu bir belirtidir ama ben belirtiye yormuyorum hayal kırıklıgı olmasın diye.

Test yaptın mı cnm inşallah olumlu sonuç almışsındır bende bugün adet oldum en azından düzene girdi

Test yaptın mı cnm inşallah olumlu sonuç almışsındır bende bugün adet oldum en azından düzene girdi
Dün yaptım cnm negatif çıktı bugün regli olmam lazımdı hala olmadım hiç şaşmaz günüm normalde ama heralde iğne ve ilaç düzeni mi bozdu ne anlamadım bu ay gene klomen kullanıcam hayırlısı bakalım

İğneden 14 15 gün sonra oluyor cnm normalde bekle bakalım biraz daha belki tutmuştur hayırlısı olur inşallah

İnşallah cnm bugün idrar testi yaptmm 3 saat önce çift çizgi çıktı yarın da kan vereceğim:)
Nasıl güzel bir haber bu ya çok sevindim cncm darısı başıma bizde artık bıaktık doktor biraz dinlenin sonra tüp bebek için hazır olunca konusalım dedi birde 3 ay klomen kullandım o bende kist yaptı zaten vardı bir tane daha oluştu.Rabbim tez zamanda bizede yaşatsın sende inş sağlıklı bir gebelik geçirirsin kan sonucunu alınca haber ver

Canım bende çok uğtaştım biliyorun ocakta bırakmıştım tedaviyi hiç düşünmedim hatta ilerde olsun artık dedim çünkü en son gittiğimde doktor aşılama olması lazım sperm ilerlemeyebilir demişti bende bida gitmedim soğan suyunu tekrar kullandım cnm bide ben pkoluyum zor olur diye düşünüyodum. biraz önce yine yaptım idrar testi nolur nolmaz diye çift çıktı öğleden sonra da kan vermeye gitcem . İNŞALLAH sanada nasip olur bebeğini kucağına alırsın. stres yapma. haber vercem cnm

Biliyorum cnm bende de pko var. Hakkımızda hayırlısı olsun rabim sağlıkla ucagına almayı nasip etsin bizide unutma dualarında yer ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…