- 28 Mayıs 2017
- 1.283
- 643
- 30
-
- Konu Sahibi ankarali_94
Kızlar öyle moralim bozukki herşry yolunda perşembe aşılama yapılacaktı heyecanlamıştık tutar belki olur diye tam o gün eşimin görevi çıktı şehir dışına 3 günlüğüne.bilirsiniz polislikte zaten isteyince öyle izinde vermiyorlar şansmı bu vaz mı geçmeliyim artık bilmiyorum[/QUOTE
Ya cnm olsun hayırlısı değilmiş öyle düşün evet gerçekten üzücü ama bunda da bir hayır vardır öyle düşün. Bir dahaki ay inş bak bn bu ay ilaç kullanacaktım şehir dışına çıkmak zorunda kaldım. Zamanı var artık ben öyle düşünüyorum napim
Aminnn inşallah cnm Allah tüm isteyenlere nasip eder inşallahBende aranıza katıldım kızlar benim hikaye uzun ama bu ay bende soğan kürüne başladım bugün tam 8.günüm İnş'ALLAH herkesin isteğini kucağını boş çevirmez RABBİM kulun kula ettiği dua kabul olurmuş hep beraber birbirimize dua edelim
Aminn canımm ağzına sağlıkB Bayan evcil İnş'ALLAH RABBİM dualarımızı Çabalarımızı boş çevirmez
Benim sıkıntım 9.cu ayda septum ( yani rahimde perde ameliyatı oldum ) 10.ayda sancım olunca acile gittim ve 5 gün boyunca hastahanede gözetim altında kaldım gerekçe olarak ise döllenme olmuş ama oradaki kılcal damar çatlayıp sızıntı yapınca çikolata kistine çevirmiş yani kısacası hamile kalamıyorum bu bizim ikinci evliliğimiz bu ay soğan kürü yapıyorum pazartesi 15 günü tamamlayıp bekleyeceğim.Kısadan anlatmaya çalıştım inşallah anlaşılması güç olmamıştır.Aminn canımm ağzına sağlık
Senin sıkıntın nedir?
Kistin boyutu ne kadar pekiBenim sıkıntım 9.cu ayda septum ( yani rahimde perde ameliyatı oldum ) 10.ayda sancım olunca acile gittim ve 5 gün boyunca hastahanede gözetim altında kaldım gerekçe olarak ise döllenme olmuş ama oradaki kılcal damar çatlayıp sızıntı yapınca çikolata kistine çevirmiş yani kısacası hamile kalamıyorum bu bizim ikinci evliliğimiz bu ay soğan kürü yapıyorum pazartesi 15 günü tamamlayıp bekleyeceğim.Kısadan anlatmaya çalıştım inşallah anlaşılması güç olmamıştır.
Bir gün arayla 1 cm büyümüş yani hastahanede iken 4cm idi bir gün sonra 5 cm olmuştu.ama şuan kaç cm bilemiyorum ama en son 2 hafta önce gitmiştin 2.5 cm olmuştu ve sancım az dahi olsa var solda ama şu aralar sağ tarafta ince ince bir gelip giden batmalar var kürü kulladıkdan beri inşallah bebiş gelir bizlerş sevindirir tüm isteyenleri deKistin boyutu ne kadar peki
Aynı şeyler bendede var canım. İnşallah yerleşiyordur bebişlerimiz hangi tedavi küçültmüş kistiBir gün arayla 1 cm büyümüş yani hastahanede iken 4cm idi bir gün sonra 5 cm olmuştu.ama şuan kaç cm bilemiyorum ama en son 2 hafta önce gitmiştin 2.5 cm olmuştu ve sancım az dahi olsa var solda ama şu aralar sağ tarafta ince ince bir gelip giden batmalar var kürü kulladıkdan beri inşallah bebiş gelir bizlerş sevindirir tüm isteyenleri de
Aynı ay hamile kalan çok kişi var ama. Zaten yumurtlamadan sonra yerleştiği için bebeklet o zamana kadar kür bitmiş oluyor.Soğan kürü yapılan ayda hamilelik zor bence rahimde ne varsa söker atar enfeksiyon bebek farketmez bence.. soğan kürübden sonraki ay sağlam çalşma yapmak lazım asıl o zaman büyük ihtimal hamile kalınır ben öyle olmuştum oğluşumda.
İç temizliyor denildiği için benimki tahmin sdece canm inşallah en kusa zamanda kucaklarınız dolar..Aynı ay hamile kalan çok kişi var ama. Zaten yumurtlamadan sonra yerleştiği için bebeklet o zamana kadar kür bitmiş oluyor.
İnşallah canım ya kistim bir şekilde küçülmüş ama nasıl oldu anlamadım zaten çikolata kisti zaten kendiliğinden ortaya çıkan kendiliğinden kaybolanmış ..Bakalım bu ay soğan kürüne başladım pazartesi akşamı son 4veya 5 gün sonrada regl olmam lazım bilmiyorum tuttumu tutmadımı artık vücudumu dinlemiyorum diyorum ama her belirtide ise düşünmekten kendimi alamıyorum.Çünkü çok istiyorum RABBİM de nasip eder inşallah bizlereAynı şeyler bendede var canım. İnşallah yerleşiyordur bebişlerimiz hangi tedavi küçültmüş kisti
Düşünmemek dinlememek elde olmuyor canım. Soğanın yanında 7 gün Yusuf suresiİnşallah canım ya kistim bir şekilde küçülmüş ama nasıl oldu anlamadım zaten çikolata kisti zaten kendiliğinden ortaya çıkan kendiliğinden kaybolanmış ..Bakalım bu ay soğan kürüne başladım pazartesi akşamı son 4veya 5 gün sonrada regl olmam lazım bilmiyorum tuttumu tutmadımı artık vücudumu dinlemiyorum diyorum ama her belirtide ise düşünmekten kendimi alamıyorum.Çünkü çok istiyorum RABBİM de nasip eder inşallah bizlere
Hamilelikte bir sakıncası yok demiş saraçoğlu.İç temizliyor denildiği için benimki tahmin sdece canm inşallah en kusa zamanda kucaklarınız dolar..