Lütfen yardım soğan suyu kullananlar veya bilenler yardımcı olur musunuz ???

O nasıl kullanılıyo cnm ben soğan suyu kullandım bu ay biteli 5 gün falan oluyo
Ben soğan suyundan fayda gördüm kuzenim maydanozdan adeti bitti ertesi gün bir tencereye su doldurdu kaybayan suya 2 demet maydanoz attı 5 dakka daha kaynattı banyoda legene boşaltıp üstüne oturdu bacaklarınada battaniye sardı yarım saat durdu 1 hafta yaptı sürekli bide üşütmeyeceksin ayakları falan. O ay hamileydi.

Adet tarihinden sonra bir deneyim teşekkür ederim cnm

Kızlar anne adayları benim soğan kürüm dün akşam itibariyle bitti ama dikkatimi çeken geçen gün bir şey çekti geçen akşam peçetemde çoook açık pembe leke gördüm acaba varmı bir şey yoks soğan suyumu bir şey yaptı ve bir kaç gündür yine sağ kasığım atıyor gibi hissiyat var ( sanki gaz sıkışması gibi atmalar ) bu durum nedir acaba bilen varmı ? bat'ıma 4 gün var
İnş!ALLAH bu sefer olur

Bana öyle bişey olmadı canım valla. İnşallah yerleşme kanamasıdır .

Bana öyle bişey olmadı canım valla. İnşallah yerleşme kanamasıdır .
İnş!ALLAH bu seferde ümit etmek istemiyorum çünkü hep hayal kırıklığı zaten bu aralar çok duygusalım kız kardeşim benden sonra evlendi ben nisan ayında o eylül ayında ve şuan 3.5 aylık hamile ve her seferinde doktordan randevu almak için benden yardım istiyor hani hayırlı eylesin ALLAH'ım ama benimde en hassas noktam dün zoruma gitti ve eşime sms çektim birgün bende kendim için randevu alırmıyım acaba diye

İnşallah olur cnm ya pembemsi leke yerleşme kanaması diyorlar genelde benim önceki ayda kullandığımda kahverengi leke gelmişti ama 1 hafta sürmüştü oda kisttendi sanırım bu ay kullandım ama hiç leke falan gelmedi. adet oldum dün tabi inşallah güzel haberler alırsın yaz bizede

Tabi ki yazarım ALLAH'IM bizlere bu güzel duyguları yaşatsın sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin

Üzme canım kendini öyle. Senin için hayırlı zaman gelmemiştir. Unutma önemli olan hayırlı evlat olması.

Aynen canım bol bol dua et.
Bugün ve dünden itibaren afedersin bir gaz var.Ve hafif hafifde sendeleniyorum kalp atışım oluyor anlık sanki birşeyden korkarsın gibi çarpıntı enseme sanki acı biber sürülmüş hem yanıyor hem kaşınıyor bacaklarım ağrıyor bugünde iç bacaklar iğneleniyor arada bir ve bat'a son 3 gün acaba ???

Hiç tahmin edemiyorum canım hiç gebelik geçirmediğim için. Ama vücut her zamankinden farklıysa inşallah vardır

Hiç tahmin edemiyorum canım hiç gebelik geçirmediğim için. Ama vücut her zamankinden farklıysa inşallah vardır
Vallahi canım şu iki aydır çok farklıyım 1.5 ay önce sancı lı bir şekilde hastahaneye gittim tüp bebek uzmanı baktı ve dediği kelime döllenme olmuş ama kılcal damar çatladığı için kan dolmuş dedi yani benim anladığım gebelik oluşurken sızıntı yapmış oda bana sancı yapınca hastahanelik oldum ama bu ayda garip hissediyorum işin enteresan kısmıda bu inş'ALLAH vardır !!

Belki o gebelik hala devam ediyordur. Olabilir öyle bişey değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…