Lütfen yardım soğan suyu kullananlar veya bilenler yardımcı olur musunuz ???

Nasıl güzel bir haber bu ya çok sevindim cncm darısı başıma bizde artık bıaktık doktor biraz dinlenin sonra tüp bebek için hazır olunca konusalım dedi :KK43: birde 3 ay klomen kullandım o bende kist yaptı zaten vardı bir tane daha oluştu.Rabbim tez zamanda bizede yaşatsın sende inş sağlıklı bir gebelik geçirirsin kan sonucunu alınca haber ver
Canım sonuç 12967 çıktı yüksek gibi yarın muayene olacağım

Evet bende pkoyum bu ayda femarayla yumurta büyütmeye çalıştık büyük ihtimalle de dün yumurtam çatladı beklemedeyim bende şuan ınslalah tutmustur

Ayyyy :halay: çok sevindim cnm sabrın sonu selamet bak günlerce konustuk burda sende hamişler arasına girdin sağlıkla gelsin inş. sanada güzel sağlıklı bir hamilelik dilerim.
Amin canım inşallah ümidini kaybetmemek gerekiyoruş umarım senin de güzel haberlerini en yakın zamanda duyarız

Canım nekadar evlydin neler yapmıştın bu süreçte anlatsana biraz merak ettim
2 seneye yakındır evliyim canım ben. Hastaneye gittim klomen çatlatma iğnesi vs kullandım fayda etmedi rahim filmi çektirdim hormon testleri falan. o dönemler de hayır tohumu bal çörek otu karışımı bide soğan suyu içtim oda olmadı polikistik over vardı bide bende doktor yumurtalıkların kötüye gidiyor bile demişti çok stresliydim. Bu sene ocakta tedaviye gitmeyi bıraktım biraz kafamı dinledim tekrar soğan suyu içtim pko için. ilerde olsun oluyosa dedim. Bu ay da 12 güne kadar test filan yapmadım aklımda yoktu yine normal adet gecikmesi sandım ama test yapınca birden çıktı şaşırdım

Hım bende 4 yıllık evliliğim. klomen kullanmıştım hiç fayda etmedi .Ama ben femara sayesinde hamile kaldım birinin kalbi atmadı diğeri kimyasal oldu .acaba diyorum ilaçla hamile kaldigim içinmi sonlanıyor .bu ayda tekrar femara denedik beklemedeyim şuan 10 gün var adetime

Hım bende 4 yıllık evliliğim. klomen kullanmıştım hiç fayda etmedi .Ama ben femara sayesinde hamile kaldım birinin kalbi atmadı diğeri kimyasal oldu .acaba diyorum ilaçla hamile kaldigim içinmi sonlanıyor .bu ayda tekrar femara denedik beklemedeyim şuan 10 gün var adetime
Ben o ilacı hiç kullanmamıştım klomen kullandım yumurtayı geliştirdi ama eşimde biraz sperm düşüklüğü vardı belki o yüzden tutmadı belki de o yüzdendir bunu da araştırmaları lazım cnm inşallah bu ay olur

Bu ay bende soğan suyu içtim 11 gün içtim doktor yumurtan oluşmuş diyip ilişki önerene kadar içtim ve şuan adetim ili gün gecikti test yaptım negatif çıktı bide bugün kahverengi bir akıntım geldi aslında hiç streste yapmadım bu ay neden böyle oldu anlamadım bu arada hsg çektirdim bide bu ay acaba oyüzden mi gecikti

Bu ay bende soğan suyu içtim 11 gün içtim doktor yumurtan oluşmuş diyip ilişki önerene kadar içtim ve şuan adetim ili gün gecikti test yaptım negatif çıktı bide bugün kahverengi bir akıntım geldi aslında hiç streste yapmadım bu ay neden böyle oldu anlamadım bu arada hsg çektirdim bide bu ay acaba oyüzden mi gecikti
Belki geç döllenme olmuştur test negatifse kan testi yaptır istersen kesin var mı idrar testleri yanıltabiliyomuş bazen canım inşallah vardır

X