Lütfen yardım edinn çok caresizimm

cdmh

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2022
43
19
25
Merhaba arkadaşlar konuya nerden basliyacam bilmiyorum ama lütfen desteğinize ihtiyacım var15 yaşında bazı hatalar yaptım şu an yaşım 23 karşıma çok düzgün biri çıktı napcam bilmiyorum vicdanen çok kötüyüm ona olanları anlat demeyin anlatmam anlayış gösterir biliyorum ama gerek duymadım anlatmaya napicam yardım edin yaa 15 yaşında hangi akılla yaptım hataları bilmiyorum

Bilmiyorum ama 15 yaşımda çok saftim üstünden neredeyse 7 yıl gecti

Anlatma tabiki canim mnyak misin. O sana anlatacak mi sanki. Burda cok okudum evlendikten sonra bunlar yok sen zaten şoyleydin boyleydin bilmemne diye basina kakiyor. Esnektir deyip gecersin. Cok onemli bisey degil bu. Kimseyide ilgilendirmiyor.

O sanki el değmemiş bakirmi? Sorarsa anlatırsın yoksa durduk yere birşey anlatmama gerek yok.

Bence anlat eğer ciddi evlilik düşünüyorsan eğer anlatmazsan gelecekte için içini yer hem geçmişin i yargılayamaz diye düşünüyorum birde 15 yaşında ne hatası yaptın tam olarak

Anlatma tabiki canim mnyak misin. O sana anlatacak mi sanki. Burda cok okudum evlendikten sonra bunlar yok sen zaten şoyleydin boyleydin bilmemne diye basina kakiyor. Esnektir deyip gecersin. Cok onemli bisey degil bu. Kimseyide ilgilendirmiyor.
Bakireyim daha canım

Bence anlat eğer ciddi evlilik düşünüyorsan eğer anlatmazsan gelecekte için içini yer hem geçmişin i yargılayamaz diye düşünüyorum birde 15 yaşında ne hatası yaptın tam olarak
Yalan yanlış insanlara kandım ama bakireyim

Anlat tabiki de bunu saklayamazsın saklamada yani.
Çok küçükmüşsün bi hata yapmışsın suç seni kandıranın belki karşındaki insanda öyle düşünür bekarete önem veren birisi değilse hiç düşünmeyin

Tabiki sorun edecek, etmeyesi varsa bile en ufak tartışmada bunu kullanacak. Sanki ülkem erkeğini bilmiyoruz
Ne yapsın peki saklasın mı ya da gidip diktirsin mi? Bunu sorun etmeyen hatta sorun olarak görmeyen bir sürü kişi var. Sizin jenerasyonda kalmış kızlık ile kafayı bozanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…