Lütfen yardım edinn çok caresizimm

Ne yapsın peki saklasın mı ya da gidip diktirsin mi? Bunu sorun etmeyen hatta sorun olarak görmeyen bir sürü kişi var. Sizin jenerasyonda kalmış kızlık ile kafayı bozanlar
Yaşamayan anlamıyor işte
O ne demek oluyo😂
İlişki yaşamadınız yani? E ozaman neyi anlatıcaksın madem bakiresin
Çıplak sevisme oldu ama o anki çocuk aklı işte ya of nefret ediyorum kendimden

Herkeste yaştan vurmuş 😂
37 yaşındayım sizden çok da küçük değilim ama 23 yaşındaki bir kızı korkutarak elinize ne geçiyor çok merak ettim. Bakire değil diye kabul etmeyecek adamla evlenmeyi bırak sevgili bile olmasın zaten dimi?

37 yaşındayım sizden çok da küçük değilim ama 23 yaşındaki bir kızı korkutarak elinize ne geçiyor çok merak ettim. Bakire değil diye kabul etmeyecek adamla evlenmeyi bırak sevgili bile olmasın zaten dimi?
15 yaşımda hiç bir şey biliyordum ki ama şükür ilersi olmadı bakireyim hala 😥

Bende 38, yo korkutmadim, kimseye bedeniyle ilgili birşeyi anlatmak zorunda değil. Burada çok konu okuyoruz, eşim, sevgilim bunu kullanıyor diye. Hiçbir kadın eskiden sevişti diye suçlu değildir, bu anlatılması gereken birşeyde değildir

Yanlış anlamada bana fake geldi bu konu ,geçmişte bu kadar takılı kalma derim ,önüne bak derim eğer atlatamıyorsan da psikolojisi destek al
Maalesef ki gerçek dayanacak gücüm kalmadı o yüzden konuyu buraya açtım eminim ki çok güzel destek mesajı alicam

Neden anlatman gerekiyor ki? Mesela ya eskiden kahvaltıda bir gün tam 5 yumurta yedim bilmen gerekiyor bence der misiniz? Sorsa ben olsam niyetine göre söylerdim ya da terslerdim.

Ama sormadan bunu sanki zorundasınız ve önemli bir olaymış gibi anlatmaya ne gerek var?

Merhaba arkadaşlar konuya nerden basliyacam bilmiyorum ama lütfen desteğinize ihtiyacım var😥😥15 yaşında bazı hatalar yaptım şu an yaşım 23 karşıma çok düzgün biri çıktı napcam bilmiyorum vicdanen çok kötüyüm ona olanları anlat demeyin anlatmam anlayış gösterir biliyorum ama gerek duymadım anlatmaya napicam yardım edin yaa 15 yaşında hangi akılla yaptım hataları bilmiyorum
Ne kadar düzgün mesela?

X