Lütfen yardım edinn çok caresizimm

Herkeste yaştan vurmuş 😂
Aynen😐😂 uzayda yasiyor cogu sanki😂😐 jenerasyon degil olay yetistirme.. ki hala daha cok insan var boyle seylere onem veren. Burda bile kac tane konu goruyoruz kac sene cikip kizi birakip sonra baskasiyla acele acele evlenen..cunku eglenilcek evlenilcek kiz diye ayirt ediyorlar.. hepsi 80 lerde mi dogmus sanki🙄😐 sanmiyorum😂😐

Konu sahibi.. sana o gecmisini anlatacak mi? Ha illa konuscaksaniz konus ama hesap vermek zorunda misin? Ne olmussa olmus bitmis..

Bence ortada anlatılacak bişey yok.

Arkadaşlar lütfen beni yadirgamayin nolursunuz 15 yaşında yaptım hata ama yemin ederim ki aklım başıma geldi liseyi bitirince heleki Allah'a yöneldim hatalarimin yanlış olduğunu yeni yeni anladım ve asla asla artık kötü düşüncelerim olmadı Karşıma çok anlayışlı bir insan çıktı

Arkadaşlar lütfen beni yadirgamayin nolursunuz 15 yaşında yaptım hata ama yemin ederim ki aklım başıma geldi liseyi bitirince heleki Allah'a yöneldim hatalarimin yanlış olduğunu yeni yeni anladım ve asla asla artık kötü düşüncelerim olmadı Karşıma çok anlayışlı bir insan çıktı
Geçmişte kalmış bir şey için kendini fazla yıpratıyorsun. Kimseye bir şey anlatmak zorunda değilsin. Yaşadıkların seni ilgilendirir

Merhaba arkadaşlar konuya nerden basliyacam bilmiyorum ama lütfen desteğinize ihtiyacım var😥😥15 yaşında bazı hatalar yaptım şu an yaşım 23 karşıma çok düzgün biri çıktı napcam bilmiyorum vicdanen çok kötüyüm ona olanları anlat demeyin anlatmam anlayış gösterir biliyorum ama gerek duymadım anlatmaya napicam yardım edin yaa 15 yaşında hangi akılla yaptım hataları bilmiyorum
İsteğinle olan bir şey miydi? Hata denilmez pek öyleyse tabi. Ayrıca o yaşların da yaptığın hatayı açıklamak zorunda değilsin ergenlik döneminden bahsediyoruz herkeste oluyor şuan karşında ki de aynı şekilde yapmıştır hatalar. Tabi iş ciddiye bindiğinde karşılıklı bazı şeyleri konuşursunuz o size kalmış ama bunu çok dertme etme bence kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz :)

Merhaba arkadaşlar konuya nerden basliyacam bilmiyorum ama lütfen desteğinize ihtiyacım var😥😥15 yaşında bazı hatalar yaptım şu an yaşım 23 karşıma çok düzgün biri çıktı napcam bilmiyorum vicdanen çok kötüyüm ona olanları anlat demeyin anlatmam anlayış gösterir biliyorum ama gerek duymadım anlatmaya napicam yardım edin yaa 15 yaşında hangi akılla yaptım hataları bilmiyorum
Eger seni gerçekten seviyorsa yaptığın hatayı göz ardı edecektir. Ama cesaretin varsa anlatabilmeye tabi

Sizden başka sizi yargılayan yok, herkes bunlar normal şeyler diyor, ileriye dönük yaşa ergenlik anılarını salla gitsin diyor, kimseye birşey anlatma kimseyi ilgilendiren birşey yok diyor, siz hala ne diyorsunuz, okuduklarınızı anlasanız mı acaba

Anlatmana gerek yok, senin mahremin o olay. Kaldı ki pişman olmuşsun.
Hani birine karşı bi suç işlememişsin, sabıkalı değilsin bu kadar suçlanıyorsun.
Düzgün dediğimiz insanların bile ne hataları oluyor hayat bunu gösterdi bana.
O yüzden içini ferah tut, sen bile 15 yaşını unut artık.

Yaptıgınız hata nedir

X