- 12 Mart 2019
- 14.306
- 33.629
O ne demek oluyoYalan yanlış insanlara kandım ama bakireyim
Herkeste yaştan vurmuşNe yapsın peki saklasın mı ya da gidip diktirsin mi? Bunu sorun etmeyen hatta sorun olarak görmeyen bir sürü kişi var. Sizin jenerasyonda kalmış kızlık ile kafayı bozanlar
Ee mesele ne ozaman?Evet kandirildim ama bakireyim bu yüzden anlatmak istemiyorum
Yaşamayan anlamıyor işteNe yapsın peki saklasın mı ya da gidip diktirsin mi? Bunu sorun etmeyen hatta sorun olarak görmeyen bir sürü kişi var. Sizin jenerasyonda kalmış kızlık ile kafayı bozanlar
Çıplak sevisme oldu ama o anki çocuk aklı işte ya of nefret ediyorum kendimdenO ne demek oluyo
İlişki yaşamadınız yani? E ozaman neyi anlatıcaksın madem bakiresin
BakireYalan yanlış insanlara kandım ama bakireyim
Ahh ahh keşke bir anlam verebilsemBakireAh ah bu ülkede niye bu bakireliğe çok takılıyor ,erkekler her daldan tadarken sorun yok ….
37 yaşındayım sizden çok da küçük değilim ama 23 yaşındaki bir kızı korkutarak elinize ne geçiyor çok merak ettim. Bakire değil diye kabul etmeyecek adamla evlenmeyi bırak sevgili bile olmasın zaten dimi?Herkeste yaştan vurmuş
Aynen öyle, o yüzden kime ne benim bedenimden, niye bir erkeğe bunu suç işlemişim gibi anlatayım ki?BakireAh ah bu ülkede niye bu bakireliğe çok takılıyor ,erkekler her daldan tadarken sorun yok ….
Yanlış anlamada bana fake geldi bu konu ,geçmişte bu kadar takılı kalma derim ,önüne bak derim eğer atlatamıyorsan da psikolojisi destek alYaşamayan anlamıyor işte
Çıplak sevisme oldu ama o anki çocuk aklı işte ya of nefret ediyorum kendimden
Ya arkadasım unut gitsin ozaman.Yaşamayan anlamıyor işte
Çıplak sevisme oldu ama o anki çocuk aklı işte ya of nefret ediyorum kendimden
15 yaşımda hiç bir şey biliyordum ki ama şükür ilersi olmadı bakireyim hala37 yaşındayım sizden çok da küçük değilim ama 23 yaşındaki bir kızı korkutarak elinize ne geçiyor çok merak ettim. Bakire değil diye kabul etmeyecek adamla evlenmeyi bırak sevgili bile olmasın zaten dimi?
Geçmişte yaşadıkların seni ilgilendirir. Bakirelik vs buna da dahil.15 yaşımda hiç bir şey biliyordum ki ama şükür ilersi olmadı bakireyim hala
Bende 38, yo korkutmadim, kimseye bedeniyle ilgili birşeyi anlatmak zorunda değil. Burada çok konu okuyoruz, eşim, sevgilim bunu kullanıyor diye. Hiçbir kadın eskiden sevişti diye suçlu değildir, bu anlatılması gereken birşeyde değildir37 yaşındayım sizden çok da küçük değilim ama 23 yaşındaki bir kızı korkutarak elinize ne geçiyor çok merak ettim. Bakire değil diye kabul etmeyecek adamla evlenmeyi bırak sevgili bile olmasın zaten dimi?
Çok teşekkür ederim böyle destekleriniz için Allah razı olsunYa arkadasım unut gitsin ozaman.
Bunu anlatmana gerek yok nefret etmen gerekecek bişeyde yok olan olmuş geçmişi geri getiremezsin.
Maalesef ki gerçek dayanacak gücüm kalmadı o yüzden konuyu buraya açtım eminim ki çok güzel destek mesajı alicamYanlış anlamada bana fake geldi bu konu ,geçmişte bu kadar takılı kalma derim ,önüne bak derim eğer atlatamıyorsan da psikolojisi destek al
Konu fakeMaalesef ki gerçek dayanacak gücüm kalmadı o yüzden konuyu buraya açtım eminim ki çok güzel destek mesajı alicam
Nasıl anladınız?Konu fake
Yazım tarzındanNasıl anladınız?
Ne kadar düzgün mesela?Merhaba arkadaşlar konuya nerden basliyacam bilmiyorum ama lütfen desteğinize ihtiyacım var15 yaşında bazı hatalar yaptım şu an yaşım 23 karşıma çok düzgün biri çıktı napcam bilmiyorum vicdanen çok kötüyüm ona olanları anlat demeyin anlatmam anlayış gösterir biliyorum ama gerek duymadım anlatmaya napicam yardım edin yaa 15 yaşında hangi akılla yaptım hataları bilmiyorum