- 17 Kasım 2016
- 8.475
- 28.674
- 41
DupduzgunNe kadar düzgün mesela?
AynenHerkeste yaştan vurmuş
Ee daha neyi anlatıcaksın üf insanoğlu sevişgen varlıklarız ne olmuş üç beş dokanıp elleştiysenizBakireyim daha canım
Geçmişte kalmış bir şey için kendini fazla yıpratıyorsun. Kimseye bir şey anlatmak zorunda değilsin. Yaşadıkların seni ilgilendirirArkadaşlar lütfen beni yadirgamayin nolursunuz 15 yaşında yaptım hata ama yemin ederim ki aklım başıma geldi liseyi bitirince heleki Allah'a yöneldim hatalarimin yanlış olduğunu yeni yeni anladım ve asla asla artık kötü düşüncelerim olmadı Karşıma çok anlayışlı bir insan çıktı
İsteğinle olan bir şey miydi? Hata denilmez pek öyleyse tabi. Ayrıca o yaşların da yaptığın hatayı açıklamak zorunda değilsin ergenlik döneminden bahsediyoruz herkeste oluyor şuan karşında ki de aynı şekilde yapmıştır hatalar. Tabi iş ciddiye bindiğinde karşılıklı bazı şeyleri konuşursunuz o size kalmış ama bunu çok dertme etme bence kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz :)Merhaba arkadaşlar konuya nerden basliyacam bilmiyorum ama lütfen desteğinize ihtiyacım var15 yaşında bazı hatalar yaptım şu an yaşım 23 karşıma çok düzgün biri çıktı napcam bilmiyorum vicdanen çok kötüyüm ona olanları anlat demeyin anlatmam anlayış gösterir biliyorum ama gerek duymadım anlatmaya napicam yardım edin yaa 15 yaşında hangi akılla yaptım hataları bilmiyorum
Eger seni gerçekten seviyorsa yaptığın hatayı göz ardı edecektir. Ama cesaretin varsa anlatabilmeye tabiMerhaba arkadaşlar konuya nerden basliyacam bilmiyorum ama lütfen desteğinize ihtiyacım var15 yaşında bazı hatalar yaptım şu an yaşım 23 karşıma çok düzgün biri çıktı napcam bilmiyorum vicdanen çok kötüyüm ona olanları anlat demeyin anlatmam anlayış gösterir biliyorum ama gerek duymadım anlatmaya napicam yardım edin yaa 15 yaşında hangi akılla yaptım hataları bilmiyorum
Sizden başka sizi yargılayan yok, herkes bunlar normal şeyler diyor, ileriye dönük yaşa ergenlik anılarını salla gitsin diyor, kimseye birşey anlatma kimseyi ilgilendiren birşey yok diyor, siz hala ne diyorsunuz, okuduklarınızı anlasanız mı acabaArkadaşlar lütfen beni yadirgamayin nolursunuz 15 yaşında yaptım hata ama yemin ederim ki aklım başıma geldi liseyi bitirince heleki Allah'a yöneldim hatalarimin yanlış olduğunu yeni yeni anladım ve asla asla artık kötü düşüncelerim olmadı Karşıma çok anlayışlı bir insan çıktı
Fake değilmiş demek ki konu sahibi banlanmadıYazım tarzından
Fakelik bir şey yok maalesef destek için çok sağolunFake değilmiş demek ki konu sahibi banlanmadı
Yaptıgınız hata nedirMerhaba arkadaşlar konuya nerden basliyacam bilmiyorum ama lütfen desteğinize ihtiyacım var15 yaşında bazı hatalar yaptım şu an yaşım 23 karşıma çok düzgün biri çıktı napcam bilmiyorum vicdanen çok kötüyüm ona olanları anlat demeyin anlatmam anlayış gösterir biliyorum ama gerek duymadım anlatmaya napicam yardım edin yaa 15 yaşında hangi akılla yaptım hataları bilmiyorum