Lutfen yardim edin

Sevilayca0671

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2022
16
8
Arkadaşlar konuyu nasil anlatsam bilemiyorum ama bunu sormam lazim ilk konumun böyle cinsellik konusu olmasini istemezdim yanlis anlasilmalara sebebiyet veriyorsam simdiden ozur dileerim ama bu merak beni yeyip bitiriyor

Esimle cinselligimiz cok guzel degil 4-5 gunde 1 oluyor bazen surenin uzadigi da oluyor genelde ben yaklasirim yaklasirsam yok demez ama hep adimi atan ben olurum benim soyle bi sikintim var benim ne reglim baslarsa adam o zamanlar resmen baska bir insan oluyor acayip istahli oluyor ve benden onu rahatlamami istiyor yani oralla yada elimle bekle diyorum kabul etmiyor israr ediyor reglim bitene kadar belki 2 defa rahatlatmami istiyor reglim bitince hersey ayni yine benim adim atmam gerekiyor sizin eslerinizde boylemi yani siz regli olunca kocaniz sizden boyle bir talepte bulunuyor mu yoksa benim kocamda sorun mu var

Regl döneminde genelde kadınların hormonal değişimleri sebebiyle kadınlar istekli olur. Hijyenik bulmadığım için beraberlik istemiyorum ama ben daha yüksek olduğum için eşime yaklaşan taraf ben oluyorum.

Normal dönemde siz yaklaşıyorsanız ama regl döneminde o yaklaşıyorsa içini rahatlatmaya çalışıyor olabilir mi? Yani normal dönemde başlatan ya da daha istekli olan taraf ben değilim ve eşim bunu sorun edecek, beraber olamadığımız dönemde isteyeyim ki nötrleyeyim bunu gibi. Çok mu kötü düşündüm bilemiyorum ama aklıma bu geldi

Ablacım biz buradan nasıl yardım edelim şimdi küçük enişteye söz geçirmesi gereken biri varsa o da sensin.

Kaldı ki bulunduğu talepler çok normal ve ayrıca 4-5 günde olması da sağlıklı bir cinsel hayatı gösterir.

Beraberlik olmuyor zaten ben oral yapiyorum yada elimle bosaltiyorum o kadar yani tek merak ettigim sey neden normal zamanlar degilde sadece benim ozel gunumde bu kadar istekli oluyor hani diyorum acaba mastürbasyonumu cok seviyor onu merak ediyorum

Teşekkür ederim derdimi bi ust mesajda anlattım amacim merakimi gidermek her erkek mi boyle yoksa sadece benim kocam mi onu merak ettim

Anladım olmadığını, beraberlik olmadığı dönemde diye belirttim zaten. :)

Bilmem, olabilir elbette. Normalde çok fazla ön sevişme yapmıyorsanız hazır ilişki olmayacakken onu istiyor olabilir sevdiği için.

Bu durumu eşinize sormalısınız ya da gözlemlemelisiniz onu.
Birde tabii yaşlar kaç, kaç yıldır evlisiniz, işi yorucu mu değil mi, evliliğin ilk başından beri mi böyle yoksa sonradan mı değişti bir sürü parametre var açıkçası.

Yaslar 32-36 hersey normal 3 yildir evliyiz isde oyle yorucu bi isi kamu dairesinde guvenlik olarak calisiyor aksama kadar oturuyorlarmis

Teşekkür ederim derdimi bi ust mesajda anlattım amacim merakimi gidermek her erkek mi boyle yoksa sadece benim kocam mi onu merak ettim
Şöyle söyleyim o halde, özellkle cinsel konularda "erkekler böyledir, kadınlar şöyledir" diye genelleyemeyiz.
Kimi kadın oral seksi çok severken erkek hiç sevmez. Kimi erkek anal seksi severken kadın istemez.
Kimisi seks esnasında konuşmaya bayılır, kimisi konuşunca libidosu düşer. Gibi gibi
Yani herkes kendine özeldir bu konularda.
Sen regl olunca cinsel ilişki yasak oluyor ya o cazip geliyordur eşine bence.
İstersen bi dene. Adet olmadığın halde döngünün bozulduğunu ve erken geldiğini söyle bakalım ne tepki vericek

Guzel fikir bu hic aklima gelmemisti cok teşekkür ederim

Kocanda sorun var. Yerinde olsam boğazını sıkarım adamın, ben müsaitken naza çekecek adetliyken kendini tatmin ettirecek, keserim o malzemeyi görür tatmini. Gitsin tedavi olsun. Hasta o adam, ya da tercihi başka seni kullanıyor

Bunu aynen sordum Benim ozel gunumumu bekliyorsun normal zaman neden hic yaklasmiyorsun diye verdigi cevap elimde olan birsey degil diyor
Gayette elinde olan bir durum açıkçası. Yani hadi diyelim abartı olarak 10 gün regl oluyırsunuz geriye kalan 20 günde her 5 günde bir sizin isteğinizle olması bana normal gelmiyor. Açıkçası biraz sabredin ve siz de yanaşmayın bakalım ne yapacak belki hep sizin başlatmanız onun kolayına gidiyordur egosunu tatmin edip hoşuna gidiyordur. Biraz da siz sabredin belki de durumu farkedip talep eden taraf olma yoluna gidecektir.
Çünkü bu durumdan rahatsız olduğunuzu biliyor harekete geçmeli o da. Yani evet biz kadınlarda seksi başlatabiliriz ama bazen de arzulanan taraf olmak gerek açıkçası.

Ben butun erkekler boyle saniyordum bu konuyu yeniden konusup cozum bulmaya calisacam iyi niyetimi kullaniyor o zaman

Ben aslinda sorun etmiyorum o baslatmis yada ben baslatmisim su adetli oldugum zamanlarda gelmese inanin hic onemli degil hicbir seyi sorun etmeyeceğim ama o donemde hergun gel bosaltayim senin desem yok demez ama normal zaman 2 gun ust uste yanassam mirildanmaya baslar olursada gonulsuz olur

Tamam sorun etmediğinizi anladım da. Mesela demişsiniz ya 2 gün istesem mırın kırın eder diye işte o taleplerin hepsini geri çekin.
Birde regl döneminde size o taleple geldiğinde yapamayacağınızı vs. söyleyin. Ona kendi laflarıyla , tavrıyla yaklaşın. Mutlaka bundan ders çıkarır diye düşünüyorum.
Sadece reglde yaklaşmak istemesi vs. tuhaf açıkçası.
Mesela vajinal ilişki talebi oluyor mu peki o dönemde onu merak ettim. Tamam reglisiniz ama bu istekle geliyor mu size yoksa sadece oral ve elle boşaltmamı istiyor.
Eğer vajinal değilde sadece oral ve elle olanı istiyorsa belki normalde performans kaygısı vs. Olabilir. Korktuğu içinde size normal zamanlarda yaklaşmıyordur diye düşünüyorum.

Ben butun erkekler boyle saniyordum bu konuyu yeniden konusup cozum bulmaya calisacam iyi niyetimi kullaniyor o zaman
Adetliyken ten kokun onu çekebilir bu normal ama seni kendisini tatmin etme konusunda zorlaması, ısrarcı davranması yanlış. Adetin 6 gün sürse bu sürede 2 defa kendini tatmin ettiriyorsa 4 5 gün bekleyip senin adım atmanla cinsel ilişki yaşanması saçma, o istek sen müsaitken nerede. Yerinde olsam o istediğinde "kusura bakma kendi tatmin olmayacağım ilişki istemiyorum, reglim bitince görüşürüz" deyip dönerim arkamı. Hep isteksiz olmak ya da hep istekli olmak bünyeyle ilgili olabilir ama bemce bu bünyeden falan değil, adamda sıkıntı var

Hayir oyle bir talebi olmuyor ben ona oral yaparken oda sadece goguslerimle ilgileniyor asagi ile hic ilgilenmiyor performans kaygisida yok bazen bosaliyor bosaldigi halde erekte hali devam ediyor hani nasıl soylesem erken bosaliyor ama yine devam ediyor öyle inme felanda olmuyor o esnada bende orgazm oluyorum yani bunuda goruyor oyle bir korkusu kesinlikle yok bundan eminim

Mastürbasyon aliskanligi olabilir mi aklima sadece o geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…