Lutfen yardim edin

Normal zamandaki ilişkiniz nasıl? Yani şöyle söyleyeyim bazı erkekler oral ya da mastürbasyon şeklinde elle boşaltılmaktan daha çok zevk alıyor.
Siz normal zamanda sadece birleşme yaşıyorsanız fırsat bu fırsat diye düşünüyor olabilir. 🤔

Beraberlik olmuyor zaten ben oral yapiyorum yada elimle bosaltiyorum o kadar yani tek merak ettigim sey neden normal zamanlar degilde sadece benim ozel gunumde bu kadar istekli oluyor hani diyorum acaba mastürbasyonumu cok seviyor onu merak ediyorum
Neyini anlamadiniz ki?

Birinde daha çok yoruluyor ve performans kaygısı taşıyor.

Ötekinde yorulmuyor ve bir kaygısı yok, tek derdi zevki.

Normal zamandaki ilişkiniz nasıl? Yani şöyle söyleyeyim bazı erkekler oral ya da mastürbasyon şeklinde elle boşaltılmaktan daha çok zevk alıyor.
Siz normal zamanda sadece birleşme yaşıyorsanız fırsat bu fırsat diye düşünüyor olabilir. 🤔

Her zaman dört dörtlük olmuyor bazen sevisme uzun oluyor bazende dediginiz gibi sadece birlesme oluyor soylediginiz seyde mantikli dokunulmaktan cok zevk aliyor sirti ile oynamamdan bacaklariyla oynamamdan inanilmaz keyif alır ozel bolgesini soylememe de gerek yok sanirim

Konusuyorum ama cok kabul etmiyor ama yinede denerim illaki bu sorunun ustune gidecem diyorum ya ben genel olarak boyle saniyordum gordugum kadari ile yaniliyormusum
İnsan bu tip konularda kendi yaşadığından başkasını bilmez. Bu yüzden de herkesin durumunu kendisininki gibi zanneder. Herşeyden önce regliyken eşini tatmin etme yükümlülüğün asla yok. İkiniz de çok hararete kapılırsınız, tam birleşme yaşamadan birbirinizi tatmin etmenin yolunu bulursunuz, bu normaldir ama hastayken, regliyken, lohusayken eşinizi tatmin etmeniz gerekmez, bu ikinizin de sınavıdır, o sabreder siz sabredersiniz. Eşiniz pasif kalmaktan keyif alıyor olabilir, hatta mesele sadece bu da olabilir ama siz müsait değilken bu şekilde davranamaz, ayrıca siz de arzulandığınızı hissetmek istiyorsunuz. Anladığım kadarıyla libidonuz da yüksek, o size mırın kırın ederken siz onu rahatlatmak zorunda değilsiniz, ha yapacaksanız o da mırın kırın etmeden siz istediğinizde cevap verecek.

Beraberlik olmuyor zaten ben oral yapiyorum yada elimle bosaltiyorum o kadar yani tek merak ettigim sey neden normal zamanlar degilde sadece benim ozel gunumde bu kadar istekli oluyor hani diyorum acaba mastürbasyonumu cok seviyor onu merak ediyorum
Selam
Bence benim düşüncem regl zamanında beraberlik olmamayacağını biliyor ya ,kesin direk oralla boşalmak daha zevk veriyor normal gününde böyle bişey talep edemiyecek çünkü o günleri kullanıyor ben olsam söylerdim normal günümüzde böyle istekli olursan yaparım yoksa işim olmaz derdim,birde açık açık sor çekinme o senin eşin neden regl günümde daha istekli oluyorsun diye sor yani

İnsan bu tip konularda kendi yaşadığından başkasını bilmez. Bu yüzden de herkesin durumunu kendisininki gibi zanneder. Herşeyden önce regliyken eşini tatmin etme yükümlülüğün asla yok. İkiniz de çok hararete kapılırsınız, tam birleşme yaşamadan birbirinizi tatmin etmenin yolunu bulursunuz, bu normaldir ama hastayken, regliyken, lohusayken eşinizi tatmin etmeniz gerekmez, bu ikinizin de sınavıdır, o sabreder siz sabredersiniz. Eşiniz pasif kalmaktan keyif alıyor olabilir, hatta mesele sadece bu da olabilir ama siz müsait değilken bu şekilde davranamaz, ayrıca siz de arzulandığınızı hissetmek istiyorsunuz. Anladığım kadarıyla libidonuz da yüksek, o size mırın kırın ederken siz onu rahatlatmak zorunda değilsiniz, ha yapacaksanız o da mırın kırın etmeden siz istediğinizde cevap verecek.

Libido seviyem cok yuksek hergun olsa asla yok demem yazdıklarınizda cok haklisiniz bundan sonra kabul edecegimi sanmıyorum oda beklesin benim gibi kendimi biraz geri cekeyim belki akli basina gelir

Selam
Bence benim düşüncem regl zamanında beraberlik olmamayacağını biliyor ya ,kesin direk oralla boşalmak daha zevk veriyor normal gününde böyle bişey talep edemiyecek çünkü o günleri kullanıyor ben olsam söylerdim normal günümüzde böyle istekli olursan yaparım yoksa işim olmaz derdim,birde açık açık sor çekinme o senin eşin neden regl günümde daha istekli oluyorsun diye sor yani

Evet yazdiginizda olabilir ben bu zamana kadar net bi yanit bulamadım soruyorum bi kac defa konusu gecmisti zaten ama elimde olan birsey degil diyor bende anlamıyorum felan deyip ustunu kapatiyor gercegi söylemek isine gelmiyor sanırım

Bunu aynen sordum Benim ozel gunumumu bekliyorsun normal zaman neden hic yaklasmiyorsun diye verdigi cevap elimde olan birsey degil diyor
Bu durumdan rahatsızsanız. Sizde reglken bende iştahlanıyorum sen benden oral istiyorsun rahatlıyorsun, ben rahatlayamıyorum o nedenle yapmak istemiyorum dersin. Regl bitince o istiyor mu takip edersin. Yeni evliysen 4-5 günde bir bana normal değil başkasına normal olabilir.

Bu durumdan rahatsızsanız. Sizde reglken bende iştahlanıyorum sen benden oral istiyorsun rahatlıyorsun, ben rahatlayamıyorum o nedenle yapmak istemiyorum dersin. Regl bitince o istiyor mu takip edersin. Yeni evliysen 4-5 günde bir bana normal değil başkasına normal olabilir.

4 yillik evliyim 4-5 gunde 1 olmasi zaten benim sayemde oluyor ona kalsaniz daha uzun süre bekler bende bunu bildiğim icin araligi o kadar uzatiyorum

Dediginiz seyin aslinda oda farkinda cunku ben zaten normal zamanda bile çok istekli olduğumu söyledim yinede tam net olarak söylediğinizi yapabilirim denemekte illaki fayda var

Adet değilken düzenli bir ilişkiniz varsa adetliyken sizden rahatlatmanızı istemesi normal bence, oral ve elle tatmin olmayı sevdiği için daha istekli oluyor olabilir, normal zamanda sizi reddetmiyorsa siz adetken istemesinde sıkıntı yok, ama diğer zamanlarda sizi reddediyorsa adetken de istemesin bir zahmet

Siz birlikteliği başlatan, adım atan tarafın hep kendiniz oluşunuzdan şikayetçisiniz ve eşinizin de birleşmeden ziyade oral istediğini farkındasınız. Ama aranıza oral birlilteliği sadece regl döneminde olabiliyor gibi bir rutin oluşmuş. Adamda doğal olarak o anı kovalıyor anlamayacak ne var ki bunda.

Ben yerinizde olsam orali sadece regl zamanalrımda değil bazen durup dururken, hatta yorgun olduğu efor sarfetmek istemediği zamanlarda kendim teklif eder yapardım.

Böylece zaten o şekilde sevdiği/istediği için artık kendisi sizi kendisi yine yap diye talep etmeye başlayacaktır. Yani zaten adam rahatladığı halde sizin için devam eden bırakıp uyumayan biriymiş, sizde arada onun için bu güzelliği yapsanız hiçbir cinsel probleminiz kalmayacak gibi.

X