Lütfen yardım edin yaşım daha genç korkuyorum

Kalmazsin.corap ne alaka ?

Kilotlu çorap dediğin bana vücut çorabı gibi geldi ama tabi sen bilirsin.
Kilotluysa ve kilodun üzerindeyse risk var.
Ama kilotlu çorabın yün ise risk yok. Adafsgadafs

Korkuyorsan yapma kardeş Ne diyelim şimdi biz senin süttürcandan olan çocuğuna ? İsim önerisinde mi bulunalım ne yapalım ?

Zevk suyunun içindeki zavallı boynu bükük sperm tanesi külotlu çorabı ve iç çamaşırını çoktan aşmıştır. Sen spermlerin ne kadar güçlü olduklarını bilmiyor musun?

ciddi misiniz dalga mı geçiyorsunuz
Yahu güzel kızım bu sana mantıklı geliyor mu? Külotlu çorap, iç çamaşırı, boşalma yok.
Korkma bir şey olmaz ama bak Allah aşkına sürtünmeyin artık hiç anlamı yok bu işin. Ya sevişin ya durun. Sevişecekseniz de korunun korunun korunun

öyle yapacağım bir dahakine ya gerçekten bu stres çekilmiyor teşekkür ederim cevabınız için evet mantıklı değil hiçbir belirti de yok ama insan korkuyor yaşım genş eğer böyle bir şey olursa annemin babamın yüzüne nasıl bakacağımı düşünüp düşünüp strese giriyorum istemeden

Unutma sürtünme yok, bırakın şu manasız şeyi. İleride cinsel hayatın olacaksa da lütfen korunmadan tek bir ilişki bile yaşama. Bu stresin 100 katını yaşarsın sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…