- 11 Şubat 2023
- 9.349
- 19.814
-
- Konu Sahibi korkuyorum2
Merhaba hanımlar lütfen dalga geçmeden cevap verin daha yaşım genç bu konuda bilgisiz olduğum için korkuyorum zaten bir daha da yapmam. bundan 1 hafta önce erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla bir ilişki yaşadık,bende iç çamaşırı ve kilotlu çorap vardı ama o çıplaktı. Boşalma olmadı fakat zevk suyundan şüpheleniyoruz zevk suyu gelse bile asla iç çamaşırımı ve çorabımı çıkartmadım sizce gebe kalma ihtimalim nedir?
üzerimde elbise vardı da o sırada yaşandı yoksa bu olay için giymedim sadeceKalmazsin.corap ne alaka ?
gerçekten mi? ama iç çamaşırım da vardıSevgilin çok asitli yiyor mu? Belki spermleri çorabı delip geçmiştir?
Sor bakalım sevgiline asitli yiyecek içecek çok tüketiyor mu?gerçekten mi?
ciddi misiniz? korkuyorum lütfen dalga geçmeden yorum yapınKilotlu çorap dediğin bana vücut çorabı gibi geldi ama tabi sen bilirsin.
Kilotluysa ve kilodun üzerindeyse risk var.
Ama kilotlu çorabın yün ise risk yok. Adafsgadafs
bilgiğimiz soğuk havalarda elbise ve eteklerin altına giyilen çoraplardanKilotlu çorap dediğin bana vücut çorabı gibi geldi ama tabi sen bilirsin.
Kilotluysa ve kilodun üzerindeyse risk var.
Ama kilotlu çorabın yün ise risk yok. Adafsgadafs
çok kabasınız diyecek bir şey bulamıyorum korktuğum için fikir almaya çalışıyorum şakalarınız komik değilKorkuyorsan yapma kardeşNe diyelim şimdi biz senin süttürcandan olan çocuğuna ? İsim önerisinde mi bulunalım ne yapalım ?
ciddi misiniz dalga mı geçiyorsunuzZevk suyunun içindeki zavallı boynu bükük sperm tanesi külotlu çorabı ve iç çamaşırını çoktan aşmıştır. Sen spermlerin ne kadar güçlü olduklarını bilmiyor musun?
Yahu güzel kızım bu sana mantıklı geliyor mu? Külotlu çorap, iç çamaşırı, boşalma yok.ciddi misiniz dalga mı geçiyorsunuz
öyle yapacağım bir dahakine ya gerçekten bu stres çekilmiyor teşekkür ederim cevabınız için evet mantıklı değil hiçbir belirti de yok ama insan korkuyor yaşım genş eğer böyle bir şey olursa annemin babamın yüzüne nasıl bakacağımı düşünüp düşünüp strese giriyorum istemedenYahu güzel kızım bu sana mantıklı geliyor mu? Külotlu çorap, iç çamaşırı, boşalma yok.
Korkma bir şey olmaz ama bak Allah aşkına sürtünmeyin artık hiç anlamı yok bu işin. Ya sevişin ya durun. Sevişecekseniz de korunun korunun korunun
Unutma sürtünme yok, bırakın şu manasız şeyi. İleride cinsel hayatın olacaksa da lütfen korunmadan tek bir ilişki bile yaşama. Bu stresin 100 katını yaşarsın sonraöyle yapacağım bir dahakine ya gerçekten bu stres çekilmiyor teşekkür ederim cevabınız için evet mantıklı değil hiçbir belirti de yok ama insan korkuyor yaşım genş eğer böyle bir şey olursa annemin babamın yüzüne nasıl bakacağımı düşünüp düşünüp strese giriyorum istemeden
tamamdir dediklerinizi dikkate alacagım teşekkür ederimUnutma sürtünme yok, bırakın şu manasız şeyi. İleride cinsel hayatın olacaksa da lütfen korunmadan tek bir ilişki bile yaşama. Bu stresin 100 katını yaşarsın sonra
Spermler yolunu bulmuştur kdkckdgercekten mi? ic camasiri ve corap olmasina ragmen mi ayrica bosalma olmadi
cok komikmis kankaSpermler yolunu bulmuştur kdkckd
Askim bu kadar dalga konusu olduguna gore imkansiz oldugu iyice kafana kazinmistir diye dusunuyorumcok komikmis kanka
ŞXMSMDLSMDLEMD valla kizlar dalga gecsin umrumda degil canim feda gercekten kazindi kafama ama bi ihtimal dusunmeden duramıyorum bazen kriz gibi gidiyo geliyoAskim bu kadar dalga konusu olduguna gore imkansiz oldugu iyice kafana kazinmistir diye dusunuyorum