• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YARDIM EDİN LÜTFEN

Akıntı yaşamadım ama ilacı içerken kanama veya akıntı yapacağını biliyordum hatta kanama olmayınca etki etmediğini düşünmüştüm. 15 gün sonra tarlusal kullanarak Regl oldum. Ne düşünürsen vücudun öyle davranıyor, düşünmemeye çalış. Regl olacaksın.Gebe olduğunu düşünmüyorum ilacın yan etkisi sadece
Peki sonradan Tarlusal kullandığında yan etkisi oldu mu

Bence sen lütfen sevişme, ay okurken bana fenalık geldi kız ne çok panik yapmışsın herkes sana hamile değilsin diyor, Ella nın etkisi diyor, Ella ara kanama, adet gecikmesi ya da lekelenme yapabilir ki çoğunlukla da yapar hamile falan değilsin lütfen at artık kafandan yarın sıcak suyla bi duş al gün içinde bi kac kez kekik çayı iç tarlusala da başla ertesi güne regl olursun

Arkadaşlar öncelikle merhaba biliyorum bu sorulardan bi çok kişi çok sıkıldı ve bunaldı ama nolur bu sorumu cevaplamanızı istiyorum size bir sorum olacaktı? 2 aralıkta yüzeysel bi sürtünme yaşadık partnerimle sadece zevk suyu geldi ve vajinama değdi kesinlikle bi boşalma vs söz konusu değil. Normalde 16 aralıkta adet olmam gerekirdi ama ben 28 aralıkta oldum yani 12 gün gecikmeli normal adetime göre miktarı biraz azdı ama kan kırmızısıydı daha sonra 31 aralıkta beta hcg testi verdim ve sonucum <2.30 çıktı eğer ki bir gebelik olsaydı çıkardı değil mi ilişkinin üstünden 29 gün geçtikten sonra testi yaptırdım çünkü. Ben üstüne görme dediğiniz şeyden şüphelendim ama kan kırmızısıydı adetim sadece miktarı azdı. Kasıklarımda ağrı hissediyorum ve akıntım var yumurtlama mıdır sizce

Kullandırtmayın kendinizi erkeklere ya. Sonra böyle yanıp tutuşuyorsunuz size de günah...

Abla direkt adet söktürücü içsem ne olur bişey olur mu ben çok geriliyorum korkuyorum ella içtiğim için bişey olur mu
Naptınız hamilelik var çok bende de benzer durum var yumurtlama dönemi başlangıcında kaza oldu ella içtim ama yumurtladıgımı tahmin ediyorum sizde son durum nedir ?

Naptınız hamilelik var çok bende de benzer durum var yumurtlama dönemi başlangıcında kaza oldu ella içtim ama yumurtladıgımı tahmin ediyorum sizde son durum nedir
anlamadım hamilelik var çok bende derken ne demek istediniz açıklar mısınız

Back