- 23 Aralık 2024
- 35
- 4
- 28
-
- Konu Sahibi korkuyorum2
ben nedense reşit olmadıgın kanısındayım...Merhaba hanımlar lütfen dalga geçmeden cevap verin daha yaşım genç bu konuda bilgisiz olduğum için korkuyorum zaten bir daha da yapmam. bundan 1 hafta önce erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla bir ilişki yaşadık,bende iç çamaşırı ve kilotlu çorap vardı ama o çıplaktı. Boşalma olmadı fakat zevk suyundan şüpheleniyoruz zevk suyu gelse bile asla iç çamaşırımı ve çorabımı çıkartmadım sizce gebe kalma ihtimalim nedir?
yok hayır reşitimben nedense reşit olmadıgın kanısındayım...
Bu kadar bilgisiz olmayın ama ya. Biraz öğrenin kendi bedeniniziMerhaba hanımlar lütfen dalga geçmeden cevap verin daha yaşım genç bu konuda bilgisiz olduğum için korkuyorum zaten bir daha da yapmam. bundan 1 hafta önce erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla bir ilişki yaşadık,bende iç çamaşırı ve kilotlu çorap vardı ama o çıplaktı. Boşalma olmadı fakat zevk suyundan şüpheleniyoruz zevk suyu gelse bile asla iç çamaşırımı ve çorabımı çıkartmadım sizce gebe kalma ihtimalim nedir?
19 yaşındayım. 28 mi görünüyor bilmiyorum bu siteye yeni kayıt oldum düzeltmeye çalışacağımYaşınızın 28 olduğuna emin misiniz? Zira 28 yaşındaki bir kadın bu kadar bilgisiz olamaz. Bu arada ihtimal 0
ihtimal yok.cocuk istemıyorsan soyle sevgiliciğine prezervatıf alsın. ve kıyafet uzerınden surtunerek penisi yara olur. ya da hastalık da bulasabılır sana..illa hamilelik degilbi dolu risk var. bi gun surtunmekten zımparalanmıs gibi puruzsuz olcaksınızyok hayır reşitimama henüz 19 yaşındayım ve asla çocuk istemiyorum bu konularda bilgim olmadığı için de strese giriyorum
Bilgi edinmek için yazdım zaten gerilmeye gerek yokBu kadar bilgisiz olmayın ama ya. Biraz öğrenin kendi bedeninizi
yok ya bi daha böyle bi şeye tövbe gerçekten. Travma oldu stresten reglim de gecikecek uyku uyuyamıyorumcocuk ıstemıyorsan soyle sevgılıcıgıne prezervatıf alsın. ve kıyafet uzerınden surtunerek penisi yara olur. ya da hastalık da bulasabılır sana..illa hamılelık degıl bı dolu risk var
duzelıryok ya bi daha böyle bi şeye tövbe gerçekten. Travma oldu stresten reglim de gecikecek uyku uyuyamıyorum
Bu toplara girmeden önce edinmek daha sağlıklı değil miBilgi edinmek için yazdım zaten gerilmeye gerek yok
evet haklısınız ama yaptık bi hata bi daha da kesinlikle yapmam diye düşünüyorum bu kadar stresten sonraBu toplara girmeden önce edinmek daha sağlıklı değil mi
Profilde 28 yazıyor ondan dedim.19 yaşındayım. 28 mi görünüyor bilmiyorum bu siteye yeni kayıt oldum düzeltmeye çalışacağım
ilk ben soru sormusumBen de bu tovbe bi daha asla’cilara hastayim. Niye abi korunmak yok mu sizin kitabinizda ahsjsh
Gebelik ihtimali olabilir öyle hamile kalan arkadaşım varilk ben soru sormusum
Tamam sorunun cevabi, hamilesin bence.ilk ben soru sormusum
gercekten mi? ic camasiri ve corap olmasina ragmen mi ayrica bosalma olmadiGebelik ihtimali olabilir öyle hamile kalan arkadaşım var