- 17 Ağustos 2023
- 7.696
- 22.303
- 268
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsansın bak tam dört gere regl olmuşsun test ver kafayı daha fazla bozmaBunun gerçekten isteyerek olmadığını nasıl anlatabilirim bilmiyorum inanın bana ben de bu korkuyu yaşamak istemezdim ama insanım elinde olmuyor teşekkür ederim yine de
Ben ilk gebeliğimde adet oldum bir süre neden hanımefendi ye kötü kalpli diyorsunuzKötü kalplisiniz stres yaşayan insanlar az da olsa kendilerini rahatlatmak için buraya geliyorlar, benim gibi. Ve gösterdiğiniz tepki
ÇıkardıArkadaşlar öncelikle merhaba biliyorum bu sorulardan bi çok kişi çok sıkıldı ve bunaldı ama nolur bu sorumu cevaplamanızı istiyorum size bir sorum olacaktı? 2 aralıkta yüzeysel bi sürtünme yaşadık partnerimle sadece zevk suyu geldi ve vajinama değdi kesinlikle bi boşalma vs söz konusu değil. Normalde 16 aralıkta adet olmam gerekirdi ama ben 28 aralıkta oldum yani 12 gün gecikmeli normal adetime göre miktarı biraz azdı ama kan kırmızısıydı daha sonra 31 aralıkta beta hcg testi verdim ve sonucum <2.30 çıktı eğer ki bir gebelik olsaydı çıkardı değil mi ilişkinin üstünden 29 gün geçtikten sonra testi yaptırdım çünkü. Ben üstüne görme dediğiniz şeyden şüphelendim ama kan kırmızısıydı adetim sadece miktarı azdı.
Sağolun cevabınız için kesindir değil mi aslında adette oldum ama miktarı az olduğu için korku hala içimden gitmiyoÇıkardı
Çıkardı şimdiye ohooArkadaşlar öncelikle merhaba biliyorum bu sorulardan bi çok kişi çok sıkıldı ve bunaldı ama nolur bu sorumu cevaplamanızı istiyorum size bir sorum olacaktı? 2 aralıkta yüzeysel bi sürtünme yaşadık partnerimle sadece zevk suyu geldi ve vajinama değdi kesinlikle bi boşalma vs söz konusu değil. Normalde 16 aralıkta adet olmam gerekirdi ama ben 28 aralıkta oldum yani 12 gün gecikmeli normal adetime göre miktarı biraz azdı ama kan kırmızısıydı daha sonra 31 aralıkta beta hcg testi verdim ve sonucum <2.30 çıktı eğer ki bir gebelik olsaydı çıkardı değil mi ilişkinin üstünden 29 gün geçtikten sonra testi yaptırdım çünkü. Ben üstüne görme dediğiniz şeyden şüphelendim ama kan kırmızısıydı adetim sadece miktarı azdı.
Çok sağolun cevabız için ilişkiden 29 gün adet gecikmesinden 14 gün gecikmişti kesindir değil mi aslında bi belirtim yok fakat bu ay adetim baya az gelince korktum ama çok stres yapmıştımÇıkardı şimdiye ohoo
Birde karnımda şişlik hissediyorum ve beyaz akıntım mevcutÇıkardı şimdiye ohoo
Psikolojik olarak gebesiniZ dalga geçmek için değil ciddi şekilde söylüyorum böyle bir sendrom varMerhaba, 4 ay önce erkek arkadaşımla sürtünmeli bir ilişki yaşadık ikimizde de iç çamaşırlarımız vardı. Zevk suyu ihtimali aklıma çok sonradan geldi ve beni korkuttu. Hiçbir şekilde oraya bir boşalma olmadı dediğim gibi sadece zevk suyu ihtimalinden korkuyorum. İlişkiden sonra 4 defa regl de oldum normal miktarda normal zamanında. Ama beni korkutan şey vücudumdaki ödem ve karnımın şişmeye başlaması açıkçası. Böyle bir durumun mümkün olabileceğini çok zannetmiyorum düzenli regl görmeye devam ettiğim için ama karnım beni fazlasıyla korkuttu. Bir de ekstradan karnım oturduğumda katlanabiliyor da gebelik olsa hiç rahat edemezdim diye de düşünüyorum. Bu konu aylardır kafamdan bir türlü çıkmadı biraz daha düşünmeye devam edersem yalancı gebelik sendromu yaşayacağım diye de korkuyorum. O yüzden biraz yardımınıza ihtiyacım var dalga geçmeden açıklarsanız sevinirim. Teşekkür ederim
Nasıl yani o ne demek oluyorPsikolojik olarak gebesiniZ dalga geçmek için değil ciddi şekilde söylüyorum böyle bir sendrom var
of lütfen ya kadın doğum doktoruna ya da psikiyatriye git. Aylar sonra bir sürü testin ardından hala buna inanıyorsan ilk hareketin psikiyatri yolu tutmak olmalı bu nasıl bir takıntılılıktır.Nasıl yani o ne demek oluyor