- 16 Haziran 2008
- 1.728
- 1.528
- Konu Sahibi Karpediyem
Merhaba, Neredeyse 4 yılönce yorum yapmışım konunuza ve Üstüne ikinci çocuğum da olmuş.Çocuk çok emek ve zaman istiyor. destekçi de yoksa çoookk zor.Çok isteyerek yapmama rağmen gene de çok yıpranıyorum. Gerçekten hazır olmadan yapmayınBurda okuduklarımdan sonra eşimi aldım karşıma konuştum. Baba olmak istiyorsan boşanabiliriz bunu kabul ederim dedim. Anlayışla karşıladı "bekleriz ne zaman istersen o zaman olur, hiç istemezsen olmaz önemli olan ikimiz yan yana olalım" dedi.
Bir sene sonra ben çocuk konusunda yumuşadım acaba yapsak mı dedim (hala kararsız olarak) eşime "sen istersen yapalım istemezsen farketmez" dedim. Bu sefer o "alıştık rahatlığa" dedi.
Şimdi ara ara konuşuyoruz bu konuyu aynı muhabbet devam ediyor. Artık ikimizin düşüncesi de eşit çok şükür. Yapmadık pek yapacak gibi de durmuyoruz ikimiz de. Tek düşüncem kayınvalidem istiyor ama buna da eşim cevap veriyor "ikimizin hayatı sırf onlar istiyor diye olmaz, gün gelecek onlar gidecek biz kalacağız bizim istememiz lazım" diyor. Hayırlısı...