- 29 Aralık 2016
- 412
- 139
- 29
-
- Konu Sahibi PPlaceboEEffect
Gulum vala korunmayi birktim 3. Ay hamile kaldim hany ne yedimde oldu diyemem bir kizim var 39 aylik 3 yasini bitirdi ikinci olsun dedim oyle yani cok stres yapmayip sanairm boslamak lazim surekli aklinda olursa olmaz cnku korunmayi biraktigim ay hamile gibiydim ama tabiki negatifti 5 6 gun gecikmesine ragmen adetim oyle dusun stres yapma ve oyalanacak bisey bul biliyorm zor olabilir ama denemelisn ilk kizimda ama incir yiyordm baya hemdePeki gebe kalmak icin neler yaptınız önerebileceginiz birseyler varmı
Teşekkür ederim canımGulum vala korunmayi birktim 3. Ay hamile kaldim hany ne yedimde oldu diyemem bir kizim var 39 aylik 3 yasini bitirdi ikinci olsun dedim oyle yani cok stres yapmayip sanairm boslamak lazim surekli aklinda olursa olmaz cnku korunmayi biraktigim ay hamile gibiydim ama tabiki negatifti 5 6 gun gecikmesine ragmen adetim oyle dusun stres yapma ve oyalanacak bisey bul biliyorm zor olabilir ama denemelisn ilk kizimda ama incir yiyordm baya hemde
Cahilliğinizden başım ağrıdıSasirtmak icin sormadim doktoruna okutmadinnmi diye sordm ben soru sordm hamilesin demedmki
Hayirli olsun canimDiyetbayan hayırlı olsun bebişıni sağlıkla kucağına al büyüt inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin bende hamileyim ❤
Teşekkür ederim cnm hoş bulduk ❤Hayirli olsun canimaramiza hosgeldin
Hangi testleri kullandınız acabaÇok teşekkür ederimErken gebelik testini 4 gün varken yaptım. Şu an adetime hala 3 gün var, doktor çıkmaz ya da çok düşük çıkar dedi kanda bu sabah ama çıktı
Canım erken olan buydu, ama diğerini hiç anımsamıyorum eczaneden uygun fiyata aldığım bir kaset testti.Hangi testleri kullandınız acaba
Sabah mı yaptınız akşam mı acabaCanım erken olan buydu, ama diğerini hiç anımsamıyorum eczaneden uygun fiyata aldığım bir kaset testti.
Erken olanı gece yapmıştım, ben baya meraklı bir insanım sabahı bekleyememiştimSabah mı yaptınız akşam mı acaba