- 14 Haziran 2013
- 190
- 506
- 31
-
- Konu Sahibi PPlaceboEEffect
Çizgi net gözükuyor Allah kucağiniza almayi nasip etsinArkadaşlar merhaba, yoğun acılarla boğuştuğumuz şu günlerde böyle bir konu açmak istemezdim ancak heyecanıma yenildim. Reglime 5 gün kaldı. Eşimle yumurtlamadan 1 gün öncesini ve yumurtlama gününü değerlendirdik. Az önce merakıma yenilip gebelik testi yaptım. 5 dk içinde silik ikinci çizgi belirdi. Çıplak gözle daha net görünen bir çizgi. Siz de görebiliyor musunuz yoksa ben mi çok heyecanlanıp abartıyorum? Eşime henüz söylemeyeceğim, yarın kan testi vereceğim. Yoksa beklemeli miyim birkaç gün daha? Çok sevgiler herkese...
Birkaç gündür göğüslerim çok ağırlaşmıştı, sadece şişmesinden bahsetmiyorum, baya baya sırtımı ağrıtacak derecede büyümüşlerdi ve elimi değdiremiyordum. Regl öncesi ya da yumurtlama döneminde çok az bir hassasiyet olurdu benim göğüslerimde, ondan biraz şüphelendim. Onun dışında kabızlık, gaz sorunum şu 2 gündür yok, 4-5 gün hep vardı. Şu anda da regl olacakmışım gibi belli belirsiz sancılar var karnımda. Umarım vardır, Allah isteyen herkese, hepimize versin inşallah. Kan testinden sonra hemen haber vereceğimÇizgi net gözükuyor Allah kucağiniza almayi nasip etsinbelirtileriniz neler?
Yumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti acabaBirkaç gündür göğüslerim çok ağırlaşmıştı, sadece şişmesinden bahsetmiyorum, baya baya sırtımı ağrıtacak derecede büyümüşlerdi ve elimi değdiremiyordum. Regl öncesi ya da yumurtlama döneminde çok az bir hassasiyet olurdu benim göğüslerimde, ondan biraz şüphelendim. Onun dışında kabızlık, gaz sorunum şu 2 gündür yok, 4-5 gün hep vardı. Şu anda da regl olacakmışım gibi belli belirsiz sancılar var karnımda. Umarım vardır, Allah isteyen herkese, hepimize versin inşallah. Kan testinden sonra hemen haber vereceğim
10 gün geçtiYumurtlamanın üzerinden kaç gün geçti acaba
Canım o sancılar ve kanama başlayacak hissi mi varduBirkaç gündür göğüslerim çok ağırlaşmıştı, sadece şişmesinden bahsetmiyorum, baya baya sırtımı ağrıtacak derecede büyümüşlerdi ve elimi değdiremiyordum. Regl öncesi ya da yumurtlama döneminde çok az bir hassasiyet olurdu benim göğüslerimde, ondan biraz şüphelendim. Onun dışında kabızlık, gaz sorunum şu 2 gündür yok, 4-5 gün hep vardı. Şu anda da regl olacakmışım gibi belli belirsiz sancılar var karnımda. Umarım vardır, Allah isteyen herkese, hepimize versin inşallah. Kan testinden sonra hemen haber vereceğim
Haklısınız evet, gece yarısını geçmiş ilk mesajı yazarken de, 5 değil 4 gün var reglime4 gün var yani reglinize o zaman etken gebelik testiyle çıkabiliyor burada örneklerini gördük
Hayırlı olsun
Evet, sanki regl olacakmışım gibi özellikle bu sabahtan beri. Akıntı da yoğunlaştı, bugün 2-3 kez kontrole gittim hattaCanım o sancılar ve kanama başlayacak hissi mi vardu
Ben 9 unda pik gördüm 7 8 gün var reglime bu gün adet sancısı ile uyandım sancı ağrı geçti ama sürekli kan geliyor gibi hissediyorumEvet, sanki regl olacakmışım gibi özellikle bu sabahtan beri. Akıntı da yoğunlaştı, bugün 2-3 kez kontrole gittim hatta
Benim de dünden beri var. Bugün özellikle de birkaç saattir arttı gibi. Sürekli bir ağrı değil böyle sancı girip çıkıyor gibi.Ben 9 unda pik gördüm 7 8 gün var reglime bu gün adet sancısı ile uyandım sancı ağrı geçti ama sürekli kan geliyor gibi hissediyorumsizin ne zaman oldu bu durum
İnşallah canım yumurtlama ne zamandiBenim de dünden beri var. Bugün özellikle de birkaç saattir arttı gibi. Sürekli bir ağrı değil böyle sancı girip çıkıyor gibi.
Umarım bu ay seviniriz yahu
10 gün önceydi canımİnşallah canım yumurtlama ne zamandi