Lütfen testime bakar mısınız? Çok heyecanlıyım!!

Lütfen şaşırtmayın negatif hastanede negatif demiş o hamile kalınırsa olması gereken değer sayısı
Aynen arkadaşım mantıklı söylüyor ama iste o kayittaki kız bu gebe dedi hemşirede hayır dedi kız yine abi hamile işte dedi orda benim kafam karisti adetime 4 gun kaldı bekleyip gorucez bakalım ya RABBİM.hayırlı sonuçlar versin çok.şükür 2 tane evladım.var.zaten RABBİM hic.olmayanlara tattirsin bu duyguuyu❤

Bende spiralimi aldrdim bes ay oldu hala cocul olmadi benimde acele etme olur ben aylardir urasiyorum nasipde olan gelece gunde geliyor benimde iki tane cocum var ucuncu gelemiyor nazli olacak galiba
Benim enfeksiyon vardı ondan çıkarttım simear testi istedi doktor onu verdim sonucu hücreler var enfeksiyon kaynaklıdır dedi dedim.bebek düşünüyoruz olursa doğrudan sonra gel.yine yapıcaz dedi olmazsa 6 ay sonra test.istedi yine

Benim enfeksiyon vardı ondan çıkarttım simear testi istedi doktor onu verdim sonucu hücreler var enfeksiyon kaynaklıdır dedi dedim.bebek düşünüyoruz olursa doğrudan sonra gel.yine yapıcaz dedi olmazsa 6 ay sonra test.istedi yine
He ben bebek istedim icn cikardm bes aydir olmadi sonra adetlerim uzamaya basladi az az gelmeye basladi gittim prolakdinim yuksekmis oyuzden olmuyomus tedavi baslatti sende once hormonlarina bakdir benim gibi bes ay bosuna urasmamis olursun simdi diyorum keske onceden bakdirsaydm diye bosuna zaman kaybi oldu

He ben bebek istedim icn cikardm bes aydir olmadi sonra adetlerim uzamaya basladi az az gelmeye basladi gittim prolakdinim yuksekmis oyuzden olmuyomus tedavi baslatti sende once hormonlarina bakdir benim gibi bes ay bosuna urasmamis olursun simdi diyorum keske onceden bakdirsaydm diye bosuna zaman kaybi oldu
Bu ay olmazsam gidicem.zaten kadın doğuma bakiticam.bir ama doktor bana demezmiydi bebeğin olmayabilir şuan diye

Bu ay olmazsam gidicem.zaten kadın doğuma bakiticam.bir ama doktor bana demezmiydi bebeğin olmayabilir şuan diye
Yok hormon testi yapmasi lazm zaten sana bisey soyleymmi hamile kalmaya karar verince hemen gitceksin butun hormonlarina bakdirip oyle bebek yapmaya caliscaksn ben aylardir urasdim basindan gitseydm daha erken tedavi olcakdm sen adetinin ucuncu gunu git deki ben adetin ucjnci gunu horminlarima bakdircam bebek dusunuyorm de bakdir varasa bisey erken tedavi olursun

Yok hormon testi yapmasi lazm zaten sana bisey soyleymmi hamile kalmaya karar verince hemen gitceksin butun hormonlarina bakdirip oyle bebek yapmaya caliscaksn ben aylardir urasdim basindan gitseydm daha erken tedavi olcakdm sen adetinin ucuncu gunu git deki ben adetin ucjnci gunu horminlarima bakdircam bebek dusunuyorm de bakdir varasa bisey erken tedavi olursun
Zaten bu spiral benm butu dengemi sasirtti ondan sonra gebe kalmam zorlasdi ikinci gebeligim bir seferde olmusdu hic urasmadan tek iliskide oldu net hatirliyorm

tamm canım yaptıricam insaALLAH

Benimde beta hcg 0.2 uzun süre sonra ilk defa adetim gecikti 2 gün gecikince kan testi verdim beta hcg 0.2 cıktı sizce daha sonra yükselir mi tekrardan kan testi yaptırmalı mıyım

X