Lütfen testime bakar mısınız? Çok heyecanlıyım!!

Kızlar sağlık ocağından geliyorum, testimi de yanimda götürdüm. Doktor var gibi, hayırlı olsun dedi. Ama kan testi yapmayalım, adetinin geçmesini bekleyelim net olsun dedi. Heyecanlı bekleyiş başladı anlayacağınız haber edeceğim yine. Herkese çok sevgiler

Bugün kan testi verdim, 38.22 geldi sonuç. Hamileyim arkadaşlar! Allah isteyen herkese en hayırlı şekilde versin. Umarım her şey yolunda gider bizim için de... Çok sevgiler
Hayırlı olsun adınıza çok sevindim. Yerleşme kanaması gibi bir şey yaşadınız mı adetinize kaç gün vardı test yaptığınızda

Testte silik bile çıksa var demek hayırlı olsun gebelik belirtilerinizi bizimle paylaşır mısınız?

Hayırlı olsun adınıza çok sevindim. Yerleşme kanaması gibi bir şey yaşadınız mı adetinize kaç gün vardı test yaptığınızda
Çok teşekkür ederim Erken gebelik testini 4 gün varken yaptım. Şu an adetime hala 3 gün var, doktor çıkmaz ya da çok düşük çıkar dedi kanda bu sabah ama çıktı

Testte silik bile çıksa var demek hayırlı olsun gebelik belirtilerinizi bizimle paylaşır mısınız?
Çok teşekkür ederim bende yumurtlamadan 5 gün sonra şiddetli göğüs ağrısı oldu, göğüslerim çok şişti. Normalde yumurtlama ve regl öncesi belli belirsiz bir hassasiyet olurdu. Son 3 gündür de karın ağrısı ve fazlalaşan akıntım vardı. 1 gün önce erken gebelik testinde silik çizgi gördüm. Bu sabah net çift çizgiyi görünce gidip kan verdim, 38.22 çıktı sonuç regl tarihime hala 3 gün var bu arada. Doktor daha erken, çıkmayabilir demişti hatta. Bilemiyorum, karın ağrısı dışında belki diğerleri bir belirti değildi ancak ben bunları yaşadım.

Kan versene benim de böyleydi kanda çıktı

Keşke doktora adetim geçti deseydin
Bu arada testlerinde pozitif gibi duruyor

Merhaba beta hcg testimi atsam anlarmisiniz adetime 6 gün varken yapıldı

Eklentiler

• Screenshot_20230228_013440_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 384
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…