- 14 Haziran 2013
- 190
- 506
- 31
-
- Konu Sahibi PPlaceboEEffect
Hayırlı olsun adınıza çok sevindim. Yerleşme kanaması gibi bir şey yaşadınız mı adetinize kaç gün vardı test yaptığınızdaBugün kan testi verdim, 38.22 geldi sonuç. Hamileyim arkadaşlar!Allah isteyen herkese en hayırlı şekilde versin. Umarım her şey yolunda gider bizim için de... Çok sevgiler
Testte silik bile çıksa var demek hayırlı olsunArkadaşlar merhaba, yoğun acılarla boğuştuğumuz şu günlerde böyle bir konu açmak istemezdim ancak heyecanıma yenildim. Reglime 5 gün kaldı. Eşimle yumurtlamadan 1 gün öncesini ve yumurtlama gününü değerlendirdik. Az önce merakıma yenilip gebelik testi yaptım. 5 dk içinde silik ikinci çizgi belirdi. Çıplak gözle daha net görünen bir çizgi. Siz de görebiliyor musunuz yoksa ben mi çok heyecanlanıp abartıyorum? Eşime henüz söylemeyeceğim, yarın kan testi vereceğim. Yoksa beklemeli miyim birkaç gün daha? Çok sevgiler herkese...
(16.02.23) Dayanamadığım için bir de kaset test yaptım az önce, onda da silik çıktıekliyorum onu da. Doktor kan testi yapmadı, bekleyelim regl tarihinin geçmesini dedi... Ama ben bekleyemedim
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun adınıza çok sevindim. Yerleşme kanaması gibi bir şey yaşadınız mı adetinize kaç gün vardı test yaptığınızda
Çok teşekkür ederimTestte silik bile çıksa var demek hayırlı olsungebelik belirtilerinizi bizimle paylaşır mısınız?
Kan versene benim de böyleydi kanda çıktıBirkaç gündür göğüslerim çok ağırlaşmıştı, sadece şişmesinden bahsetmiyorum, baya baya sırtımı ağrıtacak derecede büyümüşlerdi ve elimi değdiremiyordum. Regl öncesi ya da yumurtlama döneminde çok az bir hassasiyet olurdu benim göğüslerimde, ondan biraz şüphelendim. Onun dışında kabızlık, gaz sorunum şu 2 gündür yok, 4-5 gün hep vardı. Şu anda da regl olacakmışım gibi belli belirsiz sancılar var karnımda. Umarım vardır, Allah isteyen herkese, hepimize versin inşallah. Kan testinden sonra hemen haber vereceğim
Merhaba, benim hamileliğim netleşti bugün kan testiyleSürecimiz beraber gidiyor günü gününe eğer ikimizde hamileysek beraber takip edelim
Verdim canım, yukarıda yazmıştımKan versene benim de böyleydi kanda çıktı
Mrblar oncelikle hayirli olsun testinizi tekrarladnzmiVerdim canım, yukarıda yazmıştımhamileyim
Birkaç gündür göğüslerim çok ağırlaşmıştı, sadece şişmesinden bahsetmiyorum, baya baya sırtımı ağrıtacak derecede büyümüşlerdi ve elimi değdiremiyordum. Regl öncesi ya da yumurtlama döneminde çok az bir hassasiyet olurdu benim göğüslerimde, ondan biraz şüphelendim. Onun dışında kabızlık, gaz sorunum şu 2 gündür yok, 4-5 gün hep vardı. Şu anda da regl olacakmışım gibi belli belirsiz sancılar var karnımda. Umarım vardır, Allah isteyen herkese, hepimize versin inşallah. Kan testinden sonra hemen haber vereceğim
Teşekkür ederimMrblar oncelikle hayirli olsun testinizi tekrarladnzmi
Keşke doktora adetim geçti deseydinArkadaşlar merhaba, yoğun acılarla boğuştuğumuz şu günlerde böyle bir konu açmak istemezdim ancak heyecanıma yenildim. Reglime 5 gün kaldı. Eşimle yumurtlamadan 1 gün öncesini ve yumurtlama gününü değerlendirdik. Az önce merakıma yenilip gebelik testi yaptım. 5 dk içinde silik ikinci çizgi belirdi. Çıplak gözle daha net görünen bir çizgi. Siz de görebiliyor musunuz yoksa ben mi çok heyecanlanıp abartıyorum? Eşime henüz söylemeyeceğim, yarın kan testi vereceğim. Yoksa beklemeli miyim birkaç gün daha? Çok sevgiler herkese...
(16.02.23) Dayanamadığım için bir de kaset test yaptım az önce, onda da silik çıktıekliyorum onu da. Doktor kan testi yapmadı, bekleyelim regl tarihinin geçmesini dedi... Ama ben bekleyemedim
Yaptirdinizmi kan testi acaba :)10 gün önceydi canım
NegatifMerhaba beta hcg testimi atsam anlarmisiniz adetime 6 gün varken yapıldı