- 28 Şubat 2023
- 54
- 16
- 30
-
- Konu Sahibi PPlaceboEEffect
Aynen arkadaşım mantıklı söylüyor ama iste o kayittaki kız bu gebe dedi hemşirede hayır dedi kız yine abi hamile işte dedi orda benim kafam karisti adetime 4 gun kaldı bekleyip gorucez bakalım ya RABBİM.hayırlı sonuçlar versin çok.şükür 2 tane evladım.var.zaten RABBİM hic.olmayanlara tattirsin bu duyguuyu❤Lütfen şaşırtmayın negatif hastanede negatif demiş o hamile kalınırsa olması gereken değer sayısı
Benim enfeksiyon vardı ondan çıkarttım simear testi istedi doktor onu verdim sonucu hücreler var enfeksiyon kaynaklıdır dedi dedim.bebek düşünüyoruz olursa doğrudan sonra gel.yine yapıcaz dedi olmazsa 6 ay sonra test.istedi yineBende spiralimi aldrdim bes ay oldu hala cocul olmadi benimde acele etme olur ben aylardir urasiyorum nasipde olan gelece gunde geliyor benimde iki tane cocum var ucuncu gelemiyor nazli olacak galiba
He ben bebek istedim icn cikardm bes aydir olmadi sonra adetlerim uzamaya basladi az az gelmeye basladi gittim prolakdinim yuksekmis oyuzden olmuyomus tedavi baslatti sende once hormonlarina bakdir benim gibi bes ay bosuna urasmamis olursun simdi diyorum keske onceden bakdirsaydm diye bosuna zaman kaybi olduBenim enfeksiyon vardı ondan çıkarttım simear testi istedi doktor onu verdim sonucu hücreler var enfeksiyon kaynaklıdır dedi dedim.bebek düşünüyoruz olursa doğrudan sonra gel.yine yapıcaz dedi olmazsa 6 ay sonra test.istedi yine
Bu ay olmazsam gidicem.zaten kadın doğuma bakiticam.bir ama doktor bana demezmiydi bebeğin olmayabilir şuan diyeHe ben bebek istedim icn cikardm bes aydir olmadi sonra adetlerim uzamaya basladi az az gelmeye basladi gittim prolakdinim yuksekmis oyuzden olmuyomus tedavi baslatti sende once hormonlarina bakdir benim gibi bes ay bosuna urasmamis olursun simdi diyorum keske onceden bakdirsaydm diye bosuna zaman kaybi oldu
Yok hormon testi yapmasi lazm zaten sana bisey soyleymmi hamile kalmaya karar verince hemen gitceksin butun hormonlarina bakdirip oyle bebek yapmaya caliscaksn ben aylardir urasdim basindan gitseydm daha erken tedavi olcakdm sen adetinin ucuncu gunu git deki ben adetin ucjnci gunu horminlarima bakdircam bebek dusunuyorm de bakdir varasa bisey erken tedavi olursunBu ay olmazsam gidicem.zaten kadın doğuma bakiticam.bir ama doktor bana demezmiydi bebeğin olmayabilir şuan diye
Yok hormon testi yapmasi lazm zaten sana bisey soyleymmi hamile kalmaya karar verince hemen gitceksin butun hormonlarina bakdirip oyle bebek yapmaya caliscaksn ben aylardir urasdim basindan gitseydm daha erken tedavi olcakdm sen adetinin ucuncu gunu git deki ben adetin ucjnci gunu horminlarima bakdircam bebek dusunuyorm de bakdir varasa bisey erken tedavi olursun
Zaten bu spiral benm butu dengemi sasirtti ondan sonra gebe kalmam zorlasdi ikinci gebeligim bir seferde olmusdu hic urasmadan tek iliskide oldu net hatirliyormBu ay olmazsam gidicem.zaten kadın doğuma bakiticam.bir ama doktor bana demezmiydi bebeğin olmayabilir şuan diye
Benimde öyle herşeyimi maf etti bende çıkarttım ama iste geç mi kaldık blmiyorumZaten bu spiral benm butu dengemi sasirtti ondan sonra gebe kalmam zorlasdi ikinci gebeligim bir seferde olmusdu hic urasmadan tek iliskide oldu net hatirliyorm
tamm canım yaptıricam insaALLAHYok hormon testi yapmasi lazm zaten sana bisey soyleymmi hamile kalmaya karar verince hemen gitceksin butun hormonlarina bakdirip oyle bebek yapmaya caliscaksn ben aylardir urasdim basindan gitseydm daha erken tedavi olcakdm sen adetinin ucuncu gunu git deki ben adetin ucjnci gunu horminlarima bakdircam bebek dusunuyorm de bakdir varasa bisey erken tedavi olursun
Kormasina ck guzel koruyor bende dort sene ustune cikardm ama butun adet dengem bile blzuldu insallah kisir birakmaz korkuyorm vallaBenimde öyle herşeyimi maf etti bende çıkarttım ama iste geç mi kaldık blmiyorum
Benimde ayni şekil olduKormasina ck guzel koruyor bende dort sene ustune cikardm ama butun adet dengem bile blzuldu insallah kisir birakmaz korkuyorm valla
Hayirlisi allahdanBenimde ayni şekil oldu
Beklicez bakalim RABBİM verirse bir hayır vermezse bin hayır aricazHayirlisi allahdan
Aynen oyle ama insallah gonlumuzce olur rabbimn gucu hersye yeter istemesini bilmek lazmBeklicez bakalim RABBİM verirse bir hayır vermezse bin hayır aricaz
Evet canim senin yas kaç bu aradaAynen oyle ama insallah gonlumuzce olur rabbimn gucu hersye yeter istemesini bilmek lazm
Çıkmayabilir. En güzeli adet geçince test yapmakAmin RABBİM isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin peki son bişey sorucam geç dollenme olsa cikarmiydi yine de değer
Evet canım onu bekliyorum artıkÇıkmayabilir. En güzeli adet geçince test yapmak
Canim benimki de 2 gun gecikince verdim 666 cikmistiBenimde beta hcg 0.2 uzun süre sonra ilk defa adetim gecikti 2 gün gecikince kan testi verdim beta hcg 0.2 cıktı sizce daha sonra yükselir mi tekrardan kan testi yaptırmalı mıyım
Peki gebe kalmak icin neler yaptınız önerebileceginiz birseyler varmıCanim benimki de 2 gun gecikince verdim 666 cikmisti