Lütfen testime bakar mısınız? Çok heyecanlıyım!!

Belki geç döllenme olur canım bilemeyiz ki nasip ya bende bugün adet günüm olmadı yarın kesin olmam lazım olmazsa bidaha test yaparım dün yaptım yoktu
2 tane evladım var çok şükür ama iste kardeş diye tutturdular e benimde heveslerim var biz istedik RABBİM nasıl uygun görürse ama iste insan ümitleniyor sabırsız oluyor

Sasirtmak icin sormadim doktoruna okutmadinnmi diye sordm ben soru sordm hamilesin demedmki
Ben doktora girmedim canım hemşire gösterdi acilden gitmiştim öksürük için oda ilaç yazdı bende gebelikten supheleniyorum dedim öylelikle kan alındı bende o yazanlari anlamadigim.için buraya sorayım dedim

Ben doktora girmedim canım hemşire gösterdi acilden gitmiştim öksürük için oda ilaç yazdı bende gebelikten supheleniyorum dedim öylelikle kan alındı bende o yazanlari anlamadigim.için buraya sorayım dedim
Bende spiralimi aldrdim bes ay oldu hala cocul olmadi benimde acele etme olur ben aylardir urasiyorum nasipde olan gelece gunde geliyor benimde iki tane cocum var ucuncu gelemiyor nazli olacak galiba

X