- 11 Aralık 2022
- 1.466
- 602
- Konu Sahibi PPlaceboEEffect
Gebelik yok canım değer 0Merhaba beta hcg testimi atsam anlarmisiniz adetime 6 gün varken yapıldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebelik yok canım değer 0Merhaba beta hcg testimi atsam anlarmisiniz adetime 6 gün varken yapıldı
Değer kısmında <0.100 yazıyor. Gebelik olması için o değerin en az 5 olması lazım.Nereden anladınız acaba sol tarafta iki tane rakam var bende öğrenmiş olayım
Sol taraf başka bir şey hamilelik olması için gereken sayılar sizinki 0.100 yani beş üstü hamileleik sizinki sıfırNereden anladınız acaba sol tarafta iki tane rakam var bende öğrenmiş olayım
Soldaki değer degil mi ben öyle sanıyordumGebelik yok canım değer 0
anladim bende sol tarafta yazanlari değer saniyordum çok teşekkür ederimDeğer kısmında <0.100 yazıyor. Gebelik olması için o değerin en az 5 olması lazım.
Rica ederim. Gönlünüze göre olsun inşallahanladim bende sol tarafta yazanlari değer saniyordum çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederimSol taraf başka bir şey hamilelik olması için gereken sayılar sizinki 0.100 yani beş üstü hamileleik sizinki sıfır
Amin RABBİM isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin peki son bişey sorucam geç dollenme olsa cikarmiydi yine de değerRica ederim. Gönlünüze göre olsun inşallah
Regl oldunuz muAmin RABBİM isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin peki son bişey sorucam geç dollenme olsa cikarmiydi yine de değer
Adetime daha 4 günüm varRegl oldunuz mu
Belki geç döllenme olur canım bilemeyiz ki nasip ya bende bugün adet günüm olmadı yarın kesin olmam lazım olmazsa bidaha test yaparım dün yaptım yoktuAdetime daha 4 günüm var
Söyle anlatayım spralim vardi 4 senedir çıkarttirdim yumurtlama gününde şansımızı denedik yani bu ayin 19 u benim kanım ayin 24unde alındı sonuç bu çıktıAdetime daha 4 günüm var
2 tane evladım var çok şükür ama iste kardeş diye tutturdular e benimde heveslerim var biz istedik RABBİM nasıl uygun görürse ama iste insan ümitleniyor sabırsız oluyorBelki geç döllenme olur canım bilemeyiz ki nasip ya bende bugün adet günüm olmadı yarın kesin olmam lazım olmazsa bidaha test yaparım dün yaptım yoktu
İnşallah Allah'ım nasip eder enazindan iki tane olmuş olur merak etmeyin benim ilk olcak ama oda bir yıldır olmuyor2 tane evladım var çok şükür ama iste kardeş diye tutturdular e benimde heveslerim var biz istedik RABBİM nasıl uygun görürse ama iste insan ümitleniyor sabırsız oluyor
Rabbim sizlere de hayırlısını versin unutmuşum test olaylarıni bile aklıma burası geldi o.kızların gebe demesi beni ümitlendirdi sanırımİnşallah Allah'ım nasip eder enazindan iki tane olmuş olur merak etmeyin benim ilk olcak ama oda bir yıldır olmuyor
Canim ben orda uc hafta falan yaziyor okudum 72 falan normalde negatifse sadece deger yaziyor nasil oyle rakamlar yazlms anlamadm doktora okuttunmu senRabbim sizlere de hayırlısını versin unutmuşum test olaylarıni bile aklıma burası geldi o.kızların gebe demesi beni ümitlendirdi sanırım
Lütfen şaşırtmayın negatif hastanede negatif demiş o hamile kalınırsa olması gereken değer sayısıCanim ben orda uc hafta falan yaziyor okudum 72 falan normalde negatifse sadece deger yaziyor nasil oyle rakamlar yazlms anlamadm doktora okuttunmu sen
Sasirtmak icin sormadim doktoruna okutmadinnmi diye sordm ben soru sordm hamilesin demedmkiLütfen şaşırtmayın negatif hastanede negatif demiş o hamile kalınırsa olması gereken değer sayısı
Ben doktora girmedim canım hemşire gösterdi acilden gitmiştim öksürük için oda ilaç yazdı bende gebelikten supheleniyorum dedim öylelikle kan alındı bende o yazanlari anlamadigim.için buraya sorayım dedimSasirtmak icin sormadim doktoruna okutmadinnmi diye sordm ben soru sordm hamilesin demedmki
Bende spiralimi aldrdim bes ay oldu hala cocul olmadi benimde acele etme olur ben aylardir urasiyorum nasipde olan gelece gunde geliyor benimde iki tane cocum var ucuncu gelemiyor nazli olacak galibaBen doktora girmedim canım hemşire gösterdi acilden gitmiştim öksürük için oda ilaç yazdı bende gebelikten supheleniyorum dedim öylelikle kan alındı bende o yazanlari anlamadigim.için buraya sorayım dedim