Lütfen testime bakar mısınız? Çok heyecanlıyım!!

Kızlar sağlık ocağından geliyorum, testimi de yanimda götürdüm. Doktor var gibi, hayırlı olsun dedi. Ama kan testi yapmayalım, adetinin geçmesini bekleyelim net olsun dedi. Heyecanlı bekleyiş başladı anlayacağınız 👀 haber edeceğim yine. Herkese çok sevgiler ❤️

Arkadaşlar merhaba, yoğun acılarla boğuştuğumuz şu günlerde böyle bir konu açmak istemezdim ancak heyecanıma yenildim. Reglime 5 gün kaldı. Eşimle yumurtlamadan 1 gün öncesini ve yumurtlama gününü değerlendirdik. Az önce merakıma yenilip gebelik testi yaptım. 5 dk içinde silik ikinci çizgi belirdi. Çıplak gözle daha net görünen bir çizgi. Siz de görebiliyor musunuz yoksa ben mi çok heyecanlanıp abartıyorum? Eşime henüz söylemeyeceğim, yarın kan testi vereceğim. Yoksa beklemeli miyim birkaç gün daha? Çok sevgiler herkese...

(16.02.23) Dayanamadığım için bir de kaset test yaptım az önce, onda da silik çıktı 🤔 ekliyorum onu da. Doktor kan testi yapmadı, bekleyelim regl tarihinin geçmesini dedi... Ama ben bekleyemedim 👀
Testte silik bile çıksa var demek hayırlı olsun ❤️ gebelik belirtilerinizi bizimle paylaşır mısınız?

Hayırlı olsun adınıza çok sevindim. Yerleşme kanaması gibi bir şey yaşadınız mı adetinize kaç gün vardı test yaptığınızda
Çok teşekkür ederim ❤️ Erken gebelik testini 4 gün varken yaptım. Şu an adetime hala 3 gün var, doktor çıkmaz ya da çok düşük çıkar dedi kanda bu sabah ama çıktı 😍

Testte silik bile çıksa var demek hayırlı olsun ❤️ gebelik belirtilerinizi bizimle paylaşır mısınız?
Çok teşekkür ederim ❤️ bende yumurtlamadan 5 gün sonra şiddetli göğüs ağrısı oldu, göğüslerim çok şişti. Normalde yumurtlama ve regl öncesi belli belirsiz bir hassasiyet olurdu. Son 3 gündür de karın ağrısı ve fazlalaşan akıntım vardı. 1 gün önce erken gebelik testinde silik çizgi gördüm. Bu sabah net çift çizgiyi görünce gidip kan verdim, 38.22 çıktı sonuç 😍 regl tarihime hala 3 gün var bu arada. Doktor daha erken, çıkmayabilir demişti hatta. Bilemiyorum, karın ağrısı dışında belki diğerleri bir belirti değildi ancak ben bunları yaşadım.

Birkaç gündür göğüslerim çok ağırlaşmıştı, sadece şişmesinden bahsetmiyorum, baya baya sırtımı ağrıtacak derecede büyümüşlerdi ve elimi değdiremiyordum. Regl öncesi ya da yumurtlama döneminde çok az bir hassasiyet olurdu benim göğüslerimde, ondan biraz şüphelendim. Onun dışında kabızlık, gaz sorunum şu 2 gündür yok, 4-5 gün hep vardı. Şu anda da regl olacakmışım gibi belli belirsiz sancılar var karnımda. Umarım vardır, Allah isteyen herkese, hepimize versin inşallah. Kan testinden sonra hemen haber vereceğim ❤️❤️
Kan versene benim de böyleydi kanda çıktı

Birkaç gündür göğüslerim çok ağırlaşmıştı, sadece şişmesinden bahsetmiyorum, baya baya sırtımı ağrıtacak derecede büyümüşlerdi ve elimi değdiremiyordum. Regl öncesi ya da yumurtlama döneminde çok az bir hassasiyet olurdu benim göğüslerimde, ondan biraz şüphelendim. Onun dışında kabızlık, gaz sorunum şu 2 gündür yok, 4-5 gün hep vardı. Şu anda da regl olacakmışım gibi belli belirsiz sancılar var karnımda. Umarım vardır, Allah isteyen herkese, hepimize versin inşallah. Kan testinden sonra hemen haber vereceğim ❤️❤️

Arkadaşlar merhaba, yoğun acılarla boğuştuğumuz şu günlerde böyle bir konu açmak istemezdim ancak heyecanıma yenildim. Reglime 5 gün kaldı. Eşimle yumurtlamadan 1 gün öncesini ve yumurtlama gününü değerlendirdik. Az önce merakıma yenilip gebelik testi yaptım. 5 dk içinde silik ikinci çizgi belirdi. Çıplak gözle daha net görünen bir çizgi. Siz de görebiliyor musunuz yoksa ben mi çok heyecanlanıp abartıyorum? Eşime henüz söylemeyeceğim, yarın kan testi vereceğim. Yoksa beklemeli miyim birkaç gün daha? Çok sevgiler herkese...

(16.02.23) Dayanamadığım için bir de kaset test yaptım az önce, onda da silik çıktı 🤔 ekliyorum onu da. Doktor kan testi yapmadı, bekleyelim regl tarihinin geçmesini dedi... Ama ben bekleyemedim 👀
Keşke doktora adetim geçti deseydin
Bu arada testlerinde pozitif gibi duruyor

Merhaba beta hcg testimi atsam anlarmisiniz adetime 6 gün varken yapıldı

Eklentiler

• Screenshot_20230228_013440_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    Screenshot_20230228_013440_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 383
X