Lütfen okuyun gerçekten haksız benmiyim

Bu senin 2. Üyeliğin mi?
Bu arada Kübra haksızsın bin defada yazsan haksızsın işte. Kadın süt istediğinde bile her yerde var süt demiştin. Ben olsam senin kaegonla ilgilenmezdim bile git kendin al. Nasılsa her işini kendi görüyorsun ya. Melikeden bu zamana kadar talebin olmamış hiç. Melikeyi kullanmayacaksın artık sen başkalarını bul istersen.

Siz neden milletin aklına zorla empoze etmeye çalışıyorsunuz kocanızı iyilik yapmış teşekkür edeceğiniz yere bak ben böyle aldatıldım haberin olsun rahatsız oluyorsan kadından uzak dur git kendin al kargonu

Ilk konuyu ve mesajlarinizi da okudum. Olayın bizimle paylaşmadiginiz ayrintilari var gibi geliyor. Melikeyle o kadar yağlı balliyken, ne oldu da Melike bu tavri gosterdi?
Iki konuya da yazan insanlar ne sizi, ne de Melike'yi tanıyor ve tarafsız yorum yapiyorlar. Size haksizsin denildiği halde ikinci defa konuyu acip yanlış anlaşıldim deyip, hakliliginizi kanitlamaya calisiyorsunuz.
Aynı konuyu, Üç kere de açsanız beş kere de açsaniz, hatta isimlerj degistirseniz bile yorumlar aynı olacaktir.

Öyle ama burdan o kadar linç yedim ki hakarete uğradım çok üzgünüm
Sakın üzülmeyin bende hayatımda ilk defa konu açtım noktalama işareti yok die anlamamış yahu kardeşim gerçek hayatta konusrken noktama işareti katiyormuyuz yüksek linsas okumuş biri kendisi madem yüksek lisans okudun nerde ne koyacağını bilirsin benim ne cahilligim kaldı ne obaska şeyim hakkımı asla onlara helal etmiyorum bu nasıl site insanlarla dalga geçen burda ben hayatımda ilk defa konu açtım bir sürü linç yedim sizde birdaha açmayın bunlar insanı birdaha sitrese sokuyor hiç üzülmeyin siz haklisniz sonuna kadar ben hepsini anladım esinizede onunla yakın olmayin diyin

Ya ben var ya size hak veriyorum önceki konuda da vermiştim hemen bir tavrı değişmiş kargoyu atarken yani sanki çok büyük bir şeyler yapmış gibi bir hale girmiş ya da siz öyle anladınız bilemiyorum yaptıklarını başa kalkması çok büyük bir çocukluk ayakkabı bağladıysa bağlamış ölmüş mü görüşmeyin Bence mesafenin en büyüğünü koyun barışırsanız falan da sakın ola hiçbir şey istemeyin ve sır falan anlatmayın

Bu nasıl cirkince bir üslup kadın haksız oladabilir sizin ne haddinize tanımadığınız kadına çingene diyorsunuz herhalde o kadar boş vaktiniz var kadın her konu açtığında okumussunuz saygı duymayı öğrenin bana annem hep bunu öğretti kadın burda kimseyle kavga etmemiş kavga etmek hakaret etmektir asıl siz çirkin uslubunuzu duzeltin insanlari daha beter strese katiyorsunuz ya ne hadsizlik çingene demek siz kim yazık kadına birde sizin yuzunuzdenmi üzülsün hicmi kul hakkından korkmuyorsunuz ?

Direk hatırladım konuyu tekrar neden açtınız o zamanda haksız bulmuştum sizi şimdide insanları bir rahat bırakın yaa onca şey yazmışsın şunu yaptı bana Allah razı olsun bunu yaptı bana razı olsun falan sen. Nie birsey yapmadın yapmış olsan kesin yazardın bu karakterler bir süt almışsın onu başına kalkıyorsun görende hayvanı sen otlatip sağıp veriyorsun şenlik birşey yok sana alınırken ona da alınıyor ne var bunda bagcigina kadar baglatmissin bide ne kadar saçma benimde kocaman bir karnım vardı ama eşimden başkasına bagcigimi bağlatmam yani ona göre gittiğim yere terlikle gidiyordum yada tık giyilecek ayakkabılar Sizi mutlu etmek için kadın ne yapsın bakmış beni köle gibi kullanıyor iş kocama kadar geldi mesafe koyayım demiştir yada cidden müsait olmamıştır bende telefonu çok aktif kullanırım ama misafirlikte açmam aramaları yada mesajlara bakmam ev sahibine ayıp olmasın diye buda normal millet sizin emir uşağınız mı ne saçma

Ay kimseyle böyle gereksiz laubali olmayın.

Başka postlarda hakkımda yorum yapacak kadar taktiysaniz keşke biraz da ders alıp en azından 1 kere nokta koyabilseydiniz. Bu kadar özensiz olunmaz, okuyan insanlara ayıp. Buradan bakınca üniversite mezunu olduğunuza inanmak imkansız. Yazık.

Sen hala orada mısın?
Sorunun siz de olduğuna herkesi ikna ettin böylece.

Asıl sana yazık ev hanımı gibi her postta varsınız işiniz gücünüz yok herhalde sizin üniversite mezunu olmadığınız Ap açık ortada ezbere konuşuyorsunuz noktalama işareti yok başka bildiğiniz bir bok yok sizin aklınızda delice sorun var. Size kaç kere diyeceğim boş gezenin boş tayfasisiniz. herkesin derdine cevap vermişsiniz birde benim profilime girin bakın kaç kisiyle konusmusum kaç kişiye cevap yazmışım bakın bakin sizin işiniz gücünüz demek yok demekki okumuş insan her olayın altında olmaz işi gücü olur yazık size açın Esra Erol müge anlı izleyin kimsenin de kul hakkina girmeyin. Derde sokarak sizin haddinize değil! Kocanıza valla helal olsun size iyi dayanıyor

Kendinizi haklı çıkartmak için ikinci defa konu açmışsınız, kendimi haklı çıkartmak için demiyordum diyorsunuz. Bence ikinizde suçlusunuz. Bu kadar samimiyet fazla. 1,5 senelik bir insan birde.
Sezeryana sizinle girmek zorunda mı? Sonra gelse olmuyor mu? Yada siz 6 senedir ordasınız da sizin başka arkadaşınız yok mu hep melike. Yaptıklarınızı bile isteye yaptınız, oda aynı şekilde. İkinizde art niyetliymişsiniz. Ayrınca siz doğurdunuz diye sizi kıskanmış ve kurulmuş olabilir. İnsan bu sonuçta.
İnsanlarla arkadaş olmadan önce biraz test edin.

Böyle hakaret etmeye devam ederseniz banlanmaya da devam edersiniz. Düzgün konuşmayı öğrenin derim, belki hayatınız daha iyi bir yöne doğru ilerler. Yazdiklariniz beni gerçekten hiç rahatsız etmiyor çünkü ciddiye alacağım birisi değilsiniz ama okuyan insanlara da ayıp oluyor bu tavrınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…